|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() עשיתי, אותו דבר. יש לך iis במחשב? יכול להיות הבעיה בכלל בקובץ mdb ששם הבסיס נתונים לא הוגדר כמו שצריך?
![]() |
# 12 |
Fatal Error
|
תדפיס את השאילתא שלך, ככה:
קוד:
Response.Write "SELECT * FROM links WHERE id=" & ida
# 13 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() קוד:
response.write("<input type='text' name='name' maxlength='50' size='20' value='"& Request.QueryString("idl") &"' class='textBoxSmall'><br><br>") הקוד שלך נותן קוד:
SELECT * FROM links WHERE id=22 קוד:
set rst=c.execute("SELECT * FROM links WHERE id=" & ida &"")
![]() |
# 15 |
Fatal Error
|
הקוד שלך בכלל מבולגן ואי אפשר להבין אותו (בחייאת, תן שמות נורמאליים למשתנים), בדוק את זה:
קוד:
sDateLocation = "F:\projects\testing\bah.mdb" 'Data Location sDataProvider = "Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" 'Data Type 'Collect Request - iID = Request.QueryString("idl") set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.Provider = sDataProvider oConn.Open sDateLocation Set oRS =Server.CreateObject("ADODB.Recordset") oRS.Open "SELECT * FROM links WHERE id=" & iID & "" ,oConn 'Some Actions ... oRS.close set oRS = nothing oConn.close set oConn = nothing קוד:
oRS("filed-name") שאילתות SELECT אף פעם אל תבצע עם execute, זה פתח לצרות. עבור שאילתת ה update שראיתי אצלך בטופס: קוד:
oConn.execute sSqlUpdate ![]() אם אתה רוצה בעת ההצהרה להכניס גם ערך אז משתמשים בנקודותיים, ככה: קוד:
dim somevar : somevar="x" קוד:
s - string i - integer f - function d - date o- object בכל מקרה, תעדיף עם JS, יותר נוח
eLad Last edited by eLad; 18-04-06 at 17:23.. |
![]() |
![]() |
# 16 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
קיים לך בטבלה עמודה בשם ID?
יכול להיות שקראת לה בשם אחר? |
![]() |
![]() |
# 17 |
תודה על תרומתך.
|
אלעד, יש דרך לצור איתך קשר בפרטי?
אני לא יכול לעבוד עם הקוד שאתה ננת לי מהסיבה הפשוטה שאני לא יכול להראות להם קודים שאני לא מכיר ולא יודע. זה אתר שהולך לבוחן חיצוני מחוץ לבית הספר ועבודה עם הקודים שאתה הראת לי פה יראו לו וגם למורה (שצריכה לבדוק את האתר) חשודים. אני חייב פיתרון לבעיה עם הקוד שאני נתתי (כמובן עם שינוי קטן פה או שם) אלמוג, קיים id אחרת הוא לא היה קורא את השורות בקובץ הקודם ולא מפנה אותי לקובץ הזה ומציג לי את הid שאני עושה בדיקה מה המספר.
# 18 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
אתה מוזמן לייצור קשר במסנג'ר elad86@gmail.com
![]() |
# 19 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
וזה מה שמלמדים בבצפר? ![]() אותנו למדו להגדיר למשתנים שמות הגיוניים, ולעבוד בצורה היעילה ביותר(ב C, אנחנו לא לומדים בנית אתרים במדעי המחשב בבצפר). |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
תודה על תרומתך.
|
מגיע לו תודה רבה רבה לeLad שללא עזרתו הנדיבה אני לא חושב שהייתי מצליח להגיד "סיימתי עם האתר אחת ולתמיד" (חוץ מהתיקונים שהמורה תבקש, אבל חפיף) הבנאדם עזר לי, ישב איתי וגם עזר לי עם ההרשאות של המחשב שהוא יחלק רציני מהבעיה שלי. אז אלעד, תודה רבה לך! אין כמוך!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|