|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
יפה מאוד, אך יש ברשותי כמה שאלות:
א) אם אני רוכש "50 יחידות" אתה מתכוון ל 50 פורטים שונים להתתחבר לBNC, או שאני מקבל איפי ופורט, ודרכו מותר לי להוסיף עד 50 אנשים ?. ב) כשאני רוכש "50 יחידות" אני מקבל 50 איפים? כי לפי מה שזכור לי סרברים גדולים כמו, אפנט, קוואקנט, עבריתנט, וכו', מקבלים רק שלושה אנשים מאיפי אחד. אז אשמח לדעת אם אני מקבל גישה ל50 איפים ? אשמח אם תענה על שאלותיי, תודה, יום טוב, אבי.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חסום
|
ציטוט:
א) אם אני רוכש "50 יחידות" אתה מתכוון ל 50 פורטים שונים להתתחבר לBNC, או שאני מקבל איפי ופורט, ודרכו מותר לי להוסיף עד 50 אנשים ?. בעיקרון אתה מקבל איי פי אחד ופורט אחד להתחברות . באמצעות האיי פי והפורט הנ"ל אתה יכול להוסיף על אותו שאלל עד 50 אנשים . ב) כשאני רוכש "50 יחידות" אני מקבל 50 איפים? כי לפי מה שזכור לי סרברים גדולים כמו, אפנט, קוואקנט, עבריתנט, וכו', מקבלים רק שלושה אנשים מאיפי אחד. אז אשמח לדעת אם אני מקבל גישה ל50 איפים ? לא , אינך מקבל איי פיים כיון שכפי שציינת קאוקנט מאפשרים להעלות עד שלושה אנשים על איי פי אחד כך שאין צורך ב 50 איי פיים . כמובן שיש לנו טווח ושאם חס וחלילה יחסר לך במהלך הזמן , תהיה לנו אפשרות לספק לך איי פיים ללא שום בעיה . שמחתי לענות , ליאור ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
ונושא רעיון ממש יפה , יחסוך המון כאב ראש לאנשים שלא ממש יודעים איך לתפעל את הpsyBNC קבל ח"ח ![]()
![]() |
# 18 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני 100% יחטוף Gline.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|