![]() |
# 41 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
תביא לנו עובדות תביא לנו משהו שיראה שאתה רציני ולא סתם מבלף. אני לא מכיר דבר כזה ששרת סתם ככה באמצע היום "בעיות רשת" במצב של בעיית רשת - הsession של הSSH שלך היה מתנתק ולא היית יכול לראות שום כלום שלא נדבר על שגיאות. גם אתה וגם הטכנאי שלך צריכים לבוא עם עובדות חדות וברורות, הרי שאם היה לכם כאלו הייתם ניגשים לבית משפט לתביעות קטנות. נכון, אייל רואה ממני הרבה כסף גם מחוץ לענייני השכרת השרתים אבל זה כבר נושא אחר אבל שלא אתם תחשבו ושאייל לא יחשוב - אני מחפש שרות 100%. נכון - לפעמים יש עיכובים, ודחיות - אבל בסה"כ, אני מקבל מה שאני משלם עליו וברגע שאני אפסיק לקבל או יקבל בצורה חלקית - עם כל הכבוד לאייל - את הכסף שלי אשים במקום אחר. במקום שבו אני מקבל מה שאני משלם עליו! אתה הפסקת לקבל - קח את עצמך עם הכסף שלך ולך. אני לא אומר בכעס אני אומר לך לעתיד לא טוב? לא כסף. |
|
![]() |
# 42 |
חבר וותיק
|
חבר'ה פשוט על הפנים .
אני זוכר יותר מידי ביקורת רעות עליהם. פשוט בושה בן אדם בן 32 לא מצליח להתייחס ללקוחות שלו כמו שילד בן 16 מתיחס. בהצלחה מקווה שתפתור איתו הכול.
Guest / אורח
|
ציטוט:
הסיפור: עשו לו דידוס על אי פי 113 012 חסמו הוספנו אי פי נוסף 114 (הוא הוסיף).... עשינו ריבוט הלך ההוספה שלו ולכן לא הצליח להתחבר לשרת... נתתי לו יוזר בשרת אחר ב 012 שיעשה ssh ויסדר..... הוא לא ידע לעשות ssh ".ורק צעק סגרת לי את השרת וקללות..." לימדתי אותו איך עושים ssh. הוספתי לו את האי פי (לתמיד כמו שצריך) וכל זה לקח שעה (בגלל שהוא לא עשה את זה כמו שצריך) מעבר לזה השרת שלו היה פיקס על הזמן או שאתה שקרן כרוני, או שאתה פשוט מתבייש להודות בטעויות שלך .. אם אתה גבר תודה בטעות ותתנצל אם לא באמת אין לא ישאר לי שום כבוד אליך.. איל - שרתים. |
|
![]() |
# 44 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
הסיבה הרצינית זה שאתה מאחר כרוני בתשלום החודשי.. זה הסיבה למה שאנחנו נפרדים... לקחת את זה קשה שהערתי לך.. אז אתה מנסה להרוס.. קח בחשבון שיחסי הכוחות ביננו לא הוגנים (כלפיך) לכן אתה עושה \עשית טעות חמורה.. השירות אלייך היה מעולה, לאורך כל הזמן עם מענה קצר, ומקצועי. סתם התאמצתי.. אז אמרתי יאללה לך לחברה אחרת אז אתה נעלב ומנסה בניסיונות מעוררי רחמים להרוס לחברה טיפה גדולה עלייך... אני עדיין ממתין להתנצלות רק עכשיו ראיתי את האשכול המבזה הזה (בשבילך). רק חבל שאין לך מושג בכלום.. (שקשור בהוסטינג) זה שאתה יכול להתחבר לשרת משרת אחר אומר שהשרת חסום החוצה.. כל מי שיש לו קופסא או ארון ב 012 יגיד לך את זה.. |
|
![]() |
# 45 | |
חסום
|
ציטוט:
כשהיה לי את הכסף בשבילך החודש ובאתי לשלם אתה כבר אמרת לי באיי סי קיו "אבל אתה לא מתכון לשלם , נכון" ? היית מת מת מת להעיף אותי , אז הנה , עזרתי לך . את הכסף הזה היה עדיף לשלם למישהו אחר , במיוחד עם התנהגות שכזו . בכל אופן אני חושב שהבהרתי את עצמי והמטרה פה לא הייתה להוריד לו לקוחות מהאוויר אלא כדי שאנשים יבינו עם מי הם מתעסקים לפני שהם נכנסים לעסקים ושיהיו מוכנים לכל בעיה שהיא . מנהלים לדעתי אתם יכולים לנעול \ לא לנעול כי אני סיימתי כאן כבר מזמן . חג שמח |
|
![]() |
# 46 |
חבר על
|
טוב לדעתי צריך לנעול פה..
