|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
הוא מדבר איתכם כאילו הוא עושה לכם טובה ואתה עוד רוצה לקחת אותו...... ![]() בכל מקרה רק כדי שתידע לכל האתרים ברשת יש יותר יחודיות מהאתר שלך אז שלא תחשוב שאנחנו צריכים אותך כל כך! עריכה: אני לא מנהל את הרשת,אני רק מנהל את הפורום של הרשת. Last edited by A1ex; 16-10-05 at 23:43.. |
|
![]() |
# 42 |
אחראי קהילה
|
אלכס, רק רציתי לציין, שלא יעשה ממני מפלצת :\
|
![]() |
# 43 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אלכס?! חחח אתה מנהל יחד איתם? ![]()
# 44 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 45 |
Permanently Banned
|
אחלה רשת,
בהצלחה בהמשך. |
![]() |
# 46 |
משתמש - היכל התהילה
|
ל2 הרשתות האהובות שלי,
הבטחתי פה בתחילת האשכול שזה לא יתפתח לריב ולגנון, אז אני רוצה לעמוד על זה ובאמת אני מבקש מכם בכל לשון, עזבו עכשיו את "אני והרשת שלי the best" תלמדו לחיות ביחד, באותו פורום, אם אתם מתחרים זה לא אומר שאתם לא תדברו וכל הזמן שאתם פעילים בפורום תריבו וכל אשכול שיפתח על רשתות אתרים יהפוך גם הוא לריב, תלמדו מהגדולים בעולם, מיקרוסופוט וMSN ........(חחחחח....סתם!!) מיקרוסופט וגוגל, גם הן החברות המובילות בעולם אבל הם עדיין מדברים ועושים מו"מ. ואני רוצה שזה יהיה בניכם, כי ברשת אחת הייתי וברשת שנייה אני נמצא כעת ואני רוצה שיהיה שיתוף פעולה ולא גנון :[ תחשבו על זה בשבילי, אלעד ודור. יום טוב, וחג שמח. |
![]() |
# 47 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ![]()
# 48 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() גוגל ומייקרוסופט בכלל לא ביחסים טובים,כל אחד חושב איך להרוויח על חשבון הצד השני. |
|
![]() |
# 49 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בגלל שיש יותר מ300 הודעות ספאם שלכם בכל הפורום הזה, אין יום שלא מפרסים עוד איזו הודעה על Xp זה פשוט נמאס ! ועוד הוא שולח איזה מנהל של האתר שלו לספר על הרשת שלו... זה ספאם טהור ! |
|
![]() |
# 50 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
גם כן "מבין" האתר שלי לא פעל חודש והיה לו כניסות דיי נחמדות אתמול! טוב זיין אני מצטרף לרשת הזאת |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|