|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 18 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
זה לא שפה ולא שועלים, פשוט חיבור מאובטח שמגן ע להנתונים בדיוק כפי שאמרת, על השרת שאני עובד איתו מותקן SSL (לפי מה שאני יודע), מעבירים את הקבצים ל private_html ומקשרים לאותו מיקום שמת אותם רק עם HTTPS, אז אל תחשוב שאני לא יודע SSL. עצם העובדה שאמרת ששיניתי DIR אומר שלא בדקת את כל המערכת! אני לא מתכוון לרחב, אבל נאי חוזר על עצמי שאתה לא בודק את כל המערכת, אני מבקש ממך להוסיף, הורדה בשני שפות שונות, פעם עברית ופעם אנגלית, ותיראה שאתה נכנס להורדה כל הדף מתישר כולל תירגום כולל דפי שגיאות וכל דף שקשור להורדה! וללא שום משתנים של הגדרת שפה בכתובת. לא אמרתי שזה עורך WYSIWYG, אבל תסתכל במערכות חינמיות ותיראה שהן בכלל לא מאובטחות, 80 אחוזים מהן לא בעלות האפשרות להוסיף תגובה ועוד המון דברים, אז די כבר להעביר תסם ביקורת על ימין ועל שמאל בלי לבדוק את כל המערכת, אבל אם עדיין אתה מתעקש עשיתי לך הדגמה, תכנס למערכת ותסתכל בהורדות, ותיראה שהשפה משתנה בהתאם. עריכה: יש לציין שבהוספת הורדה המנהל יכול לבחור האם יהיה אפשרות של הורדה בסוג אימיול HTTP או שניהם. אותו דבר לגבי הוספת תמונה, האם יהיה אפשרות לשים תמונה או לא או שהגולש יבחר. עריכה 2: יש לציין שהמערכת שולפת את הקטגוריה של ההורדה ומציגה משפט אזהרה בהתאם, למשל: עברית, משחקים: הורדה ושימוש במשחק זה היא באחריותך בלבד. עברית, תוכנות: הורדה ושימוש בתוכנה זאת היא באחריותך בלבד. עברית, סרטים: הורדה ושימוש בסרט זה היא באחריותך בלבד. אנגלית, משחקים: Downloading and using this game is by your own risk אנגלית, תוכנות: Downloading and using this software is by your own risk אנגלית, סרטים: Downloading and using this movie is by your own risk Last edited by LosNir; 28-03-06 at 22:03.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|