|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואני כל פעם יצטרך להוסיף משהו לתפריט וזה יככול להגיע גם ל 10 ול 12. כאילו שלא כל פעם אני יעשה PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
כי תיראה, יש חמישה משתנים, בכל משתנה מוצב ערך רנדומלי בין 1 ל 5, לאחר מכן יש לולאות שבודקות אם המספר חזר פעמים, אם כן אז הם מציבים שום ערך רנדומלי עד ששום מספר לא יוצא פעמים, אחר כך אני מכניס את כל המשתנים למשתנה אחד ומדפיס אותו, ככה שאם תשים עוד משתנה ועוד לולאה, אז הקוד שהוא ידפיס יהיה פשוט יותר ערוך, לדוגמה: במקום להדפיס: 123456 הוא יכול להדפיס: 1234563 מבין? ככה שהמספר הנוסף שהוא יכניס יהיה 3, והערך שלו יהיה רק מ 1 עד 5, אני מקווה שהבנת ושזה בסדר בשבילך, אני מתחיל עכשיו בעריכת הקוד. עריכה: אני מצטער אך זה לא אפשרי בדרך שהשתמשתי, כי צריך לערוך את הקוד בהתאם למשתנים, וזה לא אפשרי. Last edited by LosNir; 31-03-06 at 21:38.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תחשוב ש3 זה בתפפריט משחקים . אז פתאום יהיה : תוכנות משחקים סרטים משחקים גראפיקה.. כאילו זה יופיע לי פעמיים XD וזה בעיה .. =]] |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
נגיד במקום 3 בסוף יהיה 8 |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() טוב .. אז איך זה הולך , תוכל לנסות להגיד לי מה הבעיה בקוד שלי ? |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
למה לא לעשות פשוט שני פונקציות, אחת שמוצאת מספר רנדומלי ובודקת לאורך כל המערך עד המקום אליו הגעת אליו את המספר הרנדומלי שיצא, אם הוא כבר קיים היא מחזירה FALSE ואתה מוצאי מספר חדש וגם אותו בודק, ואם אין אותו אתה מכניס אותו למערכת במקום המצאים וככה מתקדם בין התאים.
זאת הדרך לדעתי הכי יעילה. אני לא אוכל לעזור לך כי אני לא יודע PHP אבל הרעיון בכל השפות הוא אותו הרעיון. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |