|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אוקי,
מה שאני הבנתי זה שאני צריך לשנות את הסיומת של הקובץ contact.asp . ואני צריך שרת ווינדוס להפעיל את זה? (יש לי לינוקס)
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
השרת שברשותך לא יכול להריץ קבצי ASP, רק שרתים מבוססים Windows יכולים לעשות זאת. בנוסף תזכורת קטנה - בשרת לינוקס לא תוכל להריץ כל שפה/פלטפורמה תוצרת ווידנוס (תקנו אותי אם יש איזה שינוי שמיקרוסופט עשתה וביל לא הודיע לי על זה בטלפון ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
![]() ציטוט:
תודה על העזרה. ![]() עריכה : עכשיו ראיתי את העריכה שלך , תוכל להגיד לי מה השפות שאי אפשר להריץ על שרת לינוקס?
בברכה,ערן ![]() Last edited by Eran | Roop.co.il; 28-03-06 at 21:39.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ראשית רק לציין - ASP/.NET הן אינן שפות. עד כמה שאני יודע, אף אחת (תקנו אם אני טועה, אני לא מתמצא בכל הטכנולוגית/שפות של מיקרוסופט. אולי יש חידושים, למרות שזה לא סביר. ) מהפלטפורמות/שפות של מיקרוסופט לא רצה על שרת לינוקס. ביניהן: Jscript [לא לבלבל, אני לא מתכוון ל- Javascript של נטסקייפ (Javascript היא שלהם, נכון?) אלא ל-Jscript של מיקרוסופט], VBscript, ASP, ASP.NET ומסדי נתונים למיניהם. אין תמיכה ב- FSO או ADO/.NET ולא ב- SQL SERVER 2000/2005. אלה הדברים שאני אישית עובד איתם ומכיר, יכול להיות שיש עוד דברים, תשאל את אלעד או את שחר. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לש"ש לא בהכרח. frote page extensions יש גם בlinux. זה לא שאי אפשר וזה קבוע. פשוט מיקרוסופט מפתחים בדרך כלל את המוצרים שלהם למערכת הפעלה שלהם.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|