|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
מחפש מפרט הכי פשוט שקיים..
מחפש מפרט למחשב עבודה..רק להריץ עליו win 2003/linux למטרות שלי (לא איחסון אתרים) בלי גרפיקה ובלי כלום כמה שיותר כרטיסים מובנים.
טווח מחירים עד ל1000-1500.
מתאורר / יצא בחוץ
|
מצטער אי אפשר כמעט למצוא מחשב הכי פשוט בתקציב כזה..
מעבד - 500 ש"ח הכח פשוט לוח אם 300-500 ש"י הכי פשוטים זיכרון - 300-500 ש"ח כבר כמעט 1500 ש"ח.. ויש עוד דברים שצריך לקנות.. תנסה להרחיב את התקציב.. |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
מעבדי אינטל Celeron 2.80 Ghz fsb533 S775 EM64T
לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775VM800, VIA, AGP, SATA זכרונות DDR 400 256MB Twinmos CL2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD CD-ROM SAMSUNG X52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 400W 8666 מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None מחיר 1325 ₪ |
![]() |
# 6 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
זה דרישות שלו זה יספיק. למה הוא צריך יותר מ40 גיגה אם זה מחשב שלא יעשה כמעט כלום? 256 RAM זה מספיק, כמובן שכדאי להוסיף עוד 200 שקל בשביל 512.
מנהל ראשי בדימוס
|
לוניר אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה, אתה לא מצליח להרכיב מחשב כזה? אל תגיב! אין טעם בתגובה שלך באשכול - הרי תמיד יהיו את האנשים שיצליחו, להבנתך - תודה.
ד"א תעיין באשכול הבא: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=16079 הבאתי מספר הצעות מעניינות שם שיתאימו לך. |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מחשב לעבודות כאלה יכול אפילו להיות בסביבות של 5 אלף. זה גם תלוי במה שהוא מבקש. מניין לדעת שהוא רוצה 40GB ולא 80GB? הרי 80GB זה סטנדרטי, אפילו 120GB. אם הוא היה מציין את הפרטים האלה אז לא היו נגרמות כל הסיכסוכים האלה. לא אין שום בעיה להרכיב לו מפרט ב 256 מגה זיכרון והארדיסק 40GB. אבל אני הלכתי על חומרה סטנדרטית, אם הוא לא היה רוצה משהו סטנדרטי אלא נפח יותר קטן הוא היה לפחות מציין את זה, לא ככה? |
|
![]() |
# 10 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
ובוא לא נמשיך את הדיון הזה ונחזור לנושא, המשך ערב נעים ולילה טוב. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|