![]() |
# 1 |
Fatal Error
|
adsense בשילוב JS
יש לי אתר הבנוי ב PHP (קידוד utf-8) ורובו המוחלט של הטקסט מודפס למסך ב JS (עם xmlDom אם זה אומר משהו למישהו כאן). הבנתי שגוגל ו adsense לא בדיוק מתפקדים היטב עם פלט שמודפס למסך עם JS, ה CTR צפוי להיות ממש נמוך?
![]()
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
או שאתה לא יודע מה זה CTR ... או שלא הבנתי מילה ממה שאמרת .
# 3 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
כלומר אם האתר שלך עוסק במכירת מכוניות, הסיכוי שיופיעו שם מודעות לשירותי סקס או מודעות לשירותי תיקון ושיפוץ בתים הוא סיכוי נמוך ביותר. האתר שבניתי מציג את הטקסט למסך ב JS צד לקוח ולפי מה שאני יודע, גוגל לא "קורא" JS, אז הפרסומות לא יהיו מותאמות טקסט, נכון? זה ייפגע לי ב CTR שיעמוד על קרוב ל0, נכון?
eLad Last edited by eLad; 02-04-06 at 18:42.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
האמתי שאני לא זוכר בדיוק מה זה CRT.
אבל אני מניח שלנסות, ממש לא יזיק.
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 6 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() איך בכל זאת אפשר להתגבר על הבעיה? המרת האתר להצגה "רגילה" של הנתונים ב HTML לא באה בחשבון והם חייבים להיות מוצגים ב JS צד לקוח.
![]() |
# 7 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אולי תעשה עוד תוכן מוסדרת ב HTML?
חח נסה לרמות אותו.. תעשה תוכן כל שהוא שיהיה בצבע רקע או משהו לא יודע:| או שתשים את הפרסומת של גוגל בתוך חלון עם טקסט ואת החלון הזה תשים בתור IFRAME ותקבע כמו שאתה יודע שמה שיוצג הפרסומת של גוגל, כאילו תקבע את הגודל לגודל של הפרסומת של גוגל+תמרכז את הפרסומת של גוגל למרכת הIFRAME ותעלים את פסי הגלילה. לא בטוח לגבי זה. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 9 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אז מה?
גם על זה שהוא ישים פרסומת של גוגל באתר בלי טקסט ב HTML זה מעבר על תנאי השימוש לא? חחח וגם ששמים באתר בעיברית זה מעבר על תנאי השימוש. בקיצור כולם עוברים על תנאי השימוש, רק אני הייתי נחמד ועברתי את כולם. מתוך n=10 עברתי k=10 ![]() (אני שמח היום סימנו ללמוד את הנושא האחרון של השנה באלגברה+גאומטריה, או בקיצור סימנו את כל החומר במתמטיקה לשנה ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
זו בעיה באמת...
כדאי שתשלח מייל ותשאל - אם יענו לך בכלל S: אגב תיכול לתת לינק?
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 02-04-06 at 21:06.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|