![]() |
# 1 |
חסום
|
ביקורת חיובית על light-serv
אז ככה קניתי מהם איכסון במחיר X לא אומר..
החברה ממש מעולה תוך יומים הכסף אצלהם אמרתי להם שאני לא יכול שיפתחו לי את השרת כי אני עדין צריך לאגן כמה דברים והוא אמר אין בעיה סבבה.. באמת כמה ימים השרת היה סגור לא אמר לי למה לא לפתוח ממש נחמד הוא. סימתי היום את הסידורים אמרתי לו שאים הוא יכול לפתוח לי היום [עכשיו] לא עבר 10 שניות והופ הודעה מבעל השרת אמר לי אין בעיות בכיף.. אמר לי את הפרטים שאני רוצה אני חשבתי שהוא יגיד מה מיזה לא שילמת לי אבל הביא לי בהכול בסבבה... ביקשתי שהוא ישלח לי את הפרטים באימיל כי אני לא יזכור אז אמר לי סבבה בכיף לא עבר 40 שניות בערך אני רואה הודעה באימיל קיבלתי ביקשתי גישה לSsh לא שאל למה אמר לי שהוא פתח אז אני ממליץ ליקנות מי שצריך שרת אז זה אחלה חברה לינק לחברה המעולה http://www.light-serv.net *-*ממליץ ליקנות כל מי שרוצה איכסון ואיכסון טוב במחיר מעולה*-* תודה רבה לך ארז! |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
תודה רבה אחי ....
ד"א למי ששואל , אני בעל החברה כיום , אני וחבר שלי . |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
טוב לשמוע כאלה דברים
![]() בהצלחה בהמשך! בברכה,עמיטל ![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב לשמוע, רק כמה דברים:
1) העניין של הכסף לא קשור לחברה, זה תלוי ברשות הדואר, ואני מנחש שהם לא עובדים איתם ![]() 2) לא הגיוני שקיבלת גישת SSH כי גישה כזאת מקבלים רק ב VPS או שרת יעודי, כי בעצם זו גישה של ניהול השרת ![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
אחי שאני אומר שקיבלתי אז אני מאמין לארז אים הוא לא שם אני יבדוק
למרות שבאמת באימיל ראיתי שזה על Off ארז תצור קשר |
![]() |
# 6 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
טוב מאוד לדעת.
ישר כוח.