|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() יש מאות משחקי רשת, משמע מאות פורטים. הוספה : דרך של בדיקה של כל פורט של המשחקים הידועים יותר , כגון cs,sof2 וכו' לא תהיה פתרון פרקטי מכיוון שזמן הtimeout הוא לדוגמא 5 שניות וזה יגרום להאטה משמעותית לאפליקציה. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
כי אני מניח שזה מה שצריך...זה עבד לי על כל איי פי , גם שרת משחק (לא בדקתי אם יש לו אפאצ'י) וגם שרת WEB |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
פעם בניתי דבר דומה ב PHP
ניסיתי אותה בהרצה כמה ימים על כמה שרתים. תאמין לי, עובד יופי. כמובן שזה תלוי לאיזו רמה אתה רוצה להגיע. למשל בקרוב אני מתכנן לעבוד על משהוא עבור שרתי Win בשילוב אם VB ו PHP. שצריך לתת בסוף אינדיקציה מפורטת מאוד! |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
בד"כ אתה בודק שרתים שלך או של מישהו שרוצה לדעת באמת אם השרת עובד...
אז פשוט תבקש ממנו איי פי ופורט של האפצי ותנסה להתחבר אליו => מתחבר = השרת עובד, לא מתחבר = השרת לא עובד... ואם אתה ממש בררן תבדוק כמה פורטים ואם כולם פעילים אז השרת עובד. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 18 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
יש כבר תוכנות שעושות בדיקה, התוכנות הפשוטות מתחברות בפורט כלשהוא ע"פ הגדרה.
התוכנות היותר מתוחכמות יודעות גם להתחבר לשרת לשלוח פקודה (כמו GET) ולקבל ממנו פלט. |
![]() |
![]() |
# 19 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
שימוש בפורטים - צריך להבין שיש הבדל בין TCP Ports ל- UDP Ports ל-ICMP Types.
תריצו חיפוש על כל אחד מהשוגים האלה או שתחפשו בוויקיפדיה אני בטוח שתמצאו. השיטה הכי פשוטה כמו ששני אמר זה להציב כתובת IP ופורט כאשר התוכנה מנסה להתחבר אל הפורט בכל זמן נתון ( Cron 5 min' לדוגמא ), כאשר יש Timeout של 5-10 שניות. ועוד משהו Ping זה לא פורט 7, הוא ICMP Type, כאשר הוא משתמש בפרוטוקולים 3,5,8,11,0. קוד:
0 Echo Reply 3 Destination Unreachable 5 Redirect 8 Echo 11 Time Exceeded ![]() בהצלחה.
# 20 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|