|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 161 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
סגרתי תמערכת המוכנה ועכשיו אני בונה מערכת ניהול נוכן משלי, בגלל זה אני מתעכב עם האתר הרבה זמן... בבקשה תחזיר לי את שם המשתמש ואת החתימה שהייתה לי. תודה ויום טוב. ![]() |
|
![]() |
# 162 |
חבר מתקדם
|
שלום, אני אברהם..
![]() תוכלו בבקשה לשנות לי את שם המשתמש ל: ReFlecTion ? תודה מראש ![]() אברהם.
מתאורר / יצא בחוץ
|
הלו, אני ממש מצטער אני לא פירסמתי עסק לא חוקי בחתימה..
pixsels זאת חברת עיצובים ולא אחסון.. ![]() |
![]() |
# 164 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
זה חברה? אפילו אתה כתבת כאן שזה חברה, אז היא חייבת להיות רשומה. קרא שוב את התקנון ותיראה שתכותב זאת בפרוש. |
|
![]() |
# 165 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 166 |
הוסטסניון
|
עדן גם אם אתה מוכר עגבניות, אסור להגיד שאתה חברה אם אתה לא רשום.
|
![]() |
# 167 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
פרסום של יוצרי גרפיקה: פורום הוסטס בעיקרו מטפל בנושאי אחסון אתרים. גרפיקה היא עיסוק המשולב היטב בבניית אתרים והוא חלק בלתי נפרד ממנו. בעוד שאחסון אתרים הינו עסק כלכלי לכל דבר, גרפיקה הינו תחום אשר עיסוקו יכול להיות לצרכי יצירה, ביטוי יכולת, ביטוי דיבור וגם עיסוק כלכלי. ההפרדה והאבחנה בין בין העיסוק הכלכלי לבין ביטוי עצמי הינה לא ברורה. לפיכך, החוק לגבי גרפיקה הינו כדלקמן: אם יוצר הגרפיקה מקים אתר מסחרי מחוץ לפורום הוסטס שבו הוא מפרסם מחירים לקבלת עבודות, הוא יוגדר כעסק. אם יוצר הגרפיקה אינו מפרסם אתר בו הוא מפרסם את עסקו (דהינו, מותר לו לפרסם עבודות ויצירות ואף לפרסם שהוא מוכן לקבל עבודות בשכר, אבל ללא פירסום תעריפים והוא עצמו אינו עסק רשום), אני מגדיר אותו כיוצר עצמאי שיכול לבטא את עצמו ואף לבקש כסף עבור עבודתו ללא ההגבלה של חוק החברות בסעיף 2. האתר של פיקסליין לא נועד לפירסום של פורטפוליו. זהו אתר מסחרי. לפיכך, על מנת שתוכל לקדם אותו ולפרסם אותו, עליך לעבור את תהליך הרישום העסקי.
# 168 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אנחנו לא יכולים ולא מעוניינים לבצע ביקורת תקופתית אחרי כל המשתמשים. זה פשוט בלתי אפשרי. אין לנו את המשאבים לבדוק כל שבוע אם אתה עוקב אחרי החוקים ו/או לא. לכן, באופן גורף, כל שם חבר פה, אשר לא עבר תהליך אישור עסקי, אינו יכול ואינו רשאי לקדם את עצמו ואת הדומיין שלו. מעבר לכך, עדיין יש את סעיף מספר 5ב' בחוקים: ב. אין לפרסם ולאזכר פורומים מתחרים, לא בלינקים, לא בכינויים ולא בשמם המפורש. על מנת להסיר כל ספק: אין לפרסם אתרים בעלי מערכות מוכנות לסוגיהם השונים. כדי להקל על המשתמש להבין אם לפרסם אתר אחר או לא, המשתמש צריך לשאול את השאלה הבאה: האם פירסום של אתר אחר יביא משתמשים נוספים לפורום הוסטס, או יגרום למשתמשים מפורום הוסטס לבקר בפורומים אחרים. אם התשובה לכך היא שהמבקרים ילכו לבקר בפורומים אחרים, התשובה היא: אין לפרסם אותם. זה בתוקף לגבי כל סוגי אתרי המערכות המוכנות לסוגיהם השונים. לפיכך, כאשר אתם שוקלים לפרסם פה אתר אחר, אם יש סיכוי שעקב הפרסום של האתר האחר, משתמשים ילכו להרשם במערכת מוכנה (פורומים) אחרת, הדבר נוגד את המדיניות של פורום הוסטס ולכן הוא אסור. זה אומר שאם יש לך כינוי עם של של דומיין, הסיכויים הם שילכו לבקר אצלך באתר. זאת פירסומת חינם למי שיש לו עסק, וזאת לא פירסומת שמותרת למי שאין לו עסק. המטרה היא לגלות שקיפות למבקרים בפורום. אנחנו בכוונה לא מעוניינים לבלבל את מי שבא לבקר פה. מי שיש לו עסק (ועבר תהליך רישום עסקי) אנחנו נותנים לו את היד החופשית. מי שלא עבר את התהליך, ועשוי לבלבל מישהו לחשוב שהוא כן עבר.. אנחנו לא מסתכלים עליו בעין יפה. כדי למנוע את המצב בו מישהו עשוי להתבלבל, החוק פועל באופן גורף.
# 169 |
Permanently Banned
|
אלי פרש? מה קרה?
קרה משהו? |
![]() |
# 170 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() מאחר ואלי הוא אחראי מאד, הוא לא רצה להשאר כאדמין פעיל וככה אנשים שיפנו אליו יחכו לתשובות שלא יגיעו במהירה. לכן, הוא הסיר את עצמו מרשימה כאדמין פעיל. ברכות לאלי על העבודה שלו ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|