![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
בלי סופר הירוז
מחיר של שרת כזה אחי 14 סלוטים הוא בערך 75 ש''ח לא יותר. הנה דוגמא לחברה אחת חברה ותיקה: http://linuxserv.co.il/ כנס שרתי משחק שם תעשה 14 שחקנים חודש אחד סיאס1.6 וזה יביא לך מחיר. ממליץ.! |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חסום
|
ציטוט:
שלום לך , שרת משחק מסוג : CS 1.6 14 שחקנים כולל את המודים הבאים : -Amd Mod X -MetMod -AdminMod -Stats me -Web Mod וכמובן .. Super Hero בתשלום חודשי של 85 ש"ח בלבד ! לפרטים נוספים חייג עכשיו : 0526336532 או .. דור - 0505315934 מתן – 0547383620 אלמוג - 0524736511 אושרי – 0506420557 שבת שלום , ליאור . |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם אותו לקוח יהיה מעוניין בשרת שכזה אין בעיה שיקבל את המחיר . המחירים בארץ נהיו בשנה האחרונה עוד יותר זנותיים ממה שהיו . אין סיבה למה לא להרים טיפה את המחירים . הריי פעם 160 שקל היה רק לשרת של 14 שחקנים . (ללא מודים) . נכון להיום זה 70 80 100 שקל . זה מחיר זול מאוד ועוד שזה מגיע עם מודים . לכן מחיר שכזה הוא לא כל כך יקר (יחסית למה שהיה בזמנו) אוליי כרגע כן אבל זה המחיר שאני מציע פה ע"מ לדאוג לשרת שלי . הריי אם אני שם לו את המוד הזה אני צריך להעמיס על השרת שלי פחות - משמע פחות שרתי משחק להריץ . ז"א שזה פחות הכנסות . פחות הכנסות - יותר גבוה המחיר . אין מה לעשות בעיניין אך המוד "אוכל" משאבים . שבת שלום . |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הוא לא מעמיס "קצת" כמו שאתה חושב במובן של "קצת" . בשביל להחזיק את המוד אתה צריך להעמיס פחות על השרת . משמע פחות לקוחות משמע פחות הכנסות משמע פחות כסף לי משמע קשה יותר לכסות מחיר של ייעודי . אם אתה רוצה להתעסק עם מחירים תפתח לעצמך עסק וכמו רוב העסקי שרתי משחק תיסגר מהר . (כפי שאני רואה היחידי שהצליח "לשרוד" זה רק ביסייטס - כל הכבוד ) . שבת שלום . בברכה , מאור . |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|