הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 17-10-05, 18:23   # 31
חבר|51
משתמש חדש

מיני פרופיל

חבר|51 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מילא היית אומר משהו מועיל אבל סתם ככה?
אני לא מבין מה הבעיה שלך

ישן 17-10-05, 18:25   # 32
Tal
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Tal לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי amd||fast-serv
אני לא מבין מה הבעיה שלך
הבעיה שלי היא שאתה אפילו לא יודע את הסיפור, אני מתערב איתך שאפילו לא הבנת מה קרה וסתם רשמת "גועל נפש"..
אתה מכיר את אייל בכלל שאתה רושם כזאת תגובה? אתה אומר את זה בנימה שאייל גם פגע בחברה שלך.. מי שישמע, אייל העבריין
יש לך בסיס להודעה הזאת בכלל?

ישן 17-10-05, 18:52   # 33
Voll'2
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Voll'2 לא מחובר  

המנהל של הוסטפרו.
סלח לי לומר לך אבל אתה פשוט כמו "חייל של אייל"
אתה בול כמו שאני הייתי לפני חודשיים אבל תחכה אני מבטיח לך פה.
נחכה עוד חודש חודשיים 3...ונראה מה תגיד אוקי?
אייל יש לו כוח השפעה אדיר. אני לא יודע עם זה בגלל הגיל יש משהו שבהתחלה מושך אותך להגיד שהוא אחלה בנאדם וזה וזה.
בקיצור תחכה.

=]
משה
פלאפון:0502456766

ישן 17-10-05, 19:58   # 34
yoavz
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

yoavz לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי A.Digitekk
המנהל של הוסטפרו.
סלח לי לומר לך אבל אתה פשוט כמו "חייל של אייל"
אתה בול כמו שאני הייתי לפני חודשיים אבל תחכה אני מבטיח לך פה.
נחכה עוד חודש חודשיים 3...ונראה מה תגיד אוקי?
אייל יש לו כוח השפעה אדיר. אני לא יודע עם זה בגלל הגיל יש משהו שבהתחלה מושך אותך להגיד שהוא אחלה בנאדם וזה וזה.
בקיצור תחכה.
בהקשר לזה:
תומר לא חייל של אף אחד, זה הרושם שיש לנו, חברת הוסטפרו על אייל, אייל כמו כל שאר האנשים בעולם העוסקים במסחר ומתן שרות - מתוקף תפקידם לא יכולים להיות נשמות טהורות!
לא יכול להיות שלקוח ישב שעה ביום על הטלפון עם האדם שבסך הכל משכיר לו את השרת (חומרה) ואת התשתית (חיבור לBB של 012 במקרה של אייל).

על שרות כזה משלמים כסף. הידעתם - רוב חברות התוכנה בעולם מתפרנסות מרשיונות תמיכה?
זה בדיוק הסיבה למשל שצה"ל עובד על UNIX ולא מעביר את כל המערכות שלו לLINUX מהסיבה הפשוטה שבUNIX יש תמיכה - שעולה כסף ולא מעט כסף.

במחשב שרת יש בסה"כ 2 "חוטים" (לזה שטען שאייל שכח לחבר חוט כלשהו)
תתפלאו לשמוע - חשמל ורשת.

קחו לדוגמא את חוות השרתים של בזק בינ"ל שעל איכותה וטיבה אין עוררין, היה לי בזמנו שרת שהתחלתי לתחזק שם את השרת הבעלים קנה בתשלומים מבזק בינ"ל ושכר 1U בארון.
מה קיבל :
1U בארון
1 כבל חשמל לחיבור לרשת מס' 1
1 כבל חשמל לחיבור לרשת מס' 2
1 כבל רשת למתג (Matag לא Meteg)
כתובות אייפי
1 כתובת IP היושבת בתוך מערכת הניתור ומערכת הFW של בזק בינ"ל

ו-ז-ה-ו.

זה שאייל הרגיל אתכם, הלקוחות, שמשום מה השכרת שרת היא גם כרוכה בתמיכה, זה טעות פאטאלית של אייל.

