|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
השרת שלי(חברת serv-in) לא נפלה מאז שקנינו שרת חדש והיא בחוות השרתים 012. |
|
![]() |
![]() |
# 12 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
||
![]() |
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
השרת שלך לא אצל אייל ? כל הארון של אייל השתגע בשעה הזאת...אני חושש שגם השרת שלך , כמו כל השרתים בארון של אייל
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כי לא שמעתי על איזה בעיה או משהו.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
גם לי נפל השרת.
012 מתחילה להוציא לקוחות לאט לאט.
# 16 |
אקס מנהל
|
זאת 012, למה ציפית? חווה מגושמת.
|
![]() |
![]() |
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה אומר ומה אגיד דיבוריםפ כמו חול ואין מה לאכול.
אם תגיד לנו שהקווי חרא ו 012 נט חרא זה יעזור???? אני חושב שלא. כך רגלים ונוא לחווה אחרת |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
לא יודע מה אתם רוצים מ-012 מפכינת קווים ,הכל חלק אצלי ואני נמצא ב2 ארונות שונים בחווה ומקושר לכל מני חברות ולאף אחד לא שמעתי שיש בעיה מיוחדת ,012 זה החווה היחידה שלא אומרת לך כלום שאתה מנצל תרוחב פס האמיתי שלך ,בכל שאר החובות שתגיע ל80% תקבל טלפון "התקפה"
בקצור 012 אחלה קווים ![]()
![]() |
![]() |
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמתי לב תאמת למספר אתרים שלא עולים לי :/
חשבתי זו בעיה אצלי אז הפעלתי מחדש את המחשב - אבל עדיין... ממש סבל איתם :/ אני ממליץ לכל מי שעליהם - לעבוד חווה. |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
זה שכול פעם תתלונן זה לא יעזור...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|