|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אני לא חובב אנגלית,
יש שירים יפים באנגלית - אבל אני לא הסטייליס שלהם. בכל מקרה, על-מנת לפצות אותכם על כך שלא ארשום באנגלית, אני אצטט שירים של הזמרים/ות או להקות שאני אוהב. 3 שמות של זמרים/ות או להקות שאני אוהב: 1. גיים בויז. 2. רגב הוד.אשמור את ליבי 3. רינת בר.אני לא מלך (יש עוד, עוד המון)חולם על הירח אנגלית, כמו שאני ציינתי אני לא אוהב, ולא שומע. |
![]() |
![]() |
# 12 |
Fatal Error
|
אף אחד לא הזכיר לייפהאוס? תתביישו
![]() שלושה שירים אהובים? ואוו קשה לבחור.. * wake me up when september ends של greenday * i don't wanna close my eyes של aerosmith * באתי ממך - מוקי * מכה אפורה - מוניקה סקס * לחבק אותך - סינרגיה [יצא קצת יותר מ 3.. אלו השירים שאני שומע בזמן האחרון, בטח יש עוד טובים בפלייליסט, לא זוכר כרגע] והשיר האהוב עלי בזמן האחרון ############## קטינים, לא להמשיך לקרוא את ההודעה הזאתי שלי ############## אין כמו לקבל מציצה טובה לצלילי candy shop של 50 cent. מי שמכיר את המילים יודע על מה אני מדבר ![]()
eLad Last edited by eLad; 08-02-06 at 20:46.. |
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש חדש
|
עברית:
אבי גואטה-אחים בדם אבי מסיקה - סימן שאת אוהבת שי360-שבור את הדממה אנגלית: 50cent&the game-how we do The Black Eyedpeas - My Humps 50cent-out of control |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
שירים באנגלית :
Skazi-Hit And Run(לא יודע מה יש לי,אני פשוט חולה על זה שירים בעברית :![]() Infected Mushroom - i Wish ( Skazi Brutal RMX ) Green Day(בכלליות אין שיר מועדף עליי). אלון דה לוקו-אור אלון דה לוקו-אם רק תתני לי בית הבובות-סיגפו או עידן יניב-גלגל ענק
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
Psy, House and Dance Rulez..
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
עברית :
דוד בודה זועק לאל אבי גואטה ואיציק כהן - אחים בדם קובי פרץ ושונטל-דמעות של אוהבים אנגלית : Rihanna - If It's Lovin Missy Elliott Ft Nelly Furtado - Get Your Freak On (Remix) Massari - Be Easy (Dj Pasa Remix) ויש עוד מלאאא
# 17 |
הוסטסניון
|
אני לא שומע עברית, ואין לי 3 שירים הכי אהובים עליי, יש הרבה יותר
![]() אבל למען ההשתתפות: Faktor2 - posmotri mne v glasa (רוסים חייבים להכיר את הלהקה ![]() Ария - Беспечный ангел (להקת רוק רוסית, אין עליהם). БИ-2 - Полковник (השיר הכי יפה, מהסרט הכי יפה). מקווה שאתם מכירים אחת מהלהקות לפחות :P. |
![]() |
![]() |
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אוהב מזרחית/דיכאון,חחח...אז אל תתרגשו:
אלון חסון - פורש את הידיים (אחחחח..איזה להיטטט). יניב נסימי - החברה הכי טובה. יוסי עדן - בוכה לי לבדי. אנגלית - [יש הרבה..אני אלך על הרכבי טראנס] M.F.G G.M.S Astrix Asi C Yhael Skazi Infected M Mangoo זהו =] |
![]() |
![]() |
# 19 |
Permanently Banned
|
לפני שאני מתחיל אני שונא רוק בדםםםםם !!
מת על היפהופ . אהובים בעברית : סאבלימינל ( למרות שהם מיושנים בקטנה ואין להם חומר .. ) דנידין ( מת עליו איזה חומר הוא מספק .. ) אבי מסיקה .. אהובים באנגלית : אמינם ( בואנה ראפר אחושרמוטה סוס מת עליו במיוחד על השירם > i am sory moma / when i am gone / lose your self / slim shady ) 50 cnet ludacris-2pac (אהבתי את הרמיקס האחרון של לודקריס עם ריקי מרטין וליל ) ד"א שומע דיכאון .. בדם מה לעשות ... וקווקזית !! מי שמכיר קווקזית סגנון של meyhana ואהבתי את השיר gel-yanima !! קווקזית בנשמה !! Last edited by A~love~S; 08-02-06 at 22:04.. |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
יאללה נתרום קצת למרות שאני יודע שאפחד לא יקרא את זה
![]() עברית: שי360 - שבור ת'דממה כלא6- דרך המלך בית הבובות - סיגפו אנגלית: 50cent Feat Mobb Deep - Outta Control Fort Minor - Belive Me Eminem - When Im Gone שירים סולטים =) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|