אתם משכירים שרת, וחיבור לתשתית. זה הכל

באם לא יאה לכם השרות של חברה \ אדם מסוים - אתם יכולים לקום ולעזור
רוב האנשים משלמים בכרטיס אשראי \ העברה בנקאית
לא משהו אוטומטי - אבל הכל על בסיס חודשי

לא טוב - אתם תמיד יכולים לקום וללכת.

לא יכול להיות שאנשים נכנסים - קונים שרת ייעודי ללא ידע בסיסי בכלום
ובאים בתלונות לכל העולם

כמו שלא יכול להיות לי לקוח שמקבל ממני גישת FTP והורס את השרת משחק שלו פעמיים ואני אצטרך לתקן אחריו.
פעם ראשונה - סבבה הילד לומד, פעם שניה - הילד מקבל הזדמנות אחרונה פעם שלישית אין גישה FTP אין תמיכה.
הוא גמר את "שעות התמיכה" שלו אצלי.

שיהיה לכולנו חג שמח והמשך יום נעים,
-- יואב צורי
טכנאי HostPro.co.il

Last edited by yoavz; 17-10-05 at 20:13..

ישן 17-10-05, 20:07   # 35
freebsd
עסק רשום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל freebsd

freebsd לא מחובר  

מעניין ליאור כל מי שהיית אצלו
היה לך משהו לא טוב להגיד

יצא לך לחשוב שאתה עושה נזק ?
שאתה הלא בסדר ?

לא מתאים לך קח שרת ארון מה שתירצה
ותעבוד מול 012

היחיד שהסדרת איתו זה אבי
ושמעתי לא מעט סיפורים
למה הסתדרת איתו

ישן 17-10-05, 20:14   # 36
Enterclick
חבר וותיק

מיני פרופיל

Enterclick לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי shvebish
כמה שאתה מבלבל את השכל..
אייל לא חייב לספק תמיכה לליאור..
וגם רשום את זה בתקנון שהוא שולח לפני שהמחיר לא כולל תמיכה ....
זאת בעיה של הלקוח (במקרה זה ליאור...) שהוא לא מודיע מראש שהוא לא יודע לתחזק את השרת..
וליאור אל תקח אישית , פשוט לפי המקרה ככה זה נראה....
איזה שטויות.
אם אתה עכשיו תיקנה ממני שרת ואני יביא לך אותו פגום אתה תירצה שאני יחליף לך אותו או שלפחות יבדוק לך.
ולא תירצה שאני יתעלם ממך נכון?
ברגע שאני משלם לך ואתה לא מביא לי תמורה או מביא לי תמורה שאי אפשר להשתמש בה אז זה כבר גניבת כסף.

ישן 17-10-05, 20:26   # 37
yoavz
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

yoavz לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי enterclick
איזה שטויות.
אם אתה עכשיו תיקנה ממני שרת ואני יביא לך אותו פגום אתה תירצה שאני יחליף לך אותו או שלפחות יבדוק לך.
ולא תירצה שאני יתעלם ממך נכון?
ברגע שאני משלם לך ואתה לא מביא לי תמורה או מביא לי תמורה שאי אפשר להשתמש בה אז זה כבר גניבת כסף.
ממה שאני הבנתי מלעבור על האשכול
הבעיה של המתלונן היא התקפות מסוג כלשהו על השרת שלו

במקרים כאלו מה שיכול לעזור זה FW ומערכת רשויות ו\או שימוש בשרותי הFW שיש ל012\אייל להציע.

שרת לא נופל סתם ככה, אלא אם כן נותק מהחשמל \ רשת שרת לא נופל סתם כך!
באם היית רציני, היית מביא סימוכין לטענותיך בצרוף של שורות מקבצי הlog של המערכת המעידים על כיבוי או הדלקה ללא פקודת כיבוי קודם לכך.

אני חושב שאדם שלא טוב לא במקום מסוים צריך לצאת ממנו
לא טוב - להתראות. לא להתלונן סתם בלי להבין כ"כ על מה מדובר, לא טוב? סוף החודש ביי ביי.

ישן 17-10-05, 23:23   # 38
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי yoavz
ממה שאני הבנתי מלעבור על האשכול
הבעיה של המתלונן היא התקפות מסוג כלשהו על השרת שלו

במקרים כאלו מה שיכול לעזור זה FW ומערכת רשויות ו\או שימוש בשרותי הFW שיש ל012\אייל להציע.

שרת לא נופל סתם ככה, אלא אם כן נותק מהחשמל \ רשת שרת לא נופל סתם כך!
באם היית רציני, היית מביא סימוכין לטענותיך בצרוף של שורות מקבצי הlog של המערכת המעידים על כיבוי או הדלקה ללא פקודת כיבוי קודם לכך.

אני חושב שאדם שלא טוב לא במקום מסוים צריך לצאת ממנו
לא טוב - להתראות. לא להתלונן סתם בלי להבין כ"כ על מה מדובר, לא טוב? סוף החודש ביי ביי.

בוא אני אספר לך משהו ?
כשאייל בא אליי בטענות ב"מתקיפים" את הקופסא שלי , קיבלתי את זה .
ביקשתי ממנו לוגים של התקפות .
יודע מה הוא ענה לי ?

בפעם הראשונה הוא הבטיח לי לוגים והבטיח לשלוח אותם למייל .
בפעם השנייה הוא אמר שהוא לא יכול .

ולמה הוא לא יכול ? כי 012 דורשים "צו" בית משפט כדי להוציא את הלוגים , שזו שטות גמורה כי אפשר לקבל את הלוגים של האיי פיים שמתקיפים .

אייל התחמק מזה באופן מושלם , הוא נמנע מלתת לי את הלוגים למרות שהבטיח לי פעמיים שישלח ובפעם השנייה הוא באמת אמר לי "ליאור אני שולח לך את הלוגים".
איפה הלוגים היום ? אלוהים יודע .

ביקשתי ממנו מכתב ש 012 בדרך כלל שולחים במייל , הוכחה על התקפה , גם את זה לא קיבלתי .

אני לא יודע אם אייל משקר או לא משקר זה לא אמור גם לעניין אותי , אבל לא נראה לכם קצת מסריח שאת הלוגים לא קיבלתי או כל הוכחה לבקשה של 012 לנתק שרת אחרי שעתיים של התקפות ? לא נראה לכם קצת FISHY ?

תבין , לא ביקשתי שאייל יתחזק לי את הלינוקס , יש לי מתחזק טוב מאוד והוא טוב מדי בשביל שהשרת יפול סתם כך .

אני סה"כ ביקשתי מאייל שיציב שרתים ושידאג שלא יתנתקו כל רגע בשל תקלות רשת .
תתפלא , אבל כשהייתי על השרתים כל 5 דקות הוא מראה שגיאת רשת ב PUTTY .
ואך אני יודע שזה בשרת ולא אצלי ? כי בשרת של אבי מ LSRV זה לא קרה אפילו פעם אחת בשבעת החודשים האחרונים !

אז אל תגיד לי שאני לא יודע לתחזק ולא יודע לדאוג לשרת שלי בעצמי .
שוב , לא ביקשתי תמיכה, ביקשתי יציבות , שהשרת יהיה למעלה וזהו !

אפילו אייל יכול להעיד שבתקופה שהשרת היה בפעולה מלאה לא הרמתי אליו צילצול אפילו ל 5 דקות !
ככשהשרת התחיל ליפול ולאחר שהטכנאי בדק והיה בטוח במאת האחוזים שהבעיה לא אצלנו התקשרתי לאייל שוב ושוב , כל פעם שהשרת נפל .

אין בעיה , אתה חושב שזה שמועות ? סבבה , זכותך .
רק אל תבוא לנו לבכות פה כשיקרה לך משהו עם אייל .

זה שאתה משלם לו כל חודש 1200-1300-1400 או כמה שזה לא יהיה על השרת שלך זה יפה מאוד , אתה מכניס לאייל הרבה כסף וזה סבבה , אבל בסופו של דבר גם הכסף הזה יהיה קטן עליו וגם עלייך הוא ישתין .
ברגע שיהיה לו לקוח שירצה לשלם יותר אותך הוא יזרוק , לא משנה כמה הודעות תרשום פה לטובתו ותתלקק עליו .

ולגלעד - שוב , אני יודע טוב מאוד שיצאתי בסדר מכל הסיפור , אני יודע ש 2 טכנאים (לא אחד) בדקו את השרת ואמרו שהוא תקין לחלוטין ושאין שום סיבה שהוא יפול .

אתם רוצים להאמין תאמינו אתם לא רוצים אל תאמינו , עובדה שאני לא היחיד שאייל עושהל ו מה שהוא עשה .
ניחא הייתי היחיד היה אפשר להגיד שאני שקרן , אבל יש פה עוד מספיק אנשים שיגידו אותו הדבר כמוני , מה תגידו על זה? שג םהם משקרים ? כולנו שקרנים ?

אני עם אייל סיימתי , ב 3 לחודש יורד השרת השלישי שלי ואני לא ממשיך איתו ולא רוצה לזכור את החברה שלו , אני מאחל לו רק בהצלחה ובפעם הבאה כשיבוא לפה לקוח להתלונן אני אשמח להגיד את המשפט האהוב עליי .. "אמרתי לכם .." .

לעומת זאת , אני מקווה מאוד שלא יהיה כזה ושאולי לכם יתמזל המזל עם אייל ושהראש שלו יתפכח קצת .

בכל אופן זהמ ה שרציתי שתדעו .

חג שמח ,
ליאור .

ישן 18-10-05, 00:18   # 39
shvebish
משתמש חדש

מיני פרופיל

shvebish לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Extreme-Serv
בוא אני אספר לך משהו ?
כשאייל בא אליי בטענות ב"מתקיפים" את הקופסא שלי , קיבלתי את זה .
ביקשתי ממנו לוגים של התקפות .
יודע מה הוא ענה לי ?

בפעם הראשונה הוא הבטיח לי לוגים והבטיח לשלוח אותם למייל .
בפעם השנייה הוא אמר שהוא לא יכול .

ולמה הוא לא יכול ? כי 012 דורשים "צו" בית משפט כדי להוציא את הלוגים , שזו שטות גמורה כי אפשר לקבל את הלוגים של האיי פיים שמתקיפים .

אייל התחמק מזה באופן מושלם , הוא נמנע מלתת לי את הלוגים למרות שהבטיח לי פעמיים שישלח ובפעם השנייה הוא באמת אמר לי "ליאור אני שולח לך את הלוגים".
איפה הלוגים היום ? אלוהים יודע .

ביקשתי ממנו מכתב ש 012 בדרך כלל שולחים במייל , הוכחה על התקפה , גם את זה לא קיבלתי .

אני לא יודע אם אייל משקר או לא משקר זה לא אמור גם לעניין אותי , אבל לא נראה לכם קצת מסריח שאת הלוגים לא קיבלתי או כל הוכחה לבקשה של 012 לנתק שרת אחרי שעתיים של התקפות ? לא נראה לכם קצת FISHY ?

תבין , לא ביקשתי שאייל יתחזק לי את הלינוקס , יש לי מתחזק טוב מאוד והוא טוב מדי בשביל שהשרת יפול סתם כך .

אני סה"כ ביקשתי מאייל שיציב שרתים ושידאג שלא יתנתקו כל רגע בשל תקלות רשת .
תתפלא , אבל כשהייתי על השרתים כל 5 דקות הוא מראה שגיאת רשת ב PUTTY .
ואך אני יודע שזה בשרת ולא אצלי ? כי בשרת של אבי מ LSRV זה לא קרה אפילו פעם אחת בשבעת החודשים האחרונים !

אז אל תגיד לי שאני לא יודע לתחזק ולא יודע לדאוג לשרת שלי בעצמי .
שוב , לא ביקשתי תמיכה, ביקשתי יציבות , שהשרת יהיה למעלה וזהו !

אפילו אייל יכול להעיד שבתקופה שהשרת היה בפעולה מלאה לא הרמתי אליו צילצול אפילו ל 5 דקות !
ככשהשרת התחיל ליפול ולאחר שהטכנאי בדק והיה בטוח במאת האחוזים שהבעיה לא אצלנו התקשרתי לאייל שוב ושוב , כל פעם שהשרת נפל .

אין בעיה , אתה חושב שזה שמועות ? סבבה , זכותך .
רק אל תבוא לנו לבכות פה כשיקרה לך משהו עם אייל .

זה שאתה משלם לו כל חודש 1200-1300-1400 או כמה שזה לא יהיה על השרת שלך זה יפה מאוד , אתה מכניס לאייל הרבה כסף וזה סבבה , אבל בסופו של דבר גם הכסף הזה יהיה קטן עליו וגם עלייך הוא ישתין .
ברגע שיהיה לו לקוח שירצה לשלם יותר אותך הוא יזרוק , לא משנה כמה הודעות תרשום פה לטובתו ותתלקק עליו .

ולגלעד - שוב , אני יודע טוב מאוד שיצאתי בסדר מכל הסיפור , אני יודע ש 2 טכנאים (לא אחד) בדקו את השרת ואמרו שהוא תקין לחלוטין ושאין שום סיבה שהוא יפול .

אתם רוצים להאמין תאמינו אתם לא רוצים אל תאמינו , עובדה שאני לא היחיד שאייל עושהל ו מה שהוא עשה .
ניחא הייתי היחיד היה אפשר להגיד שאני שקרן , אבל יש פה עוד מספיק אנשים שיגידו אותו הדבר כמוני , מה תגידו על זה? שג םהם משקרים ? כולנו שקרנים ?

אני עם אייל סיימתי , ב 3 לחודש יורד השרת השלישי שלי ואני לא ממשיך איתו ולא רוצה לזכור את החברה שלו , אני מאחל לו רק בהצלחה ובפעם הבאה כשיבוא לפה לקוח להתלונן אני אשמח להגיד את המשפט האהוב עליי .. "אמרתי לכם .." .

לעומת זאת , אני מקווה מאוד שלא יהיה כזה ושאולי לכם יתמזל המזל עם אייל ושהראש שלו יתפכח קצת .

בכל אופן זהמ ה שרציתי שתדעו .

חג שמח ,
ליאור .
אני אומר שעדיף לסיים את השטות הזאת שאנו דנים בה מהסיבה הפשוטה , שכלום לא יצא מזה.

אני מכיר את אייל ולא אשנה את דעתי עליו לא משנה מה תגיד.

אתה חושב שאני חייל שלו? לדעתי אתה טועה לחלוטין...

אני חושב שאני מקבל מאייל את מה שמגיע לי , ואני חושב שמגיע לו שמישהו יצדיק אותו פה.

כי בנתיים רק אנשים שלא היו לקוחות שלו אומרים : "גועל נפש" , ולדעתי המטרה שלך היא פשוט שלא

יקנו מאייל, אז אולי הצלחת לשכנע כמה אנשים , אבל לדעתי אלו שכבר היו איתו לא נראה לי יעזבו

מהסיבה שאתה ציינת, המשך לילה נעים.

ישן 18-10-05, 00:38   # 40
Nisan
חבר וותיק

מיני פרופיל

Nisan לא מחובר  

טוב מספיק לירשום פה ספרים,
אמרת שאייל יצא לא בסדר , - ואני מכבד אותך .
אמרת שאתה מחכה לסוף החודש ותעזוב אותו נכון ? .
אמרתה . אז למה ליכתוב יותר מידי דברים ,
זה לא ישנה לאף לקוח את צורת חשיבתו על הבעלים של השרת שלו .

לילה טוב - יום טוב . Nisan .

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום