|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מנהל ראשי בדימוס
דירוג מסחר: (0)
|
שרתי משחק ב-il | על איכות לא מתפשרים.
שלום למי שלא יודע או כן יודע אני התחלתי לעבוד בחברת שרתים ולייצג את כל שרתי המשחק שלהם... אנו מציעים שרתי משחקים איכותיים בתמורה למחיר זול יחסית לחברות אחרות.
להלן טבלת מחירי המשחק שלנו: שרתי משחק מסוג Counter Strike: Source 85 ש"ח ל-12 שחקנים. 95 ש"ח ל-14 שחקנים. 145 ש"ח ל-16 שחקנים. 170 ש"ח ל-18 שחקנים. 195 ש"ח ל-20 שחקנים. להלן שרת דוגמא מסוג CS:S 84.94.225.113:27018 שרתי משחק מסוג Counter Strike 1.6/Condition zero 75 ש"ח ל-12 שחקנים. 85 ש"ח ל-14 שחקנים. 130 ש"ח ל-16 שחקנים. 155 ש"ח ל-18 שחקנים. 180 ש"ח ל-20 שחקנים. אנו מספקים גם שרתי משחק מסוגים אחרים, במידה ויש לכם שאלות על סוג מסוים אתם מוזמנים לשאול ואני אענה לכם... מה לקוח אצלנו מקבל?
כמו כן חברתנו מספקת שרתי teamspeak במחירים מצחיקים. יש לציין שחברתנו מקבלת את כל סוגי התשלום - הפקדה בנקאית, העברה בנקאית ותשלום באמצעות ויזה. ליצירת קשר אייסיקיו: 3636778 מייל: Gogo80@gmail.com Last edited by Alm; 21-01-06 at 23:45.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
אם אפשר, הערה קטנה לגבי אתרכם. הוא לא הכי נוח לשימוש.
תפריט האתר לא מובן ולא נמצא במקומו הסטנדרטי כפי שמופיע ברוב האתרים (בחלק העליון של הדף). רצוי מאוד שמס' הטלפון שלכם יהיה בפונט גדול יותר ובולט כדי שישימו לב אליו, ולא בפונט קטן שכזה כפי שמופיע כרגע. מחירי שרתי המשחק שלכם מצוין, אמצעי תשלום מגוונים וחבילה שיש בה את כל מה שצריך. שיהיה לכם בהצלחה במכירות. ![]()
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תודה רבה לכולם...
כרגע מחירי שרתי המשחק אינם מופיעים באתר לכן זה לא נוגע אליי כביכול... במידה ותרצה את הטלפון או אייסי של איל פנה אליי אם לא תמצא אותו באתר.. ולכל הקשור בשרתי משחק בחברת שרתים יש לפנות אליי! אם מישהו רוצה שרת 1.6 לדוגמא שיגיד לי ואני אראה לו! ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|