|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
המתנה הגדולה שקיבלנו..היא החיים. זה שלא קיבלת נעל שרצית או חולצה..זה לא קריטי. יש לך חיים - לאחרים אין. יש לך משפחה שאוהבת ודואגת..יש כאלו שאין להם. נסו להפיק מכל דבר את הטוב ביותר שאפשר, מלבד זאת שכפי שאברי ציין: לא יבואו למישהו ויודיעו לו שנשאר לו 30 יום לחיות. ברגע שהמערכת קורסת אצל בנאדם - המשפחה יכולים לנחש ולבוא להיפרד. אבל זה כבר חצי שעה..ולא30 יום. אלוהים בנה את העולם ב7 ימים, תחשבו רגע מה יכול לקרות ב30 יום. (פי 3) הנקודה פה היא שיש לך חיים, ומשפחה אוהבת..יש לך מתנה מהשמיים. אתה יכול ללכת..מישהו אחר לא. תחשבו על זה רגע, תסתכלו כמה יפה יהיה העולם כאשר מישהו יעריך את החיים שלו. עוד נקודה למחשבה חשובה: איש שהוא ערס..הוא עדיין בנאדם ועשוי מאותו חומר. רצוי להתרחק..אבל עדיין לבנאדם יש רגשות, זה שהוא נמצא ב"פוזה" שיהיה לו כייף. אלי. |
|
![]() |
![]() |
# 42 |
משתמש - היכל התהילה
|
אומר לאנשים הרלוונטיים שאני אוהב אותם ומוקיר אותם ונפרד (3 ימים).
הולך לטיולים בארץ (10 ימים). נוסע לאנגליה (5 ימים), צרפת (6 ימים), רומניה (כמה שאפשר לראות, במיוחד מקום שקשור למשפחה). חוזר לארץ (יום אחד). {כל הטיולים עם אנשים שאני אוהב} נפרד שוב פעם מכולם, מוודא שהצוואה בסדר ונוסע לירושלים, הולך לכותל ועושה שם טיול. חוזר הביתה, והולך לישון לשינה שלפי הסיטואציה הדמיונית הזאת, אני לא אקום ממנה. -------------------- אבל עזבו. אני רוצה להמשיך לחיות ![]() תהנו מהחיים, תעשו דברים מועילים, ותתקדמו בהם. |
![]() |
![]() |
# 43 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 44 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני הייתי עושה את כל הדברים שחלמתי לעשות
|
![]() |
![]() |
# 45 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
חחח צודק. |
|
![]() |
![]() |
# 46 |
חבר פורום
|
משפט יפה שקראתי: "את העבר לא נוכל לשנות. את העתיד לא נדע. כאן ועכשיו."
אברי
# 47 |
חבר מתקדם
|
מתאבד!
בנאדם חלש כמוני לא יעמוד בזה....
# 48 |
חבר וותיק
|
פורץ כמה בנקים...
![]() כותב כמה מילות פרידה, הולך לים ומחכה למות שם. |
![]() |
![]() |
# 49 |
מנהל ראשי בדימוס
|
רק רגע, לכל אלו שרשמו שהם פורצים בנקים, מה יעזור לכם לעזעזל?
זה כולה יגרום לכם להתסבך עם החוק, לגרום הרבה סבל לאחרים (גנבת כספם), ואי סדר מבחינת החוק! אני במקום זאת עושה משכנתה ענקית של משהו כמו 200 אלף שקל או אפילו מליון (אם יורשה לי), אבזבז הכל באותו חודש ואמות... בלי צוואה... ככה שאף אחד לא יצטרך לשלם אותה ![]() |
![]() |
![]() |
# 50 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
יש כאן הרבה תגובות ילדותיות מאוד..
לדעתי בחודש האחרון של החיים.. הייתי מנצל אותם עד תום, קודם כל לוקח הלוואה על הון עתק . משכיר ל30 יום את המכונית הכי מדהימה שיש . נפרד מהחברה ומתוודא לזאת שאני באמת אוהב איך אני מרגיש(למרות שנראה לי שהיא דיי יודעת ) ואז פשוט להנות מכל רגע אם זה בארץ, בחו"ל או בשמיים.. לשלושת הימים האחרונים הייתי פשוט קונה מטוס קל ... טס לכיוון הים .. ומחכה שיגמר הדלק או שאני אמות באוויר מה שיבוא קודם
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|