|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
![]() ציטוט:
"ביקשת דעה, קיבלת דעה, חטפת קריזה. מה למדנו מזה ? אל תבקש יותר דעות, אף פעם ! אתה לא יודע לקבל אותן..." ופה זה גם מתאים בגלל שהוא אמר דעה לעניין ופה זה באמת דעה, לא דברים לא נכונים! אז תיהיה חכם תקשיב לעצמך.... |
|
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
וזאת כבר באמת חוצפה! ![]() דרך הגב העיצוב לא לטעמי.. ![]() |
|
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
ואני לא רואה בהודעה הזאת שום דעה.. |
||
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל תודה רבה בכל מקרה, שמח שיש עוד אנשים טובים באזור ![]() |
|
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() דרך אגב, בסלנג פשוט, קוראים למה שעשיתי הרגע: Ownage תודה, יום טוב ![]() |
|
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
נ.ב כאשר התלוננת על הבן אדם לא אמרת שום דבר בקשר לצורת התנסחות אלה לפי מה שראיתי כתוב, "אני חושב שזה כן עיצוב יפה! איך אתה מדב." או משהו כזה...נו באמת...להגיד עיצוב לא יפה! זה לא גס זה האמת תמודד...זה מה שבעצם אמרתה בעצמך.. נ.ב2: אני לא יכעס כי זה תכנות של משהו אחר שהוא גם מתכנת תותח שהייתה מת לדעת רבע מהידע שלו...ועוד משהו ההערה הייתה שהאתר שלי בנוי משתי מערכות...זה הערה??? במקרה ואתה מסכים לזה אז באמת אין לי מה להגיד לך ועוד אתה כותב בכרטיס שלך מתכנת??טוב...בהצלחה.. Last edited by talyigal; 21-01-06 at 21:38.. |
|
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אהה ו"ואני גם חושב שאתה חוצפן וחסר יכולת לשליטה עצמית" זה ממש קשור לדעה שלו. חוצפן זה הכל בדעה... כל מילה בסלע. דרך אגב, לעולם, אבל לעולם אל תזלזל בידע של מישהו לפני שאתה יודע מה הידע שלו (במקרה הזה, שלי). |
|
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|