![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שדרוג בכרטיס המסך
אז כך,
ברשותי לוח אם התומך בSLI ותקציב של עד 1530 ש"ח, GIGABYTE GV-3D1-XL 6600X2 PCI-EXPRESS 6600 בעל ליבה כפולה. במה זה יעזור לי? יהיה שיפור בביצועים במשחקים מאשר הביצועים של 6600 רגיל? איך מתבטא השיפור? תודה למי שיעזור ![]()
# 2 |
חבר וותיק
|
6600 .. תיהיה בריא
![]() ![]() אבל אם באמת אתה רוצה .. תהנה . אני לא יודע אם רוב המשחקים תומכים בהתאמה מלאה ל SLI .. מבחינת שיפור ..
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() אני רוצה הטוב ביותר. בכל מקרה אני צריך לדעת עם יהיה שיפור עם הכרטיס מסך הזה בCS1.6 או שזה יהיה אותו הדבר כמו ב6600 רגיל..
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
לדעתי תהיה אותו דבר... לא יהיה לך הבדל גדול ב.16 אבל במשחקים אחרים בעתיד אני חושב שיהיה הבדל לא שווה לך לקנות עכשיו דואל בגלל שהוא שלבי פיתוח קח משהו כמו X1300 512 מגה מספיק או 256 מגה
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
ב1.6 לא תיראה שיפור, כי כרגע מבחינה איכות אתה כבר מקבל את המקסימום.
ואני דיי בטוח שיש לך גם 100FPS. |
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אמממ כמו שאמרו כאן, במשחקיםן עם טכנולוגיות ישנות כמו 1.6 לא תראה שינוי משמעותי באיכות הגרפיקה, לא שווה רק בגלל SLI לקנות 6600 X 2 תקנה מקסימום אחד... או X800GTO.
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יש כרטיס שמכיל 2 יחידות עיבוד (GPU) של Ge Force 6600GT 128MB*2 שמיוצר על ידי GIGABYTE והוא משתמש בפונקצית הSLi כדי להריץ את 2 יחידות העיבוד... הכרטיס אכן חזק יותר מ6600 רגיל אבל עדיין לא חזק כמו Ge Force 6800GS שעולה טיפה פחות... |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אה, לא קראתי בעיון את האשכול... כמו שעומרי אמר עדיף לך ללכת על משהו פחות יקר, כפי שהצעתי ה-x800gto יהיה מעולה בשבילך ובפחות כסף.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
עמרי,
מה חזק כל כך בכרטיס של 6800GS? יש לו ביצועים יותר טובים לגיימרים? אני צריך לדעת מה הכרטיס הכי חזק לגיימרים במחיר של 1000-1600.
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מעבד גרפי חזק ביותר מסוג Ge Force 6800 בעל מהירות שעון גבוהה ביותר , זיכרון גרפי DDR3 בתזמונים נמוכים בתדר גבוה... ב1,600 ש"ח אפשר לקנות ATi Redeon X850XT 256MB שפשוט מאוד נחשב למפלצת... ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|