הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 18-10-05, 01:23   # 41
yoavz
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

yoavz לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Extreme-Serv
בוא אני אספר לך משהו ?
כשאייל בא אליי בטענות ב"מתקיפים" את הקופסא שלי , קיבלתי את זה .
ביקשתי ממנו לוגים של התקפות .
יודע מה הוא ענה לי ?

בפעם הראשונה הוא הבטיח לי לוגים והבטיח לשלוח אותם למייל .
בפעם השנייה הוא אמר שהוא לא יכול .

ולמה הוא לא יכול ? כי 012 דורשים "צו" בית משפט כדי להוציא את הלוגים , שזו שטות גמורה כי אפשר לקבל את הלוגים של האיי פיים שמתקיפים .

אייל התחמק מזה באופן מושלם , הוא נמנע מלתת לי את הלוגים למרות שהבטיח לי פעמיים שישלח ובפעם השנייה הוא באמת אמר לי "ליאור אני שולח לך את הלוגים".
איפה הלוגים היום ? אלוהים יודע .

ביקשתי ממנו מכתב ש 012 בדרך כלל שולחים במייל , הוכחה על התקפה , גם את זה לא קיבלתי .

אני לא יודע אם אייל משקר או לא משקר זה לא אמור גם לעניין אותי , אבל לא נראה לכם קצת מסריח שאת הלוגים לא קיבלתי או כל הוכחה לבקשה של 012 לנתק שרת אחרי שעתיים של התקפות ? לא נראה לכם קצת FISHY ?

תבין , לא ביקשתי שאייל יתחזק לי את הלינוקס , יש לי מתחזק טוב מאוד והוא טוב מדי בשביל שהשרת יפול סתם כך .

אני סה"כ ביקשתי מאייל שיציב שרתים ושידאג שלא יתנתקו כל רגע בשל תקלות רשת .
תתפלא , אבל כשהייתי על השרתים כל 5 דקות הוא מראה שגיאת רשת ב PUTTY .
ואך אני יודע שזה בשרת ולא אצלי ? כי בשרת של אבי מ LSRV זה לא קרה אפילו פעם אחת בשבעת החודשים האחרונים !

אז אל תגיד לי שאני לא יודע לתחזק ולא יודע לדאוג לשרת שלי בעצמי .
שוב , לא ביקשתי תמיכה, ביקשתי יציבות , שהשרת יהיה למעלה וזהו !

אפילו אייל יכול להעיד שבתקופה שהשרת היה בפעולה מלאה לא הרמתי אליו צילצול אפילו ל 5 דקות !
ככשהשרת התחיל ליפול ולאחר שהטכנאי בדק והיה בטוח במאת האחוזים שהבעיה לא אצלנו התקשרתי לאייל שוב ושוב , כל פעם שהשרת נפל .

אין בעיה , אתה חושב שזה שמועות ? סבבה , זכותך .
רק אל תבוא לנו לבכות פה כשיקרה לך משהו עם אייל .

זה שאתה משלם לו כל חודש 1200-1300-1400 או כמה שזה לא יהיה על השרת שלך זה יפה מאוד , אתה מכניס לאייל הרבה כסף וזה סבבה , אבל בסופו של דבר גם הכסף הזה יהיה קטן עליו וגם עלייך הוא ישתין .
ברגע שיהיה לו לקוח שירצה לשלם יותר אותך הוא יזרוק , לא משנה כמה הודעות תרשום פה לטובתו ותתלקק עליו .

ולגלעד - שוב , אני יודע טוב מאוד שיצאתי בסדר מכל הסיפור , אני יודע ש 2 טכנאים (לא אחד) בדקו את השרת ואמרו שהוא תקין לחלוטין ושאין שום סיבה שהוא יפול .

אתם רוצים להאמין תאמינו אתם לא רוצים אל תאמינו , עובדה שאני לא היחיד שאייל עושהל ו מה שהוא עשה .
ניחא הייתי היחיד היה אפשר להגיד שאני שקרן , אבל יש פה עוד מספיק אנשים שיגידו אותו הדבר כמוני , מה תגידו על זה? שג םהם משקרים ? כולנו שקרנים ?

אני עם אייל סיימתי , ב 3 לחודש יורד השרת השלישי שלי ואני לא ממשיך איתו ולא רוצה לזכור את החברה שלו , אני מאחל לו רק בהצלחה ובפעם הבאה כשיבוא לפה לקוח להתלונן אני אשמח להגיד את המשפט האהוב עליי .. "אמרתי לכם .." .

לעומת זאת , אני מקווה מאוד שלא יהיה כזה ושאולי לכם יתמזל המזל עם אייל ושהראש שלו יתפכח קצת .

בכל אופן זהמ ה שרציתי שתדעו .

חג שמח ,
ליאור .
תסלח לי, אבל אני עדיין חושב שאתה מדבר בצורה מאוד לא רצינית.

תביא לנו עובדות תביא לנו משהו שיראה שאתה רציני ולא סתם מבלף.

אני לא מכיר דבר כזה ששרת סתם ככה באמצע היום "בעיות רשת" במצב של בעיית רשת - הsession של הSSH שלך היה מתנתק ולא היית יכול לראות שום כלום שלא נדבר על שגיאות.

גם אתה וגם הטכנאי שלך צריכים לבוא עם עובדות חדות וברורות, הרי שאם היה לכם כאלו הייתם ניגשים לבית משפט לתביעות קטנות.

נכון, אייל רואה ממני הרבה כסף גם מחוץ לענייני השכרת השרתים אבל זה כבר נושא אחר
אבל שלא אתם תחשבו ושאייל לא יחשוב - אני מחפש שרות 100%.
נכון - לפעמים יש עיכובים, ודחיות - אבל בסה"כ, אני מקבל מה שאני משלם עליו
וברגע שאני אפסיק לקבל או יקבל בצורה חלקית - עם כל הכבוד לאייל - את הכסף שלי אשים במקום אחר.
במקום שבו אני מקבל מה שאני משלם עליו!
אתה הפסקת לקבל - קח את עצמך עם הכסף שלך ולך. אני לא אומר בכעס אני אומר לך לעתיד לא טוב? לא כסף.

ישן 18-10-05, 01:39   # 42
Ilya G
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Ilya G

Ilya G לא מחובר  

חבר'ה פשוט על הפנים .
אני זוכר יותר מידי ביקורת רעות עליהם.
פשוט בושה בן אדם בן 32 לא מצליח להתייחס ללקוחות שלו כמו שילד בן 16 מתיחס.

בהצלחה מקווה שתפתור איתו הכול.

ישן 18-10-05, 07:51   # 43
sharatim.co.il
Guest / אורח

מיני פרופיל

sharatim.co.il לא מחובר  

ציטוט:
סוף סוף ענה ..
מעניין מאוד שהגדרתי את ה 114 בשרת ב Ifconfig והוא פתאום נמחק .. פשש ...
לא ידעתי שאיי פי שאתה מגדיר נמחק מעצמו ..
רגע אבל סגרתי לך את השרת לא??? תתנצל אל מה שאמרת כי זה לא היה נכון..

הסיפור:

עשו לו דידוס על אי פי 113 012 חסמו
הוספנו אי פי נוסף 114 (הוא הוסיף)....

עשינו ריבוט הלך ההוספה שלו ולכן לא הצליח להתחבר לשרת...
נתתי לו יוזר בשרת אחר ב 012 שיעשה ssh ויסדר.....

הוא לא ידע לעשות ssh
".ורק צעק סגרת לי את השרת וקללות..."
לימדתי אותו איך עושים ssh.

הוספתי לו את האי פי (לתמיד כמו שצריך)
וכל זה לקח שעה (בגלל שהוא לא עשה את זה כמו שצריך)

מעבר לזה השרת שלו היה פיקס על הזמן או שאתה שקרן כרוני, או שאתה פשוט מתבייש להודות בטעויות שלך .. אם אתה גבר תודה בטעות ותתנצל אם לא באמת אין לא ישאר לי שום כבוד אליך..

איל - שרתים.

ישן 18-10-05, 08:03   # 44
sharatim.co.il
Guest / אורח

מיני פרופיל

sharatim.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי shvebish
אני אומר שעדיף לסיים את השטות הזאת שאנו דנים בה מהסיבה הפשוטה , שכלום לא יצא מזה.

אני מכיר את אייל ולא אשנה את דעתי עליו לא משנה מה תגיד.

אתה חושב שאני חייל שלו? לדעתי אתה טועה לחלוטין...

אני חושב שאני מקבל מאייל את מה שמגיע לי , ואני חושב שמגיע לו שמישהו יצדיק אותו פה.

