![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אוקי, אני שמח מאוד שמנהלים של חברות הוסטינג שואלים שאלות כאלה בשביל לא להטעות את הלקוחות שלהם. ככה, בעצם כל חברות הוסטינג שמוכרות "שרתי מירק" יש להם טעות. הם מוכרים "שרתי IRC". מירק(mIRC) הוא בעצם קליינט להתחבר אל "השרת IRC" שהם מכרו. IRC זה בעצם מן רשת, של חדרים/פרטי, כמו תוכנה אשר מתחברת לשרתים שלה(פה זה IRC) ותוכל לשוחח עם כל ההעולם, להוריד דברים, לשלוח שירים וכו'. - מה הוא סרביסס? סרביסס הינה תוספת לשרת ה IRC. היא בסה"כ שומרת על מצב החדרים, הכינויים שרשומים ב IRC, מונעת הצפות/קלונים למיניהם. זה בכללי. אשמח אם הרחבתי לך את הידע, אבי.
__________________
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
אוקי עכשיו הבנתי
אבל מה ההבדלים : http://www.mondoirc.net/page.asp?id=26 הנה יש שם מלא סוגים וזה לא ניראה לי כולל הסרביסס. מישהו יודע ? וכמה הוא תופס משאבים מהשרת ? Last edited by drp; 21-03-06 at 13:10.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אממ ניראה לי שזה תוכנה כמו mirc שפיתח מישהו אחר שהוא גם על שרת irc דרך הגב התוכנה מירק דומא מאוד לבניית אתר יש שפה שניקראת סקריפטינג (מאוד קשה ללמוד את כולה) ששם אפשר לבנות מערכות כגון: mp3, AWAY ועוד הרבה שטויות ואפשר לשנות צבעים וזה ממש כמו אתר אינטנט מקווה שעזרתי בחלק המרכזי
__________________
= Last edited by Avi.B; 21-03-06 at 13:27.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
הלינק שציינת מכיל כמה תוכנות אשר מריצים איתם סרבר ל IRC. זה נקרא IRCD. זה כמו מערכות הפעלה, יש Windows 2000/XP וכו'. כל מיני סוגים. אני ממליץ לך לא להוריד את הגרסאות: Unreal 3.1.3/4 Komara/Mednows. יש בהן באג אשר מפיל את הסרבר לחלוטין. אז ככה ההמצלה שלי בשבילך היא להוריד את: תוכנת הרצת הסרבר: Unreal 3.2.4 ותוכנת הרצת הסרביסס: Auspice 2.6XP בקשר לתפיסת משאבים, תקרא את הREADME שלהם. מקווה שעזרתי, אבי.
__________________
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Whatever
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
IRCd = שרת קשה ללמוד את כל השפה "סקריפטינג"? הצחקת אותי ![]() בקשר לשאלה למעלה, בקישור שנתת מופיעים גירסאות שונות ל IRCd, אני יכול להמליץ לך על 2 גירסאות, שאחת מהן נפוצה בקרב השרתים 'הקטנים' ואחת בקרב 'הגדולים' הראשונה: UnrealIRCd השניה: bahamut בקשר לסרביסס אני יכול להמליץ לך גם כן על Auspices IRC Services 2.8.x, מאוד נחמדה. בהצלחה ![]()
__________________
תומר |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|