![]() |
# 11 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() אממ..עדיף לך לעשות שאילתא של חיפוש השם משתמש...ואז לעשות אם הוא לא קיים וכו'...ואז להשוות סיסמה במקרה והוא קיים.....כנס לguidemaster.co.il יש שם מדריך התחברות נורמאלי. |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
![]() זאת אומרת: select....... wher username= and password= ואם זה מחזיר TRUE זאת אומרת ששניהם קיימים באותה השורה אז לחבר אותו |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
חחחח שעתיים הם יחכו עד שזה ימצא אותם, ויעיפו אותו מהשרת בגלל שהשאילתת הזאת תוכל ת'אימא של המעבד או הזיכרון אחד מהם.. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
אז מה אפשר לעשות לא הבנתי ..
מה אני לא אמור לרוץ בלולאת while על כל הטבלה ?.. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
תעשה ככה:
sql="selete ......... where username='"&username&"' and password='"&password&"' ... if(.eof) ... אין לי מושג איך כותבים את זה ב PHP, תבדוק אם השם משתמש והסיסמא קיימים ע"י SQL, אם זה קיים אז תתחבר, אם לא תחזיר שגיאה. לא יודע איך לכתוב לך את זה ב PHP אבל כתבתי את העיקרון. |
![]() |
![]() |
# 18 |
Permanently Banned
|
PHP קוד:
תהנה |
![]() |
![]() |
# 19 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבל זה לא טוב! אתם נדבקת לדוגמה שהוא נתן, אז זה יעבוד רק עם משתמשים שרשומים באותיות קטנות אבל הם רשמו באותיות גדולות... אב אם זה ההפך? זה רר ידפוק עוד יותר.. הקטע כאן זה להתאים את האותיות של המשתמש שהוא הזין לאותיות המקוריות.. אבל אין פונקציה כזאת לפי מה שידוע לי... אז צריך למצוא פונקציה כמו WHERE שהיא לא case_sentesiv ולדעתי LIKE יעזור כאן. |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
להמיר את זה לאותיות קטנות ואז להשוות. אין פתרון אחר.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|