|
![]() |
# 1 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() אני חוזר, רשמתי, הפריצה לא הייתה עקב בעיית אבטחה בשרת, ולא בגלל תום. אלא בגלל משהו אחר שאם תום ירצה להגיד הוא יגיד... זה הכל.
# 2 |
הוסטסניון
|
אם הם לא פרצו אז מה קרה? בכח טלפתי הצליחו למחוק את הכל?
אם הסיסמא הגיעה למישהו אחר.. עוד יותר רשלנות ![]() הייתי ממליץ להגיד שהאנלייזר פרץ.. ככה עוד אפשר להשוויץ בזה שמישהו מתוחכם פרץ ולא script kiddie חחחחחח :P טל, נחמד שאתה מגן על נטו הוסט. ואנחנו לא תוקפים רק אומרים שאין צורך להציג את נטו הוסט כמו "ילד טוב ירושלים" . פאשלה לא פאשלה כל הכבוד על הטיפול די לנסות להוציא תא נטו הוסט עוד יותר טובה ממה שהיא הייתה קודם :PGOOD LUCK |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
והיא לא הגיעה למישהו אחר, אם אתה שואל ![]() בכל אופן, הרשלנות לא של נטוהוסט. תום עשה יותר ומעבר למה שהוא היה צריך לעשות. אני לא אגיב יותר בנושא הטחון הזה.. בהצלחה לכולנו טל
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני אמרתי את דעתי, עם כל הכבוד לך, זאת קבוצת דיון פתוחה. מה לעשות, יש לך פה את אלה שיגידו כל הכבוד שהם משקיעים, ויש את אלה שיכנסו לעומק העיניין ויחשבו מה בעצם קרה פה. זאת פשוט חוצפה מצידך לכנות את דברי כ"שטויות" וכו' רק ביגלל שהם לא כדעתך, או לא לפי מה שמתאים לך לקידום צורכי החברה. ותפסיק את הבולשיט של להפיל את האשמה על אייל, כי עוד לפני שאתה כתבת את התגובה פה היום על זה שלאייל האוטו הרוס וכו'.. אני שוחחתי עם אייל (בלי קשר לנושא הנ"ל) בטלפון, והוא היה בחווה. אז בבקשה ממך, לפני שאתה מכנה דברי אחר כשטויות, אל תאמר דברי שקר אתה עצמך.
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תאמין לי, יש לי דברים יותר חשובים לעשות מאשר "להמציא" לך שקרים, אוקי? דבר שני, אני נורא מעריך את אייל... בנאדם על רמה, היו לנו שיחות טובות שהייתי לקוח שלו. וחס וחלילה, לא מפיל את האשמה על אייל. עכשיו לדעתי השרת שוחזר כי אני רואה שהמערכת הפעלה שונתה וגם הדף הראשי שוחזר למשהו ישן www..com נקווה שהשרת שוחזר כבר. יום טוב טל
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|