כי בנתיים רק אנשים שלא היו לקוחות שלו אומרים : "גועל נפש" , ולדעתי המטרה שלך היא פשוט שלא

יקנו מאייל, אז אולי הצלחת לשכנע כמה אנשים , אבל לדעתי אלו שכבר היו איתו לא נראה לי יעזבו

מהסיבה שאתה ציינת, המשך לילה נעים.

הסיבה הרצינית זה שאתה מאחר כרוני בתשלום החודשי.. זה הסיבה למה שאנחנו נפרדים... לקחת את זה קשה שהערתי לך.. אז אתה מנסה להרוס..
קח בחשבון שיחסי הכוחות ביננו לא הוגנים (כלפיך) לכן אתה עושה \עשית טעות חמורה..
השירות אלייך היה מעולה, לאורך כל הזמן עם מענה קצר, ומקצועי.
סתם התאמצתי.. אז אמרתי יאללה לך לחברה אחרת אז אתה נעלב ומנסה בניסיונות מעוררי רחמים להרוס לחברה טיפה גדולה עלייך...

אני עדיין ממתין להתנצלות רק עכשיו ראיתי את האשכול המבזה הזה (בשבילך).

רק חבל שאין לך מושג בכלום.. (שקשור בהוסטינג)

זה שאתה יכול להתחבר לשרת משרת אחר אומר שהשרת חסום החוצה.. כל מי שיש לו קופסא או ארון ב 012 יגיד לך את זה..

ישן 18-10-05, 11:42   # 45
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי il
הסיבה הרצינית זה שאתה מאחר כרוני בתשלום החודשי.. זה הסיבה למה שאנחנו נפרדים... לקחת את זה קשה שהערתי לך.. אז אתה מנסה להרוס..
קח בחשבון שיחסי הכוחות ביננו לא הוגנים (כלפיך) לכן אתה עושה \עשית טעות חמורה..
השירות אלייך היה מעולה, לאורך כל הזמן עם מענה קצר, ומקצועי.
סתם התאמצתי.. אז אמרתי יאללה לך לחברה אחרת אז אתה נעלב ומנסה בניסיונות מעוררי רחמים להרוס לחברה טיפה גדולה עלייך...

אני עדיין ממתין להתנצלות רק עכשיו ראיתי את האשכול המבזה הזה (בשבילך).

רק חבל שאין לך מושג בכלום.. (שקשור בהוסטינג)

זה שאתה יכול להתחבר לשרת משרת אחר אומר שהשרת חסום החוצה.. כל מי שיש לו קופסא או ארון ב 012 יגיד לך את זה..
מאחר כרוני ?! פחח ! איחרתי חודש אחד ואתה יודע בדיוק אבל בדיוק למה !
כשהיה לי את הכסף בשבילך החודש ובאתי לשלם אתה כבר אמרת לי באיי סי קיו "אבל אתה לא מתכון לשלם , נכון" ?

היית מת מת מת להעיף אותי , אז הנה , עזרתי לך .
את הכסף הזה היה עדיף לשלם למישהו אחר , במיוחד עם התנהגות שכזו .

בכל אופן אני חושב שהבהרתי את עצמי והמטרה פה לא הייתה להוריד לו לקוחות מהאוויר אלא כדי שאנשים יבינו עם מי הם מתעסקים לפני שהם נכנסים לעסקים ושיהיו מוכנים לכל בעיה שהיא .

מנהלים לדעתי אתם יכולים לנעול \ לא לנעול כי אני סיימתי כאן כבר מזמן .

חג שמח

ישן 18-10-05, 12:57   # 46
adiRm
חבר על

מיני פרופיל

adiRm לא מחובר  

טוב לדעתי צריך לנעול פה..
זה עבר את הוויכוחים וזה נראה לי לא טוב , הבעיה פה אצל אייל אדישות ושלוקח לו המון זמן לסדר משו אבל עזבו את זה סגרו את האשכול בבקשה :]

ישן 18-10-05, 14:07   # 47
sharatim.co.il
Guest / אורח

מיני פרופיל

sharatim.co.il לא מחובר  

ציטוט:
מאחר כרוני ?! פחח ! איחרתי חודש אחד ואתה יודע בדיוק אבל בדיוק למה !
כשהיה לי את הכסף בשבילך החודש ובאתי לשלם אתה כבר אמרת לי באיי סי קיו "אבל אתה לא מתכון לשלם , נכון" ?

