|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
DevArea-אתר המתכנתים הישראלי
שלום לכולכם,
DevArea, אתר המתכנתים הישראלי-נפתח. האתר מתעסק במדריכים, מאמרים ועזרה בקשר לטכנולוגיית .NET של חברת מיקרוסופט. האתר מכיל מדריכים, מאמרים ופורומים, בנושאים רבים, הקשורים לטכנולוגיית ה .NET של מיקרוסופט, שנחשבת כיום לטכנולוגיית הפיתוח המובילה בעולם. המדריכים באתר, מיועדים למתכנתים בעת הליך העבודה שרוצים ללמוד דברים חדשים, ולמתכנתים בשלב הלמידה שמעוניינים להיעזר באתר כדיי ללמוד דברים נוספים בתחום. ישנם מדריכים מסוגים שונים ומגוונים, בהם מדריכים תיאורטיים, מדריכים המשלבים קוד, מדריכי HowTo ו Step by Step. כמובן, האתר מיועד גם להתייעצות בפורומים על בעיות ושאלות. האתר לא מיועד ללמד תכנות מ-0, אם כי, בהחלט יש מדריכים לאלה שהתחילו ללמוד לאחרונה ומעוניינים להשתמש באתר כדי לקבל בסיס מוצק יותר ולהרחיב את הידע. כתובת האתר: www.DevArea.be אזור המדריכים: http://www.devarea.be/Front/NewsNet/newspaper.asp דף אודות (רצוי לקרוא): http://www.devarea.be/Front/Pages/pages.asp?id=114582 אשמח לקבל פידבקים. תהנו ותלמדו. www.DevArea.be |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה באמת אחלה אתר,
יש שם המון מדריכים שמוסברים היטב ויש שם צוות מעולה (בעיקר שחר שהוא אחד התותחים) האתר מנוסח בצורה טובה, הוא נוח לשימוש מומלץ בחום !
משתמש - היכל התהילה
|
הסיומת של דף .Net הוא Aspx או שאפשר גם Asp ?
|
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
רוב האתר הנראה, כתוב בASP3, היות והמערכת (שאני בין המתכנתים שלה, לשואלים) ענקית ומורכב מאד להמיר אותה (נכתבה עוד לפני שה .NET יצא, ומדובר בכמות מטורפת של קוד). אז עושים בשלבים. |
|
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
המון מדריכים, נראה אתר תומך ועוזר מאוד.
בהצלחה, אני אישית מתכוון להשתמש בו =]
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתר ממש מצויין!!
יש שם מדריכים למתחילים, ממש מתחילי שאף פעם לא נגעו בתכנות (לא תכנות אתרים). {?!} |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בקטגוריות, מצד ימין, בחר את השפה בה אתה מעוניין (למשל C#), תעבור על המדריכים בקטגוריה "מדריכים" ותראה שיש מכל הסוגים. אבל, האתר לא מתיימר ללמד תכנות מההתחלה. |
|
![]() |
# 9 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
יפה מאוד!
לא הסתכלתי עדיין על המדריכים(בכל את לא ניראה לי שעד שאני אלמד אני אמין משהו משם ![]() היה חסר הרבה זמן קהילת .NET, עכשיו אני מקווה שבזכותה אני אתחיל ללמוד .NET ויהיה מאיפה ללמוד ![]() בהצלחה! |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אשמח אם זה יהיה מה שיעזור לך ללמוד ![]() |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|