|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אני לא חושב שהוא אמר את זה...
|
![]() |
![]() |
# 22 |
משתמש חדש
|
טוב תראו, הבן אדם עבר את גיל 100.............
לכו תדעו מה הוא רואה ![]() סתם... אני לא מאמין בזה... |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר על
|
שטויות שטויות מאד שטויות ולא סתם שטויות אלא שטויות שטויות אבל ממש ממש שטויות
אם כל הכבוד שהוא היה רב ואם כל הכבוד שהוא חיי 700 שנה אלוהים לא יבוא ויגיד לו "שומע אחי עוד מעט יהרגו הרבה יהודים תזהיר את כולם לפני שאני הורג אותך" אף אחד לא יודע מה יקרה ואיך יקרה, אין בכלל אבל בכלל דבר כזה "משיח" זה סתם משהו שהדתיים המציאו אני אפילו לא יודע מאיפה הם הביאו את זה. בקיצור הכל שטויות ולא צריך להאמין לכלום.
# 24 |
חבר על
|
פיי למרות שאני לא שומר שבתתת אני מאמין בכל זה..
בורא עולם לא אמר את זה לרב כדורי ומאיפה שמעת תדברים האלה. פשוט בזמן האחרון יהודים נפטרים כי הגאולה מתקרבת וצריך להתחזק ולחזור בתשובה .. :] אז יאללה תחזרו בתשובה אנשים :]
# 25 |
עסק רשום
|
אלירן
בפורום כאן אתה תכבד אנשים שמתו זה דבר ראשון אני לא יכול להכריח אותך לכבד איש איש באמונתו יחייה אבל לא נעים לי לראות את הדיבור הזה ולך אדיר אדיר אני חושב שאתה עדין לא בורא עולם ולא יכול לדבר בשמו ככה ש "בורא עולם לא אמר את זה לרב כדורי ומאיפה שמעת תדברים האלה." ממש לא במקום הנכון יש לך אזהרה |
![]() |
![]() |
# 26 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני דווקא באמת אשמח לקבל הוכחת למה שאמר פותח האשכול - אחרת לדעתי הוא זה שצריך לקבל אזהרה על הפצת שמועות. |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
הוסטסניון
|
מי אמר את זה ? מאיפה שמעתה ? אולי סתם אמרו
|
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר מתקדם
|
טוב אני לא יגיד שהכל שטויות וזה
אבל לפי דעתי אם הממשלה תמשיך לתת לערבים שטחים בארץ אז בעוד כמה שנים טובות היה פה מלחמה. אבל בכל זאת גם אני חושב שכל מי שגר פה בארץ ימות. ואני לא אומר שהם רק היהודים אה כולם. |
![]() |
![]() |
# 29 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
נשקים להתגוננות יש.. אבל תאמין לי, שלהם יש הרבה יותר.. אולי יש לנו 2 פצצות אטום ( ידועות, וגם בהכחשה ) אבל ישראל לא תשתמש בהם בכלל רק במצב של כיבוש, אין לנו מדינה אחרת לברוח אליה.. ושאיראן תשיג את הפצצות אטום, כמו ששמעת כבר, הם שמים פס אחד על כל העולם.. אני כבר די בטוח שהנשיא הגמד שלהם ישתמש גם בפצצות. ציטוט:
כלומר שפעם ב 6 שנים הוא נמצא בארץ, אבל רק שהוא חושב שזה הזמן להתגלות הוא יתגלא. השנה יש גלגול, זאת אומרת שיכול להיות משיח גם השנה, הזמן הגעה הכי מאוחר של המשיח זה בעוד 240 שנה, ששם אם נהיה מוכנים או לא הוא יבוא. הערה קטנה... הצופן התנכי זה לא התנך, ורבנים לא מאשרים את זה בכלל, זה פרופסור לא יהודי ולא קשור לדת היהודית שמצא רמזים בתנך, אבל יכול להיות שהוא גם פיספס כמה, לא ? Last edited by exciter; 04-02-06 at 14:54.. |
||
![]() |
![]() |
# 30 |
הוסטסניון
|
ולי זה נראה כמו אחד שסתם המציא את זה בשביל לקדם את המוטו שלו בחיים
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|