|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יש לך מזל שאני לא יכול להגיד מה אני חושב על העדה שלך [ מקוראי או מה שלא תהיה ] ![]() ההיתי מתחיל לדבר פה, לא ההיתי סוגר ת`פה. אז למה אני רוסי יהודי, איך אתה מסביר את זה? :S ולמה כל החברים הרוסים שלי הם יהודים? הא.. אז גם הם ב-5%. חוגגים קריסמס? זה לא חג של נוצרים בעיקר. כל הרוסים שמים עץ חג מולד וזה לא ביגלל שאנחנו נוצרים. אני לא יודע איך להסביר לך את זה. חלאס לחרטט, הא? תעיפו אותו, תעשו טובה. גזען מסכן. מפגר. \:"
![]() |
# 32 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
קריסמס זה החג של היוולדות של ישו
ממש לא חג נוצרי זהו אני לא מגיב פה, אני חושב שהאזהרה שקיבלתי היא נכונה, ואני יורד מהקטע של הרוסים וכן אני מרוקאי. לא אני לא גזען סה"כ אמרתי שרוב הרוסים הם נוצרים |
![]() |
# 33 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אברי
"אם תמשיך לעשות רק מה שעשית עד היום, לא תגיע יותר רחוק מאיפה שאתה עכשיו." Last edited by Alm; 18-02-06 at 13:01.. |
|
![]() |
# 34 |
חבר וותיק
|
טוב שאתה רושם את זה,
חבל שאתה לא מבין את המשמעות.
חבר פורום
|
הבאתי ציטוט מדוייק, בלי שום פרשנות או "משמעות" מטעמי. יקרא כל אחד ויפרש בכוחות עצמו.
אברי
"אם תמשיך לעשות רק מה שעשית עד היום, לא תגיע יותר רחוק מאיפה שאתה עכשיו." Last edited by אברי; 17-02-06 at 20:40.. |
![]() |
# 36 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אני באמת לא מבין אותכם (את "גזעני" האשכול),
סלחו לי..עברתם את הגבול. עברו פה 3 מפקחים, אחד אחד הזהיר ומחק - אבל זה לא עוזר. הגעתם לשפל לצערי, אך שוב יש לנו את הכלים לטפל בכם. חבל לי שהייתי צריך להיכנס לאשכול ולפעול בצורה של אדמין - מישהו לא הבין את דניאל? את הגזענות שלכם תשאירו בבקשה בחוץ. הדיון ננעל, אביעד.. (aviad-) יצא מכל הפורומים המורחבים לחודש וחצי. כל הגזענים האחרים, צפווים לעין חדה יותר מהיום. ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|