|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
פשש ממש רציני
"5. מנהלי התחרות מורשים לשנות את תנאי השימוש בכל זמן נתן ו/או לשנות את פרסי התחרות." אני חושב שרק SEO KIDS ישתתפו בזה, בהצלחה. |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה לא משתמש חדש פה, אתה מכיר את ההנהלה פה, ואתה צריך לדעת שזה רק ליתר בטחון. כמעט בכל מקום יש את המשפט הזה. רק שמשום מה, אף פעם לא שמים לב אליו. נראה לך באמת שפתאום, אני יחליט לסגור את התחרות? לשנות את הפרסים למשה שטותי? אני מקווה שלא. אתה מוזמן להשתתף, ובאותה מידה גם לא. כל מטרת התחרות הזאת היא לקדם את נושא הקידום והשיווק בפורום הוסטס. שכל המשתמשים שאין להם מושג בקידום אתרים, יתחילו ללמוד קצת, להיכנס לתחום. אני חושב שזאת התחלה מצוינת, אבל נראה שאתה לא. מני, מה שם הפורום? אחרי שענית, תקרא שוב את הפרסים. האם יש קשר כלשהו בין נושא הפורום, לבין הפרסים?
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אז זה ממש לא הולך ככה, אנשים משקיעים ומתאמצים ופתאום מספק הפרס יחליט שהוא לא מעוניין ואז מה? כל המאמץ הלך? יש הרגשה של רמאות וזה מתאים לתחרות חובבנית ואם חשבתם לרגע שאנשי SEO מקצועים ישתתפו בתחרות הזו אז אתם טועים. החלטתם על רעיון נחמד מאוד אבל הביצוע נעשה בצורה חובבנית וחבל. |
|
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם הייתי רוצה תחרות גדולה, עם הרבה מאוד מתחרים, עם אנשי SEO מקצועיים, עם מקדמי אתרים מחו"ל, תיהיה בטוח שכמעט הכל היה שונה פה(ביניהם כמובן הפרסים, תנאי הישמוש, הפירסום, וכו'.) אז אולי זה חובבני לדעתך, נו? ו..? אני יגיד את זה שוב: מטרה התחרות היא לקדם את נושא השיווק והקידום אתרים בפורום הוסטס. צוות ההנהלה החליט לנכון, שאחד הדברים שיכולים לקדם את הדבר, הוא תחרות קידום אתרים. Nforce, אם אתה יכול, אל תפרט יותר מידי, זה מיותר.
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
קודם צריך לפרסם מדריכים איך לקדם את האתרים והכל, לתת כלים, ורק לאחר מכן לפרסם את התחרות הזאת. לדוגמא, אני רוצה להשתתף, אבל אני לא יודע כלום, אני לפחות רוצה להתחיל מ - 0, אך תפרסמו מדריכים, משהו , כדי שנוכל להשתתף גם.
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אל תלחצו ואל תתחילו כבר מעכשיו להתחרות. עכשיו תתחילו לתכנן דברים, להכין את האתר, להתארגן קצת ![]() ונתחיל מהטיפ הראשון: בניית אתרים, אין צורך להשקיע בעיצוב חדש ובתכנות. גשו לאתר הבא: http://www.oswd.org ובחרו לכם אתר מהרשימה ![]() אגב, תקראו את התגובה של מאור(פרקטור), אולי זה יענה לכם על השאלה לגבי הפרסים.
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא נאה לך היוזמות האלה אתה מוזמן שתי דברים: 1. לא להשתתף. 2. להפסיק את שהותך בהוסטס. כי מוזר כל דבר שני פה נראה לך משהו לא רציני, אז במקרה והפעילויות של הוסטס נראות לך עד כדי כך לא רציניות אתה מוזמן ללכת.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|