|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה למה הוא אמר בקרוב..
בכל מקרה אני מאמין בזה.. יש גם ספר בשם הצופן התנכי שלא נכתב על ידי יהודי אלא על ידי פרופסור או דוקטור לא ממש זוכר, שמצא צפנים בתנך שאומרים שמדינה ערבית תיכנס בישראל ותנצח, לפני זה ארה"ב יאשימו את היהודים באסון התאומים ואז גם לא ממש יהיה לנו תמיכה מהם ואחרי זה יבוא המשיח... ובאמת, סתכלו על איראן.. אף אחד לא עוצר אותה. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אתה באמת מפחיד אותי :/ הבנתי אבל שלישראל יש נשקים להתגוננות. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
נשקים להתגוננות יש.. אבל תאמין לי, שלהם יש הרבה יותר.. אולי יש לנו 2 פצצות אטום ( ידועות, וגם בהכחשה ) אבל ישראל לא תשתמש בהם בכלל רק במצב של כיבוש, אין לנו מדינה אחרת לברוח אליה.. ושאיראן תשיג את הפצצות אטום, כמו ששמעת כבר, הם שמים פס אחד על כל העולם.. אני כבר די בטוח שהנשיא הגמד שלהם ישתמש גם בפצצות. ציטוט:
כלומר שפעם ב 6 שנים הוא נמצא בארץ, אבל רק שהוא חושב שזה הזמן להתגלות הוא יתגלא. השנה יש גלגול, זאת אומרת שיכול להיות משיח גם השנה, הזמן הגעה הכי מאוחר של המשיח זה בעוד 240 שנה, ששם אם נהיה מוכנים או לא הוא יבוא. הערה קטנה... הצופן התנכי זה לא התנך, ורבנים לא מאשרים את זה בכלל, זה פרופסור לא יהודי ולא קשור לדת היהודית שמצא רמזים בתנך, אבל יכול להיות שהוא גם פיספס כמה, לא ? Last edited by exciter; 04-02-06 at 14:54.. |
||
![]() |
![]() |
# 5 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בספר של אלפי עמודים, ומיליארדי אותיות, אתה יכול למצוא נבואה לכל מה שאתה רק מחפש. באחד הספרים שיש לי, Writing Secure Code של מיקרוסופט (1250 עמודים) מצאתי נבואה לפינוי יישובים בעזה. מדהים, אה? והנבואה חלפה מהעולם. ציטוט:
ולפי נתונים של עיתונאים חשובים, יש לנו הרבה יותר מ-50 פצצות אטום. תבין, פצצת אטום היא בגודל של כדור פינג-פונג (בערך). חדר אחד, אטום זחק, כך שגם במקרה של פיצוץ לא תצא נשורת, יכול לתת איזושהי רמה של ביטחון. Last edited by omaniusd; 05-02-06 at 14:36.. |
||
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לא אמרתי שלא, אבל עדיין צריך להיות על זה פיקוח, לא ? |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
פצצת אטום רגילה, היא בגודל של מקרר פחות או יותר. *נערך ע"י Matchs, בבקשה לא להתקיף ולקלל! Last edited by Matchs; 05-02-06 at 16:11.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|