![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
כך נילחמים בחאמס!
אהבתי נורא ורציתי לשטף אותכם במדריך זה (מלא סאטירה והומור)
![]() http://mad.walla.co.il/archive/203392-5.jpg נילכח מוואלה: http://e.walla.co.il/?w=/1000/869855
# 2 |
Fatal Error
|
ביום שיהיה שלום במזה"ת, חיילי צה"ל יפשטו את האפודים ויתהלכו בלי נשק בכלל.
ואם כולנו היינו פציפיסטים, אני חושב שלא הייתה לנו מדינה. החזון הזה שעולם ורוד (היפי משהו, סטייל ג'ון לנון) זה רעיון שלא ניתן להגשימו, לפחות לא בפרק הזמן הקרוב, הריאלי. אלעד (סמל, צה"ל)
# 3 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אהבתי, יפה מאוד.
תודה רבה.
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחח =] חמוד אחי..
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני ניבחרתי למשלחת שאני ייצג את מדינת ישראל (מטעם משרד החוץ) אפגש אם נציגי עולם. ויכנס לקונפליקטים אם הערבים..וכל זה כמובן באנגלית.. וזה מחזק את עמדתי שאפשר לעשות שלום ללא צבא... ![]() זוהי זכותו של כל אדם לחשוב כיצד שירצה ולהשתמש בחופש הביטוי במסגרת החוק ![]() [מצטער על הסתיה רק רציתי להגיב לאלעד]
![]() |
# 6 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() אני בעד מו"מ ואני בעד דיונים עם מדינות שאין לנו היום איתם יחסים (ואפילו ערבים, פלשתינאים) אבל במצב של היום, אי אפשר להגיע לשלום (לדעתי לפחות) והצבא כאן הוא הכרחי לשמירת הזכות לבטחון של כל אחד ואחד מאיתנו.. וזה שאתה נפגש עם ערבים, זה עדיין לא אומר שמחר בבוקר נקום לבוקר של שלום ![]()
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
נישמע דיי חלומי.. אבל לכל אדם יש את היעוד שלו בחיים ויש אנשים כמוך וכמוני צריך להיות כמה אנשים מכל צד ומכל דעה... כדי שלא יווצר מצב של שוויון דעות מלא לחלוטין שיגרום לקריסה...(וגם זה דעתי ![]() אשמח להמשיך את השיחה הזאת בתוכנת המסרים והיה נחמד אם תביא לי את מספר הICQ שלך..
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
"Can't we all just get along?" מרטין לותור קינג
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|