|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
משתמש - היכל התהילה
|
איזה מצחיקים אלו שאומרים "שודד בנק"
כאילו מה בגלל שנשאר לך 30 יום אז לא יתפסו אותך ... אז תהיה 30 יום אחרונים במעצר |
![]() |
![]() |
# 22 |
הוסטסניון
|
מי אמר שיתנו לך לצאת מהבית חולים אם ישאר לך כמה ימים \ שבועות לחיות
![]()
![]() |
# 23 |
משתמש - היכל התהילה
|
אממ אלון, העדפתי לערוך קצת את הכותרת.. די מלחיץ(אפילו אותי.).
אז פשוט הוספתי גרשיים (" "). שיהיה לכם דיון מהנה ![]() ודעתי, עושה את כל מה שתמיד רציתי לעשות אבל לא היה לי את האומץ לעשות. וכמובן, מנסה למצוא תרופה למחלה(הכוונה טיפול), או לפחות מנצל את כל מה שנשאר.
# 24 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
הולך לישון.
האמת שאין לי תשובה, אבל אני כל כך עייף, אז עכשיו נילך לישון ו..תשובה מחר. האם באמת שאתם מגיעים למצב כזה שאומרים לך (למרות שלא יגידו) "נשארו לך עוד 30 יום לחיות"..תעשו את הדבר שהכי רציתם? אני יותר חושב שהדבר שהכי רציתי הוא להודות למי שאוהב, ולתת..להעריך את החיים הללו שנשארו. לילה טוב. |
![]() |
![]() |
# 25 |
משתמש - היכל התהילה
|
אומר תודה לכל מי שאני אוהב.
![]()
# 26 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כיאלו מה בגלל שנשאר לך 30 יום אז תתפלל כל יום בבית כנסת.. אז תהיה 30 יום אחרונים בבית כנסת. קל לכם להגיד את הדברים שאתם אומרים, אבל תנסו להיות יותר מציאותיים.. לפי דעתי אם היו אומרים לי את זה, הייתי מבלה עם בני משפחתי ועם האנשים הקרובים עלי את רגעי האחרונים.. ד"א - קרה מקרה דומה, במציאות, שבנאדם חלה במחלה שאינני זוכר את שמה והיו לו 5 שנים לחיות, הבנאדם עזב תארץ, עשה בילויים, חזר אחרי 5 שנים.. ו... המשיך לחיות.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אני מניח שאם יש 30 יום אז אני חולה במשהו קשה, זה אומר שסבל ראשון (בתוך ה30 יום האלה) =9 מ"מ ברקה, אם למות אז לא למות בכאבים.
בכל מקרה, לפני ה9 מ"מ.....לעשות חיים, להגיד דברים לאנשים שלא תגיד להם אף פעם כל עוד אתה ממשיך לחיות איתם. אממ...כן, גם יורה לאנשים במקומות מסויימים, כל אחד ועונשו, גנב ביד, אנס באיבר מינו (LOL) וערס, גם באיבר מינו ![]() אממ...מה עוד..לא יודע... |
![]() |
![]() |
# 28 |
משתמש - היכל התהילה
|
עובר פה בית בית של כל המשתמשים בפורום ומוריד להם כאפה על כל השטויות שרצות פה...
ואז בלי פחד מוכר את כל מה שיש לי ולוקח את הכסף ומגשים כל מה שרציתי לעשות... לבקר באיטליה וכו'... ואחרי שהגשמתי הכל אם נשאר משהו אני אתרום לנזקקים ![]() אה וכמובן אשלח תמונה שלי עם פרופיל סקסי כזה לכל המעריצות שלי ולאלי ![]() |
![]() |
![]() |
# 29 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 30 |
חבר בקהילה
|
הייתי אומרת כל מה שלא יכולתי להגיד,למי שצריך.
הייתי עושה כל מה שמזמן הייתי צריכה כבר לעשות-_-". --- עכשיו לכל מי שרשם הייתי עושה כל מה שלא היה לי אומץ לעשות,או לדוגמא,Sentiment,שאמר שיעשה כל מה שלא העז לעשות,או למישרשם שירצח,אז תעשו את זה ואחרי אותו זמן ייודע לכם שזו הייתה טעות רפואיתXD ואתם בסדר גמורXD,אתם תהיו בכאלו צרותסXDD עזבו...חחח |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|