זה עבר את הוויכוחים וזה נראה לי לא טוב , הבעיה פה אצל אייל אדישות ושלוקח לו המון זמן לסדר משו אבל עזבו את זה סגרו את האשכול בבקשה :]
Guest / אורח
|
ציטוט:
יפה שסיימת, אבל תתנצל... טענת בפתיחת האשכול ש"סגרתי" לך את השרת (בידיוק כשעשית reboot) ובסוף גילית ש: 1. אתה לא יודע לעשות ssh 2. לא סגרתי אותו, זה רק אתה שלא יודעת להוסיף אי פי גם במקרה של reboot.(ורשמת שעשית ריבוט ואז זה קרה) והכי חוצפה שנכסתי לשרת וסידרתי לך אותו כ 30 דקות אחרי. (ורק עכשיו ראיתי את הביקורת כאן) 3. שאתה באמת מאחר כרוני וזו הסיבה האמיתית שאני לא רוצה אותך בחברתי. וזו הסיבה והסיבה בלבד לכך שאתה "עוזב". אנשים יסיקו עלי דברים ?. כמו? שאחרי 30 דקות שחסמו לך אי פי פתחתי לך חדש??? שאין לך מושג לנהל שרת?. שאתה עושה ריבוט לשרת מידיי פעם.? (מאיזשהיא סיבה?!?[ברורה מאוד]) כשרצית אותי נהנת מהשירות כל יום ויום כולל כרגע.. אני הגעתי למסקנה שאני לא רוצה לקוח עם התקפות כעס בילתי מוסברות (בגבולות הקיצוניות שמצריכות בדיקה), ואחד שמאחר כרוני בתשלום. (ולא אכפת לי מה הסיבה, אין לך כסף אל תשכיר שרתים). אם יש בך טיפת יושר עצמי תתנצל, כי כולם מבינים מהדברים מה באמת היה כאן, אם אין - אין. אדיר אני יודע שאתה עובד עם ליאור - רק בהצלחה, יש לליאור הסטוריה מרשימה עם האנשים שהוא עובד איתם. אבל ההתערבות כאן מיותרת, כשליאור בעצמו מודה בפרטים.. רק בהצלחה לבעל החברה הבא שיארח את ליאור. וליאור באמת לא יקרה כלום אם תתנצל ואז נוכל לסגור את זה - אתה יודע שאתה טועה.(אולי חשבת ככה ב 20 דקות הראשונות אחרי שאתה בעצמך יצרת את הנזק, אבל הפנייה לכאן זה רק בגלל שאתה לא יכול לשלם - תודה). איל - שרתים |
|
![]() |
# 48 | |
חסום
|
ציטוט:
אייל תגיד לי איפה אתה חי ? במאדים ? כשדיברתי איתך באותו היום באיי סי קיו , כמדומני זה היה ב 13 או ב 14 לחודש לא הזכרתי מילה על תשלום . אתה זה שקבעת שאני לא הולך לשלם לך . אבל אין בעיה אייל , הכסף הזה הלך כבר למטרה נעלה יותר ולמישהו שבאמת מגיע לו , את הכסף הזה אתה הפסדת . מאחר כרוני ? כמה זמן אני איתך תזכיר לי ? חודשיים ? בחודש הראשון שילמתי בדיוק בזמן ובחודש השני איחרתי ב 4-5 ימים ואתה יודע בדיוק אבל בדיוק למה . בסופו של דבר שילמתי . כשבאתי לשלם החודש בזמן אז אתה פשוט "סירבת להאמין" שאשלם . אם אתה חושב שהכעס לשי כלפייך היה מוגז םאתה טועה , כי אדם שמבטיח לי פנטיום 4 עם 80 גיג'ה דיסק קשיח ובסופו של דבר נותן לי רק 40 למרות שהבטיח 80 מבחינתי זו סיבה לכעס מוצדק . אתה בא אליי בטענות שלא עשיתי DF ? באמת לא ידעתי שאי אפשר לסמוך היום על אף אחד במדינת ישראל . נתתי בך אמון וחבל שכך . אני לא אתנצל על שום דבר ממה שאמרתי כי אני יודע שאני צודק . ראית בעצמך שב 30 הימים הראשונים לא התקשרתי אלייך בכלל והתחזוקה של השרת הייתה תחזוקה שלי ולא שלך , אז למה לעאזעל אני צריך