היית מת מת מת להעיף אותי , אז הנה , עזרתי לך .
את הכסף הזה היה עדיף לשלם למישהו אחר , במיוחד עם התנהגות שכזו .

בכל אופן אני חושב שהבהרתי את עצמי והמטרה פה לא הייתה להוריד לו לקוחות מהאוויר אלא כדי שאנשים יבינו עם מי הם מתעסקים לפני שהם נכנסים לעסקים ושיהיו מוכנים לכל בעיה שהיא .

מנהלים לדעתי אתם יכולים לנעול \ לא לנעול כי אני סיימתי כאן כבר מזמן .

חג שמח

יפה שסיימת, אבל תתנצל...

טענת בפתיחת האשכול ש"סגרתי" לך את השרת (בידיוק כשעשית reboot)
ובסוף גילית ש:
1. אתה לא יודע לעשות ssh
2. לא סגרתי אותו, זה רק אתה שלא יודעת להוסיף אי פי גם במקרה של reboot.(ורשמת שעשית ריבוט ואז זה קרה) והכי חוצפה שנכסתי לשרת וסידרתי לך אותו כ 30 דקות אחרי.
(ורק עכשיו ראיתי את הביקורת כאן)
3. שאתה באמת מאחר כרוני וזו הסיבה האמיתית שאני לא רוצה אותך בחברתי. וזו הסיבה והסיבה בלבד לכך שאתה "עוזב".

אנשים יסיקו עלי דברים ?. כמו?
שאחרי 30 דקות שחסמו לך אי פי פתחתי לך חדש???
שאין לך מושג לנהל שרת?.
שאתה עושה ריבוט לשרת מידיי פעם.? (מאיזשהיא סיבה?!?[ברורה מאוד])
כשרצית אותי נהנת מהשירות כל יום ויום כולל כרגע..
אני הגעתי למסקנה שאני לא רוצה לקוח עם התקפות כעס בילתי מוסברות (בגבולות הקיצוניות שמצריכות בדיקה), ואחד שמאחר כרוני בתשלום. (ולא אכפת לי מה הסיבה, אין לך כסף אל תשכיר שרתים).

אם יש בך טיפת יושר עצמי תתנצל, כי כולם מבינים מהדברים מה באמת היה כאן,
אם אין - אין.

אדיר אני יודע שאתה עובד עם ליאור - רק בהצלחה, יש לליאור הסטוריה מרשימה עם האנשים שהוא עובד איתם. אבל ההתערבות כאן מיותרת, כשליאור בעצמו מודה בפרטים..

רק בהצלחה לבעל החברה הבא שיארח את ליאור.

וליאור באמת לא יקרה כלום אם תתנצל ואז נוכל לסגור את זה - אתה יודע שאתה טועה.(אולי חשבת ככה ב 20 דקות הראשונות אחרי שאתה בעצמך יצרת את הנזק, אבל הפנייה לכאן זה רק בגלל שאתה לא יכול לשלם - תודה).

איל - שרתים

ישן 18-10-05, 14:54   # 48
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי il
יפה שסיימת, אבל תתנצל...

טענת בפתיחת האשכול ש"סגרתי" לך את השרת (בידיוק כשעשית reboot)
ובסוף גילית ש:
1. אתה לא יודע לעשות ssh
2. לא סגרתי אותו, זה רק אתה שלא יודעת להוסיף אי פי גם במקרה של reboot.(ורשמת שעשית ריבוט ואז זה קרה) והכי חוצפה שנכסתי לשרת וסידרתי לך אותו כ 30 דקות אחרי.
(ורק עכשיו ראיתי את הביקורת כאן)
3. שאתה באמת מאחר כרוני וזו הסיבה האמיתית שאני לא רוצה אותך בחברתי. וזו הסיבה והסיבה בלבד לכך שאתה "עוזב".

אנשים יסיקו עלי דברים ?. כמו?
שאחרי 30 דקות שחסמו לך אי פי פתחתי לך חדש???
שאין לך מושג לנהל שרת?.
שאתה עושה ריבוט לשרת מידיי פעם.? (מאיזשהיא סיבה?!?[ברורה מאוד])
כשרצית אותי נהנת מהשירות כל יום ויום כולל כרגע..
אני הגעתי למסקנה שאני לא רוצה לקוח עם התקפות כעס בילתי מוסברות (בגבולות הקיצוניות שמצריכות בדיקה), ואחד שמאחר כרוני בתשלום. (ולא אכפת לי מה הסיבה, אין לך כסף אל תשכיר שרתים).

