|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
צריך לדעת את הגירסא של כרטיס הקול-
Sigmatel high definition audio
אני צריך לדעת אם 7.1, 6.1 או 5.1. זה אמור להיות אחד מהם. זה כל המידע שאני יודע עליו, כי אין לי אוורסט. :S נ.ב, התת פורום, לפחות לפי התיאור, קשור רק לתוכנה ומערכות הפעלה. בגלל שזה חומרה שאלתי פה. אם זה לא מתאים, בבקשה אל תתנו אזהרה. תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
מה הבעיה להוריד אוורסט?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
кто ты?
|
5.1 6.1 ו 7.1 זה גירסאות
זה עד כמה רמקולים יכולה המערכת של הרמקולים להכיל [ עד כמה שידוע לי ] משהו כזה בערך... |
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
5.1
6.1 7.1 זה ערוצים, ככל שמס' הערוצים יותר גבוה כך האיכות יותר גבוהה. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() זה באמת מספר הערוצים וככל שהתמיכה רבה יותר אתה יכול להשתמש ביותר רמקולים (ערוץ לרמקול)... האיכות כבר קשור לטכנולוגיה של המרת המידע הדיגיטלי והרמקולים עצמם... ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אני יכול לחבר על זה מדריך, אני מבין בזה..
בהתחלה היה רק 2.0, שזה 2 רמקולים. אח"כ 2.1, שזה 2 רמקולים וסאב וופר (יענו באס).. אין 3 או 3.1 4.1- 4 רמקולים, 2 קדמיים ו2 אחוריים וסאב וופר 5.1- 4 רמקולים, 2 קדמיים ו2 אחוריים, רמקול לשמיעת טקסטים (דיבור בסרטים וכו') וסאב וופר.. 6.1- 4 רמקולים, 2 קדמיים ו2 אחוריים, רמקול לשמיעת טקסטים, "סנטר" וסאב וופר 7.1- 6 רמקולים, 2 קדמיים ו2 אחוריים, ובנוסף 2 צידיים (במקום הסנטר ב6.1), רמקול לשמיעת טקסטים וסאב וופר. ברור שככל שיש יותר ככה האיכות יותר גבוהה. השאלה שלי היא כזאת- באיזה גירסא הכרטיס שלי תומך? האם אני יכול לשים 7 רמקולים ובאס וזה יפעל לי? כי יש סיכויים גדולים מאוד שהכרטיס שלי הוא 5.1, משמע אפשר לחבר אליו מקסימום 5 רמקולים ובאס. מישהו יודע? [מי שלא מבין בזה, שלא ינסה סתם.. לא שאלתי "מה זה גירסאת רמקולים", שאלתי מה הגירסא של הרמקולים שלי..] תודה מראש. עריכה- הבעיה היא שאוורסט החליטו לחסום את ההורדה החינמית של הHOME EDITION, וכל השאר עולים כסף ><" |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אז תוריד סנדרה (sandra)
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
5.1 זה חמישה ערוצים עילאיים וערוץ צדדי אחד... אפקט ה"מוסיקה הסובבת" (שבשבילו צריך למקם את הרמקולים במיקומים מסויימים) הוא "סראונד" ו5.1 זה לא סראונד... במקור 6.1 זה סראונד אבל כיום אפילו 2 רמקולים עילאיים באיכות סטריאו מסכנה יכולים ל"תפעל" מערך סראונד... וכל עוד יש לך את החיבורים אתה יכול להשתמש בכמה רמקולים שבא לך אבל... אל תצפה שכל רמקול יקבל ערוץ נפרד אם יש יותר רמקולים מערוצים... |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אז זהו, שאני לא יודע כמה ערוצים יש לי, ובשביל זה אני צריך את העזרה שלכם..
ד"א, בהודעה הקודמת שלי- ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |