![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
זה שמעלי
א ) נגיחד ויגיע למשקל של 500 קלו בייט מי ישמע ! ב ) אמרתי לא לגרום לו להיות במשקל 10000 ג'יגה אלה מלא שורות נגיד 2000 שורות הקובץ ישקול לא הרבה אבל כתבן לא מצליח לקרוא את זה ! אלון מי משועמם עד כדי כך שינסה לעשות הכל בשביל להשיג קוד מקור ? |
![]() |
![]() |
# 13 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
ותכל'ס מה הבעיה לשים את כל האתר בתגית document.write? וככה הסיכוי שמישהו ייפענח לך את זה שואף ל 0. מה שכן, זה יימנע את אינדוקס האתר בגוגל, שים לב
![]() |
# 14 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
לדעתי אין טעם לא לראות את הקוד מקור.
הרי מה כבר יכולים 'לגנוב' לכם? קוד JS? עיצוב? אז יגנבו. ביג דיל. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
יש לי דרך ממש נחמדה בשבילך:
ככה, הדרך שלי לא עובדת בשביל חסימת קוד לדף ראשי, היא תחסום קוד לדף אחר, אז מה הרעיון? JavaScript, על כל נושא שאתה רוצה שלא יראו את הקוד מקור שלו, אתה פשוט יוצר חלון ב Java, ושהוא לוחץ על הנושא המסויים הזה קופץ לו חלון של Java, ובחלון של Java אין שום "קובץ > עריכה > תצוגה .. וכו'", ובנוסף לכל דף שקופץ אתה מוסיף בקוד מקור חסימת קליק ימני ונגמר העניין ![]() מקווה שעזרתי, אבי.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
![]() |
![]() |
# 17 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
בואו נסיים את זה "כל עוד זה צד לקוח אי אפשר לעשות כלום"....ולא משנה מה יהיה....חוץ מנאבים כל מי שיש לו קצת ידע בתיכנות ידע לראות קוד מקור/תוכן וכל מה שבא לו...ככה זה.
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אצלי הכתבן פתח קבצים מעל לפחות 60 מגה אם אני לא טועה...(היה לי תוכנה שעושה קובץ של סיסמאות 0-9 a-z ושמתי שזה יעשה הרבה צירופים)...אז השיטה שלך לא טועה, כי דף אינטרנט ששוקל מעל ל40 ק"ב זה כבר לא כ"כ "בריא" ו40 ק"ב לכתבן זה באמת כלום. |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
טוב אין לי כוח לריב זה יתקע לך תכתבן + זה עם התווים יכתוב לך שהוא לא מצליח !
Last edited by Kuchi; 01-04-06 at 21:22.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|