|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני יחסית חדש בתחום קידום האתרים וכן אני מפרסם פה גם כדי לקדם תאתר שלי וכדי לקדם את האתר שלי בשביל ללמוד ממש לא בשביל הגרושים שאני "ירוויח" משם אם בכלל מה עם כל שאר האנשים שמפרסמים כאן את האתרים שלהם? בשביל מה העם עושים את זה? כיף? המטרה של כולם היא לקדם את האתר שלהם !
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם זה לא בשביל הכסף למה כל הפרסומות? למה הקישור להורדת הפיירפוקס הוא פרסומת? הפורום נועד לביקורת, אני מרחם על מי שכותב פה אשכולות בשביל שיתווספו לו עוד כניסות חד פעמיות / לקדם את האתר בגוגל. לא לזה נועד פורום 'ביקורת אתרים' וסך הכל הייתי מצפה ממנהל בקהילה כלשהי שיכבד את היעוד של פורום מסויים בקהילה שלו. |
|
![]() |
# 14 |
חבר פורום
|
סילחו לי אך כפי שידוע לי פורום ביקורת אתרים זה לא פורום ביקורת הכנסות ודרכי רווח דרך האתר, פשוט צאו לאנשים מהווריד, תנו תגובה על האתר ולא על מה הוא מרוויח כסף ,
לדעתי, עיצוב יפה יחסית לטבלאות HTML, ואף עונה על הצורך בפירסום הדפדפן, לדעתי דומין לא יזיק, ואחלה יוזמה! |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 16 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אז מה אם באתר יש פרסומות!? אסור!? הוא רוצה לדעת מה דעתכם על האתר שהוא בנה וזהו. |
|
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
תודה לתומכים תודה למתנגדים
אני אשמח לקבל עוד תגובות על האתר
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
# 18 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא אמרתי שאסור, בכל אופן תקרא את הדיון שנערך בו ואני מניח שתבין.. ![]() |
|
![]() |
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
רעיון נחמד
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תודה לכולם אני אשמח לעוד תגובות ![]()
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|