![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
מחפש שותף
(היתלבטתי איפה לשים את ההודעה אז אם היא לא מתאימה תעבירו)
שלום שמי גור שחר אני מחפש שותף עם רייסלר לפתיחת חברת איכסון אני איש רציני אשר עובד קשה ומוכן לעזור לתמוך ולנהל עם השותף את החברה. לפרטים אנה לא ליצור קשר בפרטי אלה בפרטים הבאים: איימיל: gurshc1@gmail.com icq: 271502421 מסנג'ר: gur1@intermail.co.il אני לא יכתוב את הטלפון שלי בפורום אז מי שרוצה שיצור קשר ונדבר |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
שככתי לציין:
אין ביכולתי לשלם שום שבר אומנם יש לי עבודה אבל אני מרוויח מאוד מעט אז אני לא יוכל לשלם או להתחלק אבל: יש לי ידע חזק ויש לי השפעה חזקה אני יוכל להשיג ולהביא הרבה לקוחות אני יוכל לשפר ולעשות הרבה דברים עם החברה יש לי כח ורצון ומי שרוצה המלצות עלי שיפנה אלי בפרטים שמעל שימו לב: תגובות כמו "מזה שווה" או "אתה סתם מאפן" ועוד... לא מעניינות אותי אני רוצה מישהו שמעוניין לא כאלה עם ביקורת רעה Last edited by gurshc2; 08-03-06 at 16:59.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קשה למצוא שותף שמביא הכל כי הוא לא ישתלם לו !!
הוא לא מרוויח כלום רק משקיע ומקבל חצי אבל בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
לא נראה לי שיעשו איתך חברה ככה..
אתה צריך לשלם חצי חצי, ולעשות בדיוק כמו השותף. שיהיה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
מצידי שיקבל 3/4 או יותר שהוא יקבל 60% ואני 40% או משהו אחר אבל כעיקרון אני חוזר ואומר שוב יש לי כח השפעה, קשר, ידע ורצון....
תאמינו לי זה מלא! לא ביקשתי השקעה רצינית דיברתי רק על רייסלר לא יעודי לא כלום רק רייסלר עיצוב אני ישיג |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
אין מעוניינים?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
אני מציע לך להתחיל כניצג מכירות או כתומך בחברה קיימת ..
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
שמע, אם אתה רוצה להצליח אתה צריך להשקיע, והמחירים של היום של הריסלריים כולכך נמוכים ש-25 ש"ח ( במידה ואתה קונים ריסלייר ב-50 ש"ח) זה ממש קצת ואל תגיד לי שה-25 ש"ח אין לך,
זאת דעתי בנושא.
# 9 |
חבר פורום
|
סכומים כאלו קטנים אין בעיה אבל כמה גיגה כבר אפשר לקנות בהם.
ואני כבר הרבה זמן תומך של חברות ואם באמת יש חברה שיכולה לספק לי ב50 ש"ח אז סבבה פנו אלי בפרטים למעלה ואני חוזר ואומר לא לפנות בפרטי |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
צור קשר:אי סי 344140246
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|