אם יש בך טיפת יושר עצמי תתנצל, כי כולם מבינים מהדברים מה באמת היה כאן,
אם אין - אין.

אדיר אני יודע שאתה עובד עם ליאור - רק בהצלחה, יש לליאור הסטוריה מרשימה עם האנשים שהוא עובד איתם. אבל ההתערבות כאן מיותרת, כשליאור בעצמו מודה בפרטים..

רק בהצלחה לבעל החברה הבא שיארח את ליאור.

וליאור באמת לא יקרה כלום אם תתנצל ואז נוכל לסגור את זה - אתה יודע שאתה טועה.(אולי חשבת ככה ב 20 דקות הראשונות אחרי שאתה בעצמך יצרת את הנזק, אבל הפנייה לכאן זה רק בגלל שאתה לא יכול לשלם - תודה).

איל - שרתים

אייל תגיד לי איפה אתה חי ? במאדים ?

כשדיברתי איתך באותו היום באיי סי קיו , כמדומני זה היה ב 13 או ב 14 לחודש לא הזכרתי מילה על תשלום .
אתה זה שקבעת שאני לא הולך לשלם לך .
אבל אין בעיה אייל , הכסף הזה הלך כבר למטרה נעלה יותר ולמישהו שבאמת מגיע לו , את הכסף הזה אתה הפסדת .

מאחר כרוני ?
כמה זמן אני איתך תזכיר לי ? חודשיים ? בחודש הראשון שילמתי בדיוק בזמן ובחודש השני איחרתי ב 4-5 ימים ואתה יודע בדיוק אבל בדיוק למה . בסופו של דבר שילמתי .
כשבאתי לשלם החודש בזמן אז אתה פשוט "סירבת להאמין" שאשלם .

אם אתה חושב שהכעס לשי כלפייך היה מוגז םאתה טועה , כי אדם שמבטיח לי פנטיום 4 עם 80 גיג'ה דיסק קשיח ובסופו של דבר נותן לי רק 40 למרות שהבטיח 80 מבחינתי זו סיבה לכעס מוצדק .

אתה בא אליי בטענות שלא עשיתי DF ? באמת לא ידעתי שאי אפשר לסמוך היום על אף אחד במדינת ישראל .
נתתי בך אמון וחבל שכך .

אני לא אתנצל על שום דבר ממה שאמרתי כי אני יודע שאני צודק .
ראית בעצמך שב 30 הימים הראשונים לא התקשרתי אלייך בכלל והתחזוקה של השרת הייתה תחזוקה שלי ולא שלך , אז למה לעאזעל אני צריך אותך אם הסתדרתי טוב מאוד 30 ימים ?

יש פה עוד כמה שטוענים בדיוק אותו הדבר כמוני , אולי גם הם שקרנים ?

כבר אין לי מה לומר בנושא , אני לא אתנצל כי אני יודע שאני צודק בכל מילה שאמרתי כאן .

הא כן , את השרת אתה סידרת אחרי שהייתי צריך לאיים עלייך בתביעה משפטית , לפני זה לא זזת סנטימטר . אז תעשה לי טובה , אוקיי ?

ואייל , תאמין לי שכסף לא חסר לי .
מזלי שאת הכסף הזה שילמתי למישהו אחר , שאני מקווה שתהיה לו תמורה וכשהשרת נופל מהתקפות או מה שזה לא יהיה שלפחות תהיה לו סיבה לומר לי למה השרת נפל .
אם זו טעות שלי ? אין בעיה , סבבה , לפחות תגיד למה הוא נפל ובאשמת מי . אפילו את זה אתה לא אמרת .

אתה בא אליי בכעס ואומר לי "מה אני חייב לך" כשמתקיפים לי את השרת ..
סליחה ?! מה אתה חייב לי ?! למה מי פה משלם למי אני לך או אתה לי ?!
אני חושב שאני לך !

אז מן הסתם חובתך להציג בפניי הודעה של 012 שחוסמים את השרת או לוגים של ההתקפות (שאני בטוח במאת האחוזים שאפשר להוציא) .

