![]() |
# 51 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
כולם אצלך לא יודעים דברים , מעניין מאוד . רק אתה "החכם" מבין כולם . לאחר שרשמתי גם את הביקורת פעם שעברה פנו אליי מלא ואמרו לי " גם לי הוא אומר אותו דבר , גם אליי הוא מתייחס ככה השרתים שלו על הפנים " אני לא יזכיר כרגע שמות . ואתה זה שבנתיים ממציא תירוצים . יש כבר מלא ביקורות עליך ליאור לא היחיד משה לא היחיד אני לא היחיד , יש מלא מלא ביקורות רעות עליך . היחס שלך דוחה מאוד גם אז שאני התקשרתי אלייך ניתקתה לי טלפונים בפנים התייחסתה אליי כאילו אני זבל שלך , וברוך השם היום אני מרוצה עד הגג ואני מודה כל יום ויום שאני לא קשור אלייך ובטח ובטח שלא לשרתים שלך .
אבירן . Last edited by Solutions; 18-10-05 at 16:56.. |
|
![]() |
# 52 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ליאור יש לך הזהרה
תלמד לרשום במקומות הנכונים מועבר לפורום ביקורת חברות |
![]() |
# 53 |
חבר וותיק
|
אני אישית משכיר מאייל שרת לשרתי משחק ובקרוב אני ישכיר עוד שרת ושלחתי לו לקוחות ואני מרוצה...
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 54 |
חבר פורום
|
מגיע, חבל שלא קרה לך גרוע יותר :\.
אני אישית משכיר מאייל שרת ובקרוב עוד אחד, והכל עובד מעולה ואני מקבל תמיכה לא פחות מעשר. אייל בן-אדם נחמד עם הרבה רצון לעזור. |
![]() |
# 55 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
אבל למה אתה קורה לזה נפילה??? ידידי יש יותר מידיי עדים תסתכל בהודעה הראשונה שלך.. רשמת שעשית ריבוט.. תסתכל.. צוטטי את זה כבר לכן לא אחזור על זה, אבל כולם מוזמנים להסתכל בהודעה הראשונה של ליאור הוא אומר שהוא עשה ריבוט. למה אתה קורה לזה נפילה?? ומוזר לך שההגדרות של האי פי לא נשמרות אחרי ריבוט??, אם לא מוסיפים אותם לקונפיג הם לא נשארות, תשאל את הטכנאי שלך הוא יגיד לך.. ^^ אתה לא יכול להתכחש, אז פשוט תתנצל. איל - שרתים. |
|
![]() |
# 56 |
חבר חדש
|
אני לקוח של ליאור סעמק ולא איכפת לי המריבות המטופשות שלכם אני רוצה שהאתר שלי יפעל...
למה האתר שלי לא פועל כבר 3-4 שעות?!?!?! מריבות מחורבנות ואני המפסיד העיקרי... שמעתי על חברת שרתים ביקורות נהדרות אבל אתם יודעים מה שמעתי גם על אקסטרים סרב ביקורות נהדרות אבל גיליתי שביקורות זה פשוט הדבר הכי לא אמיתי שקיים אני מאוכזב מהשרת של ליאור אם זה באשמת אייל או אם זה באשמת ליאור.... כל פעם זה לא פועל לא ידעתי וכו' חלאס כבר תנו לאתר לעבוד בשקט וזהו.... אני רוצה לדעת מה קורה עם האתר שלי מתי הוא יעלה בחזרה למען השם?!?!?!? סעמק איתכם מה שבטוח בחברות מטומטמות כמו אלה עדיף ללכת להשים את האתר שלך בחברת שרתים בחול אני לא יעביר לחברת שרתים בחול אבל מה שכן אני לא נשאר אצל ליאור! אין לי כוח לשגעונות כאלו... |
![]() |
# 57 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
אז אם יש לך תלונות כלפי extremeserv פתח ביקורת עליהם, אל תשים את זה פה. וכמו שאמרתי כבר קודם ללאור אין בעייה בשרתים אצלנו, הוא רק לא משלם בזמן. איל il |
|
![]() |
# 58 |
חבר פורום
|
לא יודע,
אבל לפני כמה דקות הייתי צריך להשיג את אייל, שלחתי לו הודעה באיסי והיא נענתה כעבור דקה. |
![]() |
# 59 |
חבר פורום
|
חבל שאייל הורס לעצמו ת'שם
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא הבנתי כלום מכל הויכוח האדיר הזה..
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|