|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
תודה על תרומתך.
|
הפכתם את האשכול, לאשכול דת.
------------- בכל מקרה, אתר שבניתי לפני 3 שנים: www.e-dfus.com ולפני שנה וחצי עשיתי לו קידום בגוגל.. תרשום "דפוס". הוא בד"כ מקום ראשון או שני. אם אתה מעוניין בעבודתי צור קשר. פרטים בחתימה. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
אומנם אני לא שומר שבת - אבל אני מוכן לא לעבוד בשבת.
במידה ויש לך פרוייקטים מעניינים עם תשלום מתאים, צור קשר : http://www.signup.co.il/.
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
קידום אתרים בדרכים כאלו אינו חוקי ואתר כזה בבוא העת עלול להענש קשות ע"י גוגל. הקידום הזה מביא תועלת לתקופה קצרה אך לא לתקופה ארוכה. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
ראשית -
אני מחפש קודם כל דברים פשוטים, כמו הוספת האתרים באינדקסים, פורומים וכיוב' לא קיבלתי מאף אחד עדיין מחירים קונקרטיים - לפי שעה או גלובלי ולא קיבלתי עדיין אף הצעה שכוללת את מה אותו אדם יכול לעשות... רשימה חלקית של האתרים : (אין הכוונה שכולם יקודמו בהכרח בקרוב אך אלו לקוחות/פרוייקטים פוטנציאלים) www.yehudim.net www.shidur.net www.ranweber.net www.shorashim.info www.klkol.com www.levhadvarim.com www.wyf-law.com www.altv.co.il www.avi-israeli.com www.yemima.net www.maayanot.net www.ordaat.com http://shastv.shidur.net www.orhaganuz.com www.shemayisrael.com/hebrew www.alephbais.com כנראה שבקרוב אני צריך פתרונות לקידום: www.yemima.net www.ordaat.com ואולי - www.shorashim.info www.altv.co.il |
![]() |
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
אוקי רן, אני אצור קשר היום.
אבל אשמח אם בכל זאת תחזיר לי תשובה להודעה הפרטית שנשלחה אתמול.
# 17 |
חבר בקהילה
|
איך אתה רוצה לקבל מחירים, אם המקדם לא יודע באיזה אתר מדובר ?
הרי קידום אתרים על אתר X ( תחרותי ) יעלה יותר מקידום אתרים באתר Y ( פחות תחרותי ). למשל, פרחים ושרברבות.
# 18 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
אם המחירים הם לפי תוצאה - זה משהו אחר
אם לפי שעות עבודה - מה זה משנה ?? בתור דוגמא - בוא ניקח את yemima.net אתר המכון הרישמי של ימימה אביטל זכרונה לברכה. לא בניתי את האתר ואני הולך לשפץ אותו וצריך לקדם אותו עם ביטויים כמו: ימימה ימימה אביטל לימודי ימימה חשיבה הכרתית פיתוח חשיבה הכרתית עבודה פנימית תיקון המידות תיקון הלב כמו כן - צריך להוסיף אותו בכל האינדקסים ib2b, allbiz וכיוב' איך אתה עובד - לפי שעות או פרוייקט? רן |
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מציע לך שתבטל את הפתיח לאתר (כאשר נכנסים לכתובת yemima.net שיכנסו ישר לאתר) אני מציע שתכניס כותרת (TITLE) עניינית כגון: "ימימה - המכון ללימודי החשיבה ההכרתית" אני חושב שאפשר לוותר על האפקט בכפתורים ולעשות כפתורי טקסט שוב כותרות - בכל עמוד תשנה את הכותרת לשם העמוד (צור קשר - CONTACT) ראיתי שיש לך הרבה אתרים אני מציע שתחליף בינהם קישורים (אל תחליף עם כולם - רק עם 3-4) כאשר לוחצים על הבאר (לוגו) שזה יחזיר לעמוד הראשי (או שתכניס קישור "עמוד הראשי") תכניס תגי מטה בין HEAD בעיקר את התג של מילות מפתח והתג שנותן מידע על האתר (השמות שלהם: keywords, description) בהצלחה, טל. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|