![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
אוקי החברה שלי נפתחה
אוקי שמעו רק עכשיו פתחתי אותה אז אל תיתנו תגובות רעות
10 גיג'ה 970 גיג'ה תעבורה האתר לא הספקתי לעשות הרבה אז הינה צונזר לא לכעוס ולתת תגובות רעות כי רק עכשיו הכנתי אותו |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
דומיין ? רשומים במע"מ ? אתר תדמית שעובד בכלל ? - כל זה אין לכם , והאמת גם לא נראה לי שיהיה , סתם יש לי הרגה כזו שעוד חודש אתם תסגרו ואני מוכן גם להתערב על זה.
בקיצור חובבנים שמנסים להרוס את השוק עוד יותר ממה שהוא כרגע. פשוט ע-צ-ו-ב! תעשו טובה ותפרשו לדוקים לא להוסטינג . הוסטינג זה לא עסק לילדים בני 8 ! |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
מה אתה חש חוש חש כוס עמק אני לא ילד בן 8 תרגיע סבבה שתוק אני מנסה לבנות חברה יש לך בעיות איתי תגיד?..
נ.ב הדומין נט צריך להגיע עוד יומיים אז לא לדאוג |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אני חושב שאסור לך לפרסם את זה, חברה לא רשומה...
Permanently Banned
|
אמרו לי שאני לא צריך לירשם עד חצי שנה שאני יודע כמה אני מרוויח לשנה
|
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אני חושב שהכי כדאי היה אם היית מסיים את האתר וקונה את הדומיין ואז היית מראה את זה פה לקהילה ה"חמה והאוהבת" של הוסטס....
הוסטסניון
|
בהוסטס, אסור לפרסם חברה לא רשומה איך שידוע לי ...
Permanently Banned
|
רק עכשיו בניתי זה הקטע לא שמתי הרבה התיכנולת אני יעשה דפים מחר כי אין לי כוח בגלל זה ודומין נט יש לי עוד יומיים כי רק עכשיו הזמנתי
|
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אחח...מה יהיה הסוף?...
שיהיה בהצלחה :// |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
צר לי אבל אתה לא רשאי לפרסם עסק בפורום עד לסיום הרשמת כפי שרשום בחוקי הפורום.
אני רואה שאתה חדש פה, ולכן אני לא נותן לך אזהרה. אנא אל תעשה את זה שוב. מעבר לכך, אתה מתבקש לשמור על דיבור נקי בפורום ולא לקרוא למשתמשים אחרים בשמות. פעלת שלא כשורה ותיקנו אותך בצורה ידידותית. אל תהפוך את זה לריב סתם כי זה פשוט מיותר. תרשם כעסק מסודר (זה באמת לא לוקח הרבה זמן) ותוכל לפרסם פה בלי שום בעיה. האשכול הזה ננעל.
|
|