|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
תיראה.
אני כימעט בטוח שאנשים רציניים לא יקנו מימך. וזה פשוט לא נכון לתת איכסון רק לפי גיליים. כי אני יכול ליהיות בן 10 אם התנהגות כמו של בנאדם בן 30 והפוך. ואם אין לך סבלנות להסביר ללקוח אז כניראה שאתה לא מתאים לתחום. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש חדש
|
אוי,
באמת.. תעשה לי טובה.. אבל, לבחירתך. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
אתה עלול להפסיד מזה. אבל החלטה שלך. וזו חברה פרטית ככה שלא נראה לי שיש פה עניין של חוקיות זו לא חנות שמוכרת לחם. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Member
|
בהצלחה:qqb003:
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ממתי יש מילה כזאת "מי" ? אם כבר התכוונת למשל ב"מי נפילה" ל"מנפילה" Menefila לא Mi Nefila אבל שיהיה. תשמע לי יש לקוחות, שפשוט מטרידים! יש לי לקוח שכל היום בICQ משגע אותי. מאחר בתשלום, שולח לי SPAM פשוט ילד קטן ! אנשים עובדים לא משחקים לא יכול להיות שילד בן 12 יקנה חבילת אכסון ויצפה שבשביל 20-30 שקל לחודש גם החברה תנהל לו את האתר. קרו מקרים מעולם. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
What Ever .. :qqb009: אוליי אתה יותר מבוגר מימני והשפה שלך יותר מכובדת ועשירה , אבל תאמין לי אתה לא יותר שווה מימני . איך שמכבדים אותך מכבדים גם אותי , וזה לא קשור לשום גיל . |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
חחחח מה קרה???
הביקורות שלי ושל אחרים עליך הפילו אותך??? הפכת להיות בנק? הבדל גילאים? אני רואה בזה קריסה משמעותית שאתה מבין שהכול נכון אתה פשוט מבין שמבוגרים יותר לא ירשמו תגובות בפורומים, נערים כן. פשוט בושה. השטניות שלך מתגלה, תשלים עם זה. אין, Oxserv חברה לתחת. קריסה! |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
אולי יש אנשים בני 22 שאין להם ידע אבל הם יודעים שהם אשמים ולא באים להאשים את בעל השרת ילדים קטנים בני 12-15 ישרת באים למנהל מקללים ותמיד חושבים שהם צודקים וזה לא אפליה יש עוד חברות שמנוהלות על ילדים בני 12-13 הם יכולים למכור לילדים בגיל שלהם ומי ששאל בן כמה אני אני בן 18 וחצי
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
חחח סבבה בנק=\
הלוואי תיפלו אני יתפלל בשביל זה אסור להתפלל לרוע מותר להתפלל לצדק. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר על