|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
צריך חוות דעת מאנשים שמבינים
שלום לכולם רציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם על מפרט המחשב הבא[מדובר במחשב נייד]
מעבד: סוג: Mobile AMD Turion 64 מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB מסך: גודל המסך: 15.4 אינץ גודל המסך wide: 15.4 אינץ רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: ATI RADEON XPRESS 200M IGP זכרון: נפח: 512 MB מהירות: 333 MHz סוג זכרון: DDR אפשרות להרחבה עד: 2048 MB כוננים: כונן: צורב DVD ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 4200 RPM חיבור ד.קשיח: IDE זה המחשב בעיקרון מחיר:6.299 ש"ח 10 תשלומים.. רציתי לשאול אם המפרט טוב כפי שהוא נשמע ואם הוא בסדר למחיר ואם לא אשמח לשמוע מהאנשים שמבינים במפרטים ששמעתי שיש פה כמה כאלה שאנשים האלו יציעו לי מפרט למחשב נייד הכל, המחיר שאני מוכן להוציא זה בסביבות ה10 אלף ש"ח כמו כן המחשב לא בשביל הרצת משחקים רק 2 משחקים שלא ממש כבדים[קאונטר,NFS most wanted] כל השאר זה עבודות עסק וכו' אשמח לעזרה בתודה דני Last edited by Lom.co.il; 31-01-06 at 13:41.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
שמע אני לא כ"כ בקיא בענייני ניידים כי אני לא ממש אוהב את התחום הזה אבל למיטב ידיעתי אינטל שולטים בתחום מבחינת ביצועים לכן... עדיף לך לחפש מחשב עם מעבד סנטריו או פנטיום אם..
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תודה רבה,אני רוצה לחכות לתשובה של יבגני אני יודע שהוא מבין בתחום ואולי עוד אנשים ינסו לעזור..אז בבקשה אנשים
ד"א ולפי מה ששמעתי המחשב ממש טוב ומעבד חזק ד"א זה המחשבים החדשים שהגיעו לארץ[וואלה]מחשבי HP.. Last edited by Lom.co.il; 31-01-06 at 20:32.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בשביל הצרכים שלך אחלה מחשב...ותוכל להוציא אותו במחיר נמוך יותר
![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אוקיי תודה רבה..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
תראה לפי הדרישות שלך המחשב הזה יספק אותך מאוד ובנוסף לפי מה שקראתי בעיתון מספר פעמים כרגע הדגם שקנית הוא דגם שהמקביל לו בפנטיום שחכתי את שמו בהפרש נמוך ממנו (חח משמע שלך יותר טוב) ושלא תבין לא נכון אני ממש מעריץ INTEL במחשבים אבל לפי דעתי בקטע הזה של הניידים השנה AMD לוקחים.
ממליץ לך לנסות להוריד קצת את המחיר זה לא שהוא יקר פשוט תוכל למצוא קצת פחות אני מאמין שתוכל להוריד אותו ל6 אלף בערך כי זה המחיר שלו +-
# 7 |
הוסטסניון
|
תראה בכללי מחשב נייד לא בנוי למשחק, חוץ מהמחשב החדש של DELL של הגיימרים מחשב נייד.
עדיף שתקנה מחשב לבית במחיר גבוה ובשאר לקנות מחשב נייד, לסתם עבודות וכ'ו.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
לפי מה שתיארת כאן אני דיי בטוח שזה מחשב של HP, עכשיו ככה המעבדים החדשים של AMD נראים יותר טוב מהמעבדים של INTEL P-M אבל אני לא בטוח כי לא ניסיתי...
בקרוב אני ידבר עם משהו שמבין במעבדים ואני יגיד לך תשובה סופית, מה שכן המעבדים של AMD לוקחים פחות מתח ובגלל זה פחות חום מה שגם יעזור לך בתחום הניידות. על נייר המעבדים נראים מעולים, מהירות תדר 2Ghz, מהירות פס 2200Mhz, זכרון מטמון 1MB תומכים בHT ו64BIT, אבל באמת שאני לא ניסיתי אז אני לא רוצה להטעות אותך במידה ואני טועה... הכונן קשיח יהיה לך דיי איטי אבל, אני אישית לוקח 5400RPM שזה בינוני. 7200 דיי יקר בינתיים ולא שווה לקחת לפחות לדעתי... הכרטיס מסך אם אני לא טועה זה כרטיס משולב בלוח אם אל תתפוס אותי במילה על זה, אבל אני יבדוק לגבי האיכות שלו כי אישית לא בדקתי אבל המחשב נראה טוב יעבוד לך בצורה טובה. *נסה לדבר עם החנות אם אני לא טועה זה HPC COMP זה החנות שמשווקים את המחשב שאתה קונה, נסה לדבר איתם על השידרוג... *אני גם הייתי מנסה להשיג זכרונות של 400Mhz אבל זה לא יהיה הכי עקרוני מבחינת מהירות... יבגני |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
מחשב נייד מצויין דני.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
תודה נתי ולאחרים..
לגבי יבגני שמחתי שהגבת אני אחכה לתשובה ממך ואם תוכל לרשום לי אחרי שתברר מה כדי לשדרג ולאיזה וכמה זה יעלה לי בערך, וכן שם החנות קלעת בול..HPC COMPUTERS תודה,דני Last edited by Lom.co.il; 02-02-06 at 07:31.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|