|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
שאלה בקשר למערכות ההפעלה לינוקס וווינדוס
שלום.
רציתי לדעת מהם ההתרונות והחסרונות העקריים של מערכות ההפעלה לינוקס ווינדוס. זאת אומרת השוואה ביניהם. תודה רבה רבה מראש, Yogo5.
# 2 |
משתמש חדש
|
לינוקס חופשית(חינמית)
אבל לא כל המשחקים והתוכנות יעבדו עליה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
את זה ידעתי..
אני רוצה משהו ביותר הרחבה...
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אל תדבר שטויות. מה ההבדלים בניהם? רמת האבטחה. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
ההבדלים בינהם שמערכת לינוקס היא מערכת קוד פתוח משמע כל אחד יכול לפתוח את הקוד ולתקן אותו... יש בזה חסרונות ויתרונות משום שהאקרים יכולים לפתוח גם הם את הקוד וללמוד אותו בצורה שלילית כיצד אפשר לפרוץ למחשב בעל מערכת הפעלה דומה.. חלונות בניגוד לכך היא מערכת קוד סגור זאת אומרת שרק עובדי microsoft יש להם גישה אל הקוד, אך בניגוד ללינוקס היא הרבה יותר פופולרית וכמעט ב-9 מחשבים מכל 10 בעולם יש מערכת הפעלה מסוג זה... זה מה שגורם לצומת הלב של ההאקרים לנסות למצוא חורי אבטחה ולכן יש בה "הרבה" חורי אבטחה. אם אתה עושה עדכונים אוטומטיים ואנטי וירוס סדיר ופיירוואל סדיר הכל יהיה בסדר מבחינת חלונות.. עכשיו למה נועדו הגרסאות השונות? להכל, לחלונות יש מערכת מיוחדת לשרתים שבה בנוסף לכל מה שיש בלינוקס יש גם את ה-.net וגם את ה-ASP. בקיצור, זה פחות או יותר ההבדלים מפנים שונים. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כל משחק שאתה רוצה שאני אריץ לך על לינוקס אני אריץ. ולא משחקים כמו סוליטר שהבסיס שלהם הוא ווינדוס. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
לא נראה לי ובוא אני אסביר לך בדיוק את הסיבה... רוב המשחקים הללו משתמשים במודלים ובתוכנות עזר אשר משפרות את ביצועי הגרפיקה במשחק, ראה דוגמא DX 9.0 C שמבית מיקרוסופט.. רוב אם לא כל המשחקים לגיימר הממוצע כיום משתמשים במודל זה, איך תצליח להריץ אותו בלינוקס? הוא מותאם במלואו לחלונות... אז אל תדבר שטויות וזו רק דוגמא אחת מאלף. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|