|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
בעקרון זה קוד קל, אבל הוא מנושא מאוד מאוד מורחב.....אני ינסה סוף השבוע הזה...לכתוב מדריך אלא אם כן מישהו מפה יקדים אותי
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
RE
ציטוט:
אני איתך, זה נחמד שאנשים מפרסמים פה סקריפטים שהם יוצרים, אבל עבודה עם gd זה משהו פשוט ו'נורמלי', עדיף לראות כבר דברים יותר "מגניבים" שקשורים לתכנות.
# 13 |
הוסטסניון
|
פותח האשכול סורי אם אתה חושב שזילזלתי או משהו לא זה אמרתי שבשלי קיצרתי תקוד ועושה אותו דבר חחח
![]() וכמו שאמרתי יפה |
![]() |
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני מאמין שאתה יכול לפרסם עשרות קודים, אני יכול לפרסם עשרות קודים, כל אחד יכול לפרסם עשרות קודים. זה חייב להיפסק, ואם אני הילד הקטן שאומר המלך הוא עירום, אז כנראה שאני היחידי עם ראש על הכתפיים. מעולם לא השתחצנתי בקודים שכתבתי ותאמין לי שאני מסוגל לכתוב קודים הרבה יותר מתקדמים מתאריך ושעה
# 15 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אני המנהל פה...זה הכאב ראש שלי....לך, הכי הרבה כאב עיניים בגלל שיש הרבה כיתוב על המסך ![]() אני מקווה שלא תיקח את זה כהערה או משהו......קח את זה כטיפ....לפעמים...זה חוזר אליך.... כל מה שעושים חוזר כמו בומרנג...לטוב.....וכמובן לרע.....לא לשכוח את זה. |
|
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
אני לא נעלב ולהפיך, ביקורות זה דבר בריא.
מצד אחד, אתם, צוות המנהלים מנסה לעלות את הרמה כמה שיותר, נועל דיונים, מעביר אותם פורומים, מזהיר ומרחיק משתמשים, אפילו יש אפשרות להתלונן על אשכול. כל הפעולות האלה מבורכות אבל אם כל מה שחושב לכם זה המונה של הפורום ולא התוכן של ההודעות אז בכיף שלכם, ואני מוכן לעזור בלפרסם קודים סתמיים www.yonatan.co.il/graph.php גרף עוגה מיוחד www.yonatan.co.il/graph.phps המקור
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
עכשיו אני יחשוב על זה יחד עם שקד וננסה להוציא איזה נוהל...אבל תבין, זה בעיה לחוקק חוק על זה...כי זה גבול מאוד מאוד מאוד דק. אם אתה רוצה להמשיך את הדיון הזה.....שלח לי בה.פ. לפותח האשכול, אני לא רואה טעם שהדיון ימשיך והוא ננעל. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|