|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
ביקורת רעה על light-serv.net
אז ככה קניתי איכסון מהם בהתחלה היה בסדר
אחר כך היה בעיות בשרת הם לא התחילו להיות מחוברים בקיצר חרא של חברה אבל.. ביקשתי החזר כספי על השירות המזעזע שלהם לא נדבר על השרת הם לא מוכנים אני מדבר איתם כמה שבועות אני מבקש החזר נו אז אני מבקש למה שהם יתנו כפי שראיתם מנהל החברה או אח של מישהו שם לא כל כך הבנתי פתח אשכול הינה הוא http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=19171 הרבה היו לטובטו אז אמרתי אתה יודע מה תן לי מיספר עסר מורשה לא אמרתי לו תיתן לי החזר כספי הוא אומר לי לא רוצה אני לא חיב לך כלום וחבל מאוד שאתה אצלי בשרתים אז הוא נתן לי הנחה של 20 ולא 30 כמו שהוא אומר בדקתי את זה .. אז הוא לא היה חיב לעשות לי.. לא היה עושה לא הית קונה לא הית סובל אצל חברה כזאת פשוט גועל נפש להיות אצלה אני מתביש בזה [ ![]() עכשיו השעה 23:12 כל המנהלים התומכים לא מחוברים אני צריך אותם אין לי פאלפון ואיןן לי עם מי לדבר... מה לעשות אני מקווה שאני לא יפגש עם השרתים שלו היה פעם אחת קריסה ביקשתי שיתקשרו אלי שיגידו לי אם השרת חזר לא יתקשרו ואיזה בטיח בקיצר לא ממליץ לאף אחד ליקנות מהחברה ה ![]() לסיכום לא ליקנות מחברה בשם light-serv.net לא להתבל עם light-era.net שהם חברה מעולה לא כמו שאני קניתי |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
חבל לשמוע ...
מתאורר / יצא בחוץ
|
באמת חבל חשוב לציין שזה לייט-סרב ולא לייט-ארה...
זה מאוד מבלבל. |
![]() |
# 4 |
חסום
|
אני יודע שזה מבלבל בגלל זה רשמתי שזה לא ליט ארה שאין להם שום קשר^
|
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
אני לא מחובר עכשיו ?
דבר שני - אני באמת לא חייב לך כלום . ודבר שלישי - כל מה שהוא אומר זה סתם בולשיט יש לנו 4 תומכים [ עכשיו 3 כי אחד יצא אבל היה 4 ] אז להמציא שאין אפחד מחובר !? זה ממש חוצפה . הביקורת שלך ממש לא מזיזה לי ולא אכפת לי מה אתה אומר לי פה או באיסיקיו אז אתם יכולים להאמין לו מי שמכיר אותי ולקוח בחברה שלי יודע שזה לא נכון |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
עצוב לשמוע, אבל אולי יש להם הסבר..
בכל מקרה מקווה שתסתדרו.. עמיטל ![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
אתה לא הית מחובר היום וחבל שלא צילמתי את זה
ושום תומך לא היה לא לשגע אותי מובן ותודה עמיטל אין להם הסבר רק תרוצים |
![]() |
# 8 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
ודבר שני - זה שאתה מאיים עליי לא בגלל זה תקבל החזר כספי ולא תקבל כלום . אני התכוונתי להחזיר לו את הכסף אבל אז הוא התחיל לאיים אז אני ממש לא מתכוון להביא לו כלום . ביקשת לסגור את האיחסון ? אני לא סוגר שלא תגיד אחרי זה שלא סיפקתי את השרת כמו שצריך - אתה שילמת לחודשיים תקבל שרת לחודשיים |
|
![]() |
# 9 |
חסום
|
אני לא ביקשתי עכשיו שום החזר כספי
אמרתי לך שזה מבייש אותי להיות לקוח שלכםם פשוט חד וחלק אני חותם לך ואם אני יגיד לך למה סגרת תראה לי את המכתך אל תסגור גם ככה הוא סתם פתוח מי שרוצה אותו שיגיד לי יקבל בכיף ושיעלה איזה קבצים שהוא רוצה |
![]() |
# 10 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|