אותך אם הסתדרתי טוב מאוד 30 ימים ? יש פה עוד כמה שטוענים בדיוק אותו הדבר כמוני , אולי גם הם שקרנים ? כבר אין לי מה לומר בנושא , אני לא אתנצל כי אני יודע שאני צודק בכל מילה שאמרתי כאן . הא כן , את השרת אתה סידרת אחרי שהייתי צריך לאיים עלייך בתביעה משפטית , לפני זה לא זזת סנטימטר . אז תעשה לי טובה , אוקיי ? ואייל , תאמין לי שכסף לא חסר לי . מזלי שאת הכסף הזה שילמתי למישהו אחר , שאני מקווה שתהיה לו תמורה וכשהשרת נופל מהתקפות או מה שזה לא יהיה שלפחות תהיה לו סיבה לומר לי למה השרת נפל . אם זו טעות שלי ? אין בעיה , סבבה , לפחות תגיד למה הוא נפל ובאשמת מי . אפילו את זה אתה לא אמרת . אתה בא אליי בכעס ואומר לי "מה אני חייב לך" כשמתקיפים לי את השרת .. סליחה ?! מה אתה חייב לי ?! למה מי פה משלם למי אני לך או אתה לי ?! אני חושב שאני לך ! אז מן הסתם חובתך להציג בפניי הודעה של 012 שחוסמים את השרת או לוגים של ההתקפות (שאני בטוח במאת האחוזים שאפשר להוציא) . אתה באמת חושב שאני כל כך מטומטם ? כשביקשתי ממך לוגים התחלת לגמגם , אחרי מסע "שיכנועים" שלי שתשלח לי את זה במייל הבטחת שתשלח ובסופו של דבר לא שלחת , אז מה עוד אתה רוצה ? עזוב , אני עייפתי ממך ועייפתי מהתגובות האדישות שלך . טוב מאוד שסיימתי איתך , פשוט לא שווה את העצבים שלי . עריכה : תסביר לי רק דבר אחד , מה הקשר של הפנייה שלי לכאן לבין תשלום ? אני פניתי לכאן אחרי ש 2 השרתים שלי נותקו כבר לפני 48 שעות . אז מה לעאזעל הקשר ? הם נותקו ב 16.10 בין השעה 12 ל 2 , כפי שהודעת לי . ולא היה קשר בין זה לבין ההודעה . אתה פשוט פתטי . שתהיה לך שנה טובה וחג שמח . Last edited by Extreme-Serv; 18-10-05 at 14:57.. |
|
![]() |
# 49 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
ובקשר ל 012, הפכת מומחה ל 012 ?? שאל מי שמשכיר משהו בחווה של 012, אם זה ככה או לא ככה.. אני התקשרתי אליך ראשון להודיע לך ש 012 חסמו אותך, זה הנהלים ב 012 לא מקבלים לוגים אסור להם, רק בצו בית משפט (או שיש לך שירות כזה מופעל), תברר את הפרטים האלה לפני שאתה מאשים מישהו.. כל בעלי החברות שכאן יאשרו לך את מה שאני אומר.. ובהחלט טוב שסיימנו, רק חבל שאתה(בגלל גאוותך שנפגעה), מנסה לכלכך. עכשיו, אולי באמת אתה פשוט כזה בן אדם, אבל קצת כבוד עצמי, גם להודות בטעות אתה יכול.. לא יקרה לך כלום. טעית כשפתחת את האשכול והאשמת אותי כשהמחשב שלך לא חוזר כי לא הוספת אי פי .. תודה.. Last edited by sharatim.co.il; 18-10-05 at 15:43.. |
|
![]() |
# 50 | |
חסום
|
ציטוט:
אני הוספתי איי פי , אפילו שניים . אחרי שהוספתי הפעלתי גם את כל השרתים והלקוחות קיבלו את כולם והודעתי לכולם על השינוי . אחר יהנפילה קיבלתי מבול טלפונים וכשסוף סוף הצלחתי להיכנס לשרת גיליתי שפתאום האייפי "נמחק" . |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|