|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עלו לו מעל ל200 אלף שקל . (שקר וכזב) . |
|
![]() |
# 42 |
Permanently Banned
|
אחרי שנאלצנו לעשות כמה שיחות שבהם גם הם לא ענו בבית ובטלפון של ה"חברה" שלהם..אבל לבסוף הם ענו.
נקווה שיחזור יום ראשון ? |
![]() |
# 43 |
חבר פורום
|
שלא נדבר על זה שאני לא עובד בדיגיטק כבר 7 חודשים
ועדיין משה לא הוריד את המספר שלי ואני סובל מאנשים שמתקשרים כל יום! |
![]() |
# 44 |
Guest / אורח
|
לא חושב שזה לעניין להשמיץ אותו (בלי להתייחס לכך אם זה נכון או לא), כשהוא לא יכול להגיב כאן.
איל שרתים |
![]() |
# 45 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תאר לך שהיו דוחים אותך ודוחים אותך כל הזמן היום מחר היום מחר. נחכה ליום ראשון וזהו. |
|
![]() |
# 46 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
2. אין לי מושג לגבי התחזוק של השרתים, אז אני בטח לא אגיב על זה. חברת דיגיטק ונציגיה מנועים מלהגיב בפורום הוסטס עקב הפעלת אתר שמקדם את ענייניהם של מיכאל ומשה על חשבון פורום הוסטס ולכן הם אינם רשאים לפרסם פה את עצמם או להגיב להודעות פה. ההמלצה היא כמו תמיד: לעבוד עם חברות ועסקים שעברו רישום עסקי, ומופיעים קבוע בפורום הוסטס (מומלץ לבדוק לעיתים קרובות שהעסקים הללו עדיין רשאים לפרסם בפורום הוסטס). יש מספר מצומצם של עסקים שאינם מורשים לפרסם בפורום הוסטס עקב התנהגות שאינה הולמת (פריצה לחשבונות משתמשים אחרים והצפה של הודעות למשתמשים) וגם עסקים שפשוט מחפשים דרכים לקלקל את הנהלים למשתמשי הוסטס. על אף שאין לי מחוייבות לכך, כמחווה שניה אל דיגיטק (זה כבר קרה לפני חודש), אני מקבל שהייתה פה ביקורת שלילית, הנושא מוצה, ואני נועל את האשכול הזה.
|
|