אתה באמת חושב שאני כל כך מטומטם ?
כשביקשתי ממך לוגים התחלת לגמגם ,
אחרי מסע "שיכנועים" שלי שתשלח לי את זה במייל הבטחת שתשלח ובסופו של דבר לא שלחת , אז מה עוד אתה רוצה ?

עזוב , אני עייפתי ממך ועייפתי מהתגובות האדישות שלך .
טוב מאוד שסיימתי איתך , פשוט לא שווה את העצבים שלי .

עריכה :
תסביר לי רק דבר אחד , מה הקשר של הפנייה שלי לכאן לבין תשלום ?
אני פניתי לכאן אחרי ש 2 השרתים שלי נותקו כבר לפני 48 שעות . אז מה לעאזעל הקשר ?
הם נותקו ב 16.10 בין השעה 12 ל 2 , כפי שהודעת לי . ולא היה קשר בין זה לבין ההודעה .
אתה פשוט פתטי .

שתהיה לך שנה טובה וחג שמח .

Last edited by Extreme-Serv; 18-10-05 at 14:57..

ישן 18-10-05, 15:35   # 49
sharatim.co.il
Guest / אורח

מיני פרופיל

sharatim.co.il לא מחובר  

ציטוט:
אייל תגיד לי איפה אתה חי ? במאדים ?

כשדיברתי איתך באותו היום באיי סי קיו , כמדומני זה היה ב 13 או ב 14 לחודש לא הזכרתי מילה על תשלום .
אתה זה שקבעת שאני לא הולך לשלם לך .
אבל אין בעיה אייל , הכסף הזה הלך כבר למטרה נעלה יותר ולמישהו שבאמת מגיע לו , את הכסף הזה אתה הפסדת .

מאחר כרוני ?
כמה זמן אני איתך תזכיר לי ? חודשיים ? בחודש הראשון שילמתי בדיוק בזמן ובחודש השני איחרתי ב 4-5 ימים ואתה יודע בדיוק אבל בדיוק למה . בסופו של דבר שילמתי .

כשבאתי לשלם החודש בזמן אז אתה פשוט "סירבת להאמין" שאשלם .

אם אתה חושב שהכעס לשי כלפייך היה מוגז םאתה טועה , כי אדם שמבטיח לי פנטיום 4 עם 80 גיג'ה דיסק קשיח ובסופו של דבר נותן לי רק 40 למרות שהבטיח 80 מבחינתי זו סיבה לכעס מוצדק .

אתה בא אליי בטענות שלא עשיתי DF ? באמת לא ידעתי שאי אפשר לסמוך היום על אף אחד במדינת ישראל .
נתתי בך אמון וחבל שכך .

אני לא אתנצל על שום דבר ממה שאמרתי כי אני יודע שאני צודק .
ראית בעצמך שב 30 הימים הראשונים לא התקשרתי אלייך בכלל והתחזוקה של השרת הייתה תחזוקה שלי ולא שלך , אז למה לעאזעל אני צריך אותך אם הסתדרתי טוב מאוד 30 ימים ?

יש פה עוד כמה שטוענים בדיוק אותו הדבר כמוני , אולי גם הם שקרנים ?

כבר אין לי מה לומר בנושא , אני לא אתנצל כי אני יודע שאני צודק בכל מילה שאמרתי כאן .

הא כן , את השרת אתה סידרת אחרי שהייתי צריך לאיים עלייך בתביעה משפטית , לפני זה לא זזת סנטימטר . אז תעשה לי טובה , אוקיי ?

ואייל , תאמין לי שכסף לא חסר לי .
מזלי שאת הכסף הזה שילמתי למישהו אחר , שאני מקווה שתהיה לו תמורה וכשהשרת נופל מהתקפות או מה שזה לא יהיה שלפחות תהיה לו סיבה לומר לי למה השרת נפל .
אם זו טעות שלי ? אין בעיה , סבבה , לפחות תגיד למה הוא נפל ובאשמת מי . אפילו את זה אתה לא אמרת .

אתה בא אליי בכעס ואומר לי "מה אני חייב לך" כשמתקיפים לי את השרת ..
סליחה ?! מה אתה חייב לי ?! למה מי פה משלם למי אני לך או אתה לי ?!
אני חושב שאני לך !

אז מן הסתם חובתך להציג בפניי הודעה של 012 שחוסמים את השרת או לוגים של ההתקפות (שאני בטוח במאת האחוזים שאפשר להוציא) .

