|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
ביקורת מעולה Magic-Host
לפני כמה חודשיים חיפשתי חברת איחסון אמינה, רשומה, ובעלת שרתים יציבים שתאחסן לי את האתר שלי.
יוסי אחד מהמנהלים של Magic-Host פנה אליי והציע לי חבילה שהתאימה לצרכים שלי. בהתחלה היתה בעיה עם הדומיין שרכשתי עם החבילה (החברה שסיפקה את הדומיין מחקה אותו משום מה) ויוסי ניסה כל הזמן להחזיר לי אותו והתקשר אליי כדי לעדכן אותי בנעשה, בסוף ויתרתי והחלטתי להזמין דומיין אחר. בקיצור אם אתם מעוניין בחברת איחסון אמינה, רשומה, מחירים סבירים, שרתים יציבים, מנהלים תומכים פנו לMagic-Host ולא תצטערו מילה שלי בברכה מאור, לקוח מרוצה של חברת Magic-Host Last edited by lalamen; 26-02-06 at 22:01.. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
נחמד לשמוע עליהם מידי פעם.
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() "סה"כ" 22 מתקדמים יפה לא ? תודה מאור ובהצלחה שמח שאתה נהנה ![]() |
|
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עוד עם כל הביקורות שיש עליהם אפשר לפתוח ספר ![]() חחח בהצלחה מג'יק . בברכה , מאור . |
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
ידוע !!
מומלץ !
חבר וותיק
|
תודה עדי..
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
חברה אחת הטובות ולא בגלל שאני עובד שם.
|
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
חברה מצויינת
המנהלים מראים הבנה בתחום רואים שרוב הלקוחות יוצאים מרוצים אם לא כולם מה שנותר לי להגיד כל הכבוד ובהצלחה בהמשך...
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|