![]() |
# 11 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אתה גם מקשר לאותם אתרים, האתרים האלה שותלים אצלך באתר קישורים לאתרים שמקשרים בעצם אלייך. |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
кто ты?
|
ציטוט:
הלינקים שלי לא מקשרים לשכונות רעות. אודה לך אם תשלח לי בפרטי קישורים שאתה חושב שמקשרים ל"שכונות רעות" |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז שאני אבין, אתם מגדירים את Hostscoil כשכונה?
![]() עיצוב יפה, אהבתי מאוד (Hamuz). |
![]() |
![]() |
# 14 | |
кто ты?
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש לי שאלה, החלטתי גם אני להעלות בשביל הכיף והניסיון לקדם אתר בפעם הראשונה. אז יש לי לפרסם את ה"אני משתתף ב" וכו' וכו', אני חייב לפרסם בדיוק את הטקסט הנ"ל?
|
![]() |
![]() |
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא נראה לי שאתה חייב
כי תראה זה מקום ראשון בגוגל אם עושים חיפוש - http://www.uf-il.net/ |
![]() |
![]() |
# 18 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אבל הוא ערך את הדף... תכנס לקישור שמופיע שם, ותראה את האתר שהיה בכתובת הזאת שהבאת לפני שהוא ערך את האתר.. בקיצור, גוגל אינדקסו את האתר ואז הוא ערך... =\ |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() הוא החליף תכתובת ל- hosts.uf-il.net נכון? אם כבר מחליף, אז למה לא לשם המלא? >_<
![]() |
# 20 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה דומיין שהיה רשום בעבר, לפני תחילת התחרות ולכן גם הוא קיבל PR כלשהו.(1 במקרה הזה).
מה שהוא עשה זה לא ממש טוב, גוגל לא אוהב שהדף מורכב ממילה אחת, שהיא בעצם גם לינק. אל תשכחו שזה שהתוצאה הראשונה בגוגל מובילה לדף שבו יש קישור ישיר לאתר שלו לתחרות, זה לא אומר שהוא נחשב למקום הראשון.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|