אתה באמת חושב שאני כל כך מטומטם ?
כשביקשתי ממך לוגים התחלת לגמגם ,
אחרי מסע "שיכנועים" שלי שתשלח לי את זה במייל הבטחת שתשלח ובסופו של דבר לא שלחת , אז מה עוד אתה רוצה ?

עזוב , אני עייפתי ממך ועייפתי מהתגובות האדישות שלך .
טוב מאוד שסיימתי איתך , פשוט לא שווה את העצבים שלי .

עריכה :
תסביר לי רק דבר אחד , מה הקשר של הפנייה שלי לכאן לבין תשלום ?
אני פניתי לכאן אחרי ש 2 השרתים שלי נותקו כבר לפני 48 שעות . אז מה לעאזעל הקשר ?
הם נותקו ב 16.10 בין השעה 12 ל 2 , כפי שהודעת לי . ולא היה קשר בין זה לבין ההודעה .
אתה פשוט פתטי .

שתהיה לך שנה טובה וחג שמח .
אתה פתחת את האשכול הזה בגלל סיבה.. הסיבה הוכחתי לך ולכולם היא לא נכונה, אז תפסיק להמציא תירוצים ותתנצל.. וכפי שאמרת את השרתים השניים סגרנו בזמן כמו שסיכמנו. אתה חשבת שסגרתי לך שרת שבסך הכל עשית ריבוט בלי להגדיר את ה אי פי. תודה בזה לא יקרה לך כלום..
ובקשר ל 012, הפכת מומחה ל 012 ?? שאל מי שמשכיר משהו בחווה של 012, אם זה ככה או לא ככה.. אני התקשרתי אליך ראשון להודיע לך ש 012 חסמו אותך, זה הנהלים ב 012 לא מקבלים לוגים אסור להם, רק בצו בית משפט (או שיש לך שירות כזה מופעל), תברר את הפרטים האלה לפני שאתה מאשים מישהו.. כל בעלי החברות שכאן יאשרו לך את מה שאני אומר..
ובהחלט טוב שסיימנו, רק חבל שאתה(בגלל גאוותך שנפגעה), מנסה לכלכך.

עכשיו, אולי באמת אתה פשוט כזה בן אדם, אבל קצת כבוד עצמי, גם להודות בטעות אתה יכול.. לא יקרה לך כלום. טעית כשפתחת את האשכול והאשמת אותי כשהמחשב שלך לא חוזר כי לא הוספת אי פי .. תודה..

Last edited by sharatim.co.il; 18-10-05 at 15:43..

ישן 18-10-05, 16:11   # 50
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי il
אתה פתחת את האשכול הזה בגלל סיבה.. הסיבה הוכחתי לך ולכולם היא לא נכונה, אז תפסיק להמציא תירוצים ותתנצל.. וכפי שאמרת את השרתים השניים סגרנו בזמן כמו שסיכמנו. אתה חשבת שסגרתי לך שרת שבסך הכל עשית ריבוט בלי להגדיר את ה אי פי. תודה בזה לא יקרה לך כלום..
ובקשר ל 012, הפכת מומחה ל 012 ?? שאל מי שמשכיר משהו בחווה של 012, אם זה ככה או לא ככה.. אני התקשרתי אליך ראשון להודיע לך ש 012 חסמו אותך, זה הנהלים ב 012 לא מקבלים לוגים אסור להם, רק בצו בית משפט (או שיש לך שירות כזה מופעל), תברר את הפרטים האלה לפני שאתה מאשים מישהו.. כל בעלי החברות שכאן יאשרו לך את מה שאני אומר..
ובהחלט טוב שסיימנו, רק חבל שאתה(בגלל גאוותך שנפגעה), מנסה לכלכך.

עכשיו, אולי באמת אתה פשוט כזה בן אדם, אבל קצת כבוד עצמי, גם להודות בטעות אתה יכול.. לא יקרה לך כלום. טעית כשפתחת את האשכול והאשמת אותי כשהמחשב שלך לא חוזר כי לא הוספת אי פי .. תודה..
אייל ,
אני הוספתי איי פי , אפילו שניים .
אחרי שהוספתי הפעלתי גם את כל השרתים והלקוחות קיבלו את כולם והודעתי לכולם על השינוי .
אחר יהנפילה קיבלתי מבול טלפונים וכשסוף סוף הצלחתי להיכנס לשרת גיליתי שפתאום האייפי "נמחק" .

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום