|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 32 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 33 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 34 |
חבר על
|
אונס נשים מגיל 12 עד 20
מקבל רחמים מבית משפט שלא צריכים לעשות לי כלום ![]() גאון!!!!!!!!!!!! בקיצור דואג לביתול כל הידידות השווות ![]()
# 35 |
תרם רבות להוסטס
|
חבר'ה,
"אולמרט העביר 200 מיליון ש"ח לחמאס" "איראן מפתחת אורניום" "איראן הורה לחמאס להתקיף את ישראל" "החמאס זועם על החלטת ישראל לא להעביר כספים לרשות הפלאשתינית" הרופא אמר, או לא אמר, אני לא חושב שבנסיבות כאלה יש לנו עוד הרבה זמן לחיות. חודש, חודשיים? כמה זה כבר יכול ליהיות עד המלחמה הבאה? |
![]() |
![]() |
# 36 |
חבר פורום
|
אני לא חושב שיש לאדם סיבה לפחד מהמוות עצמו, גם אם הוא יגיע מחר. השאלה היחידה היא הסבל שאדם חווה עד למוות, והסבל של קרוביו מרגע המוות ואילך. יכול להיות שהתראה של 30 יום נראית לכם קצרה, אבל במציאות, רוב האנשים לא מקבלים אפילו התראה של 30 שניות. אם היה אפשר לקבל התראה של 30 שניות לפני שדורסת אותך משאית, סביר להניח שלא היית נדרס.
אברי
# 37 |
משתמש - היכל התהילה
|
יורה בעצמי עוד טרם מותי...
|
![]() |
![]() |
# 38 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אני לא אומר אם אתה צודק או לא....כי זה לא שייך לדיון..אבל עוד מעט יבואו אנשים להגיב, וסתם חבל שהרסת דיון. |
|
![]() |
![]() |
# 39 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
עושה תחיים החדשים כמו שאומרים!!!
הכללל הכללל ;]]
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|