|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר על
|
ציטוט:
וכל השאר, אנא חזרו לנושא. יש פה מצגת, צפו בה, תהנו, ואחר כך תתפנו לשאר.
![]() |
# 22 |
חבר על
|
ברור שיש אלוהים מה אתם XXX ?
נערך ע"י אלמוג: עוד התבטאות אחת כזאת ואתה תוזהר.
... Last edited by Alm; 17-02-06 at 16:12.. |
![]() |
# 23 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
תאמין לי אני מכיר הרבה רוסים, וגם יש לי שכנים רוסים - שהם נוצרים זה מקרה נדיר למצוא רוסי יהודי. ד"א, אני מתערב איתך שכל ה30 "יהודים" רוסים שאתה מדבר עליהם, חוגגים קריסמס ושים עץ אשוח בבית שלהם. מצטער לומר לך - זה לא יהודי זה. |
|
![]() |
# 24 |
חבר על
|
-aviad
אתה ילד קטן שמכניס לראש כל מה שהחברה אומרת לו. בחיי, אתה כ"כ דפוק שזה פשוט מעצבן.. 95% מהרוסים נוצרים? אתה נורמלי?!?! תאמין לי רוב הרוסיים שנמצאים פה בארץ אז האבות והאמהות שלהם סבלו הרבה מאוד ואפילו יותר מכל המרוקאים והתימנים והפולנים והוואטאבר. (בלי שום כוונה להעליב אף עדה). זה שאתה אומר שכולם נוצריים - אתה השתגעת? אז נכון, לארץ עלו הרבה רוסים שרובם הם לא שומרי דת ומסורת אבל להגיד שהם נוצריים?? אלוהים ישמור! הם לא נוצרים הם פשוט חילוניים. ותאמין לי אלו שחוגגים כריסמס זה לא רק נוצרים, אלא יהודים שפשוט הורגלו לחגוג וזה מנהג אצלהם, לא פולחן לאל. איך אפשר להאשים אותם? כלומר, ברוסייה הדת לא נשמרה כ"כ חזק כמו בעדות אחרות, ואת האנשים שנמצאים בארץ אי אפשר להאשים. במה אפשר להאשים אותם? שהם קיבלו חינוך מההורים שלהם לחיות כמו חילוניים ולא לשמות את המצוות? ובכל אופן, אני לא מעוניין להמשיך את השיחה הזאת, ותדע לך שאני משתכל על מה שכתבת ופשוט בא לי להביא לך מכות על זה, אבל אני יודע לשלוט על העצבים שלי ואני לא מקלל כמו ילד קטן. ורק שתדע, כל מה שהצגת עכשיו זה סטריאוטיפ, תיוג או איך שלא תקרא לזה. פשוט בושה.
Last edited by Potatoz; 17-02-06 at 17:15.. |
![]() |
# 25 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
לא אומר כולם נוצרים
אני אומר רובם נוצרים למה הם באים לארץ אם הם נוצרים ? אשמתי שסבתא רבתא רבתא שלהם הייתה יהודיה ובגלל זה שורפים להם תבית ברוסיה ? זה ממש טמטום שיהיו נוצרים, אבל שלא יסתובבו לנו פה עם צלבים. ורוב הרוסים (גם היהודים) חוגגים את חג המולד. |
![]() |
# 26 |
חבר וותיק
|
אני לא יכול להישתתף בדיון -_-
כיוון שהמצגת לא עובדת . |
![]() |
# 27 | |
חבר על
|
ציטוט:
איזה נוצרים בראש שלך?!?!. אתה חושב שהיו נותנים לנוצרים לעלות לארץ בכזו קלות? אתה נורמלי? אני לא יודע איפה אתה גר שאתה חושב שכולם נוצרים אבל רק שתדע שאתה מדבר כ"כ הרבה שטויות שאלוהים ישמור.
# 28 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
עובדה הם נותנים האבא יהודי, האמא נוצריה והילדים גם נוצרים והם חוגגים את החגים של הנוצרים ולא את של היהודים ............ עריכה : אני לא אומר שכל הרוסים הם נוצרים אני רק אומר שחלק גדול מהם כן Last edited by aviad-; 17-02-06 at 17:27.. |
|
![]() |
# 29 |
חבר וותיק
|
לארץ עלו מ1990 יותר ממיליון עולים מרוסיה, אז כפי שאתה טוען 95% מהם הם נוצריים?
אני חושב שאתה טועה,ולפי העובדות שאתה מציג כאן אתה כנראה גר ברוסיה ולא בישראל.. |
![]() |
# 30 |
מנהל ראשי
|
המשתמש aviad קיבל אזהרה,
את הגזענות שלכם, תשאירו מחוץ לפורום. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|