|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
והדגשתי שהשנה יש יותר סיכוי...לא שבשנים האחרות לא היה סיכוי. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם הפועל ירושלים השנה לא לוקחת אליפות, אז באמת גאידמק יפתח את הארנק .. התקציב של ירושלים עדיין נמוך בהרבה ממכבי .. אל תסחפו . גאידמק לא יסבול את זה אם מכבי תקח אליפות השנה .. שנה הבאה יבואו לכאן שחקנים שמכבי לא חלמה עליהם ... לדעתי אולי גם שאראס יגיע לירושלים . ואז תראו את הצביעות של מכבי .. איך הם ינסו למנוע את זה בכל מיני דרכים .. תזכור את זה- מכבי הולכת להציע תקרת שכר ודברים כאלה.
![]() |
# 3 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ונחיה ונראה שנה הבאה....דבר אחד אני יגיד לך...שאראס יפרוש לפני שהוא יגיע לירושליים כי יש דברים שהם לא כסף. להזכירך מי שמנסה להכשיל זה הקבוצות את מכבי...לפי מה שזכור לי הצעת הפיינל פור הייתה של קבוצות אחרות...ומכבי יבשה אותם בזה שהיא גם תמכה... |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שאראס אמור לחזור לארץ ... הוא אומר שהוא סובל ב-NBA, הוא מתחתן עם זאתי .. הוא חייב לחזור. תראה שאם הוא חוזר הוא יחזור לירושלים ... כסף קונה הכל ! התקציב שנה הבאה יהיה שווה + לירושלים (אם ירושלים מפסידה את האליפות ולוקחת את יול"ב אז + המון) .. השנה עוד לא !
![]() |
# 5 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ושאראס כמו שאמרתי, לא יחזור לירושליים...כסף יש לו מספיק......אם הוא חוזר, הוא חוזר הביתה...למכבי. ושנה הבאה, עכשיו ראיתי שבלותנטל כנראה ילך לירושליים....זה אולי יהיה אחד המפתחות.....אבל גם מכבי תתחיל במסע רכישות.....ולך תדע את מי פיני או המאמן הבא יביא..... |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם מכבי תרצה, זאת צביעות כן .. יש הבדל ענק . כי מכבי נשענים על זה 40 שנה .. ואז שפתאום בא מישהו (גאידמק) אז פתאום הכל משתנה .. איפה ראית שבלותנטל בא לירושלים ? אני בכלל לא מחזיק ממנו .. עוד שחקן ..
![]() |
# 7 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אגב, בוואלה רגע, כשמנסים להכשיל את מכבי זה בסדר אבל שמכבי מכשילה אחרים זה לא בסדר?....לא יודע מה איתך.....זה סופר צביעות... זה כמו עכשיו בבחירות.....אם אני לא מצביע לפרץ זה אומר שאני גזען?....זה אותו דבר... כאילו, מכבי לקחה את רוב האליפויות וכמו כל קבוצה היא תילחם על כל אליפות....מה לעשות גם אם היו לה 2 אליפויות היא הייתה נלחמת. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
רואים שאתה אוהד של הפועל :ם דיי, פשוט טימטום. אני לא יכול. אתה אטום, קבוע בדעה ושונא את כל מה שצהוב. לעומתך רוב הצהובים כן אומרים לדוגמא שטפירו שחקן עם הרבה שכל, כל התלהבו מהסלים הראשונים של הכושי השחור והגדול שברח לי השם שלו :P הצהובים מפרגנים, האדומים אטומים וסתומים... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|