|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 271 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 272 |
חבר בקהילה
|
שלום, ברגע שאני נכנס לנושא מסיום שמישהו פתח, ולוחץ על הכפתור למעלה "הקודם "back"
הוא חוזר לי אחורה דף אחד, לדף: http://www.compi-il ....., ובשביל לעבור באמת לדף הקודם אני צריך ללחוץ הרבה. אשמח אם נושא זה יבדק ויטופל, אבי.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
![]() |
# 273 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
בכל מקרה ה-"בעיה" היא שזה Iframe של עמוד םפרסומות של הוסטס ולכן לא ניתן לעשות דבר כנגד לזה מלבד לעבור ל-FireFox ששם אין את הבעיה ![]() |
|
![]() |
# 274 |
חבר בקהילה
|
אז כנראה, המערכת פירסום שלכם מתאימה רק לFireFox.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
![]() |
# 275 |
מנהל ראשי בדימוס
|
זה בבדיקה וזה יטופל בהקדם.
|
![]() |
# 276 |
חבר וותיק
|
אני מעוניין לשנות את השם ל
4ior |
![]() |
# 278 |
תודה על תרומתך.
|
בעיה אשר מפרה את שלבת נפשי כבר תקופה ארוכה..
כל פעם שהשרת של מני נופל זה גורם לכך שהמערכת באנרים לא תעבוד. דבר זה גורם לקפיצה של חלון אשר מאפשר לי להוריד קובץ בשם "view.php" אשר תוכנו ריק לחלוטין. זה קורה בכל מעבר דף, ומקפיץ לי אפילו 2 חלונות הורדה (יש גם באנרים למטה בהודעות..) אשמח להתייחסות לנושא, ושקילה של העברת המערכת, ברשות מני כמובן לשרת של הוסטס על מנת שאם באמת ישנה נפילה אז כנראה הפורום גם לא יעבוד (בכל זאת אותו שרת..) וכך הבעיה תפטר. הדבר גורם לאי נוחות בזמן הגלישה וגורם לי לברוח מהר מאוד מהפורום (זה משגע ת'שכל). בנוסף, ראיתי שאתם עובדים על עיצוב חדש, הוא יפה מאוד, אבל אני ממליץ לשנות גם את הרקעים הכחולים כמו השורה של "תגובה מהירה" והתאריך והשעה בה נכתבה ההודעה, כמובן גם לשנות את הרקע הראשי והכללי של הפורום על מנת להתאימו לעיצוב החדש (עיצוב יפה אגב. מזל טוב.) תודה מראש, רון אלטר. רונן , לשאלתך, לא ניתן לפרסם בחתימה קישור לפורום אחר גם אם מדובר בביקרות על חברת האיחסון שלך (ביקורת מספר 8) במיוחד כי מדובר במערכת מוכנה ובמיוחד כי היא דורשת הרשמה לפני הכניסה לנושא עצמו, דבר בההנהלה לא מעודדת על פי חוקי הבסיסיים.
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
האמת שגם לא נראה לי שאתה ממש צריך עוד לינק, .. 7 ביקורות... זה המון.
# 280 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|