הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > עיצוב וגראפיקה

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 21-01-06, 19:20   # 1
Eye-Soft
Permanently Banned

מיני פרופיל

Eye-Soft לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Geltz
"הלקוח רצה" זה לא תירוץ.
העיצוב יצא רע,רע מאוד.ואתה יודע את זה.
לא ! אני חושב שהעיצוב יפה מאוד ואני גם חושב שאתה חוצפן וחסר יכולת לשליטה עצמית. אהה וגם בעל בעיות קלות בפיסוק וניקוד :P

ישן 21-01-06, 20:57   # 2
talyigal
הוסטסניון

מיני פרופיל

talyigal לא מחובר  

Wink

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eye-Soft
לא ! אני חושב שהעיצוב יפה מאוד ואני גם חושב שאתה חוצפן וחסר יכולת לשליטה עצמית. אהה וגם בעל בעיות קלות בפיסוק וניקוד :P
בו אני יתן לך ציטוט שלך:
"ביקשת דעה, קיבלת דעה, חטפת קריזה. מה למדנו מזה ? אל תבקש יותר דעות, אף פעם ! אתה לא יודע לקבל אותן..."
ופה זה גם מתאים בגלל שהוא אמר דעה לעניין ופה זה באמת דעה, לא דברים לא נכונים!
אז תיהיה חכם תקשיב לעצמך....

אתר ההומור הישראלי הגדול ביותר!

ישן 21-01-06, 21:01   # 3
Panda
הוסטסניון

Panda's Avatar

מיני פרופיל

Panda לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי talyigal
בו אני יתן לך ציטוט שלך:
"ביקשת דעה, קיבלת דעה, חטפת קריזה. מה למדנו מזה ? אל תבקש יותר דעות, אף פעם ! אתה לא יודע לקבל אותן..."
אתה לא נתת דעה, אתה "כאילו" אמרת מה שהוא באמת יודע (ניסית לתת עובדה),
וזאת כבר באמת חוצפה!
דרך הגב העיצוב לא לטעמי..

ישן 21-01-06, 21:05   # 4
talyigal
הוסטסניון

מיני פרופיל

talyigal לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי RoYaL-ToY
אתה לא נתת דעה, אתה "כאילו" אמרת מה שהוא באמת יודע (ניסית לתת עובדה),
וזאת כבר באמת חוצפה!
דרך הגב העיצוב לא לטעמי..
דרך אגב*, שנית אמרתי שמשהו נתן דעה, "לדעתי העיצוב לא יפה" דעה כל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה לגבי עיצוב של אחר...זה הכל!

ישן 21-01-06, 21:10   # 5
Panda
הוסטסניון

Panda's Avatar

מיני פרופיל

Panda לא מחובר  

ציטוט:
דרך אגב*, שנית אמרתי שמשהו נתן דעה, "לדעתי העיצוב לא יפה" דעה כל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה לגבי עיצוב של אחר...זה הכל!
ציטוט:
"הלקוח רצה" זה לא תירוץ. <---- כאן אמרת שמה שהוא אמר זה לא נכון...
העיצוב יצא רע,רע מאוד.ואתה יודע את זה. <---וכאן אמרת את "דעתו" שכנראה גם לא נכונה על העיצוב.
בגלל זה הוא יתעצבן!
ואני לא רואה בהודעה הזאת שום דעה..

ישן 21-01-06, 21:12   # 6
Eye-Soft
Permanently Banned

מיני פרופיל

Eye-Soft לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי RoYaL-ToY
בגלל זה הוא יתעצבן!
ואני לא רואה בהודעה הזאת שום דעה..
זה לא הוא שכתב את זה, הוא סתם כועס כי באשכול אחר שהוא התנפל על מישהו שהעיר משהו על התיכנות באתר אמרתי לו שאם הוא לא מוכן לקבל ביקורת שלא יבקש אותה...

אבל תודה רבה בכל מקרה, שמח שיש עוד אנשים טובים באזור

ישן 21-01-06, 21:09   # 7
Eye-Soft
Permanently Banned

מיני פרופיל

Eye-Soft לא מחובר  

ציטוט:
בו אני יתן לך ציטוט שלך:
לא חמודי, פה זה לא מתאים. דעה היא דבר יפה, הבעיה היא התנסחות. אם מישהו יגיד שזה לא יפה, בכיף, תראה, אנשים רבים הגיבו פה ואמרו שזה לא לטעמם, או כל דרך התנסחות יפה אחרת. אתה גם אמרת את זה (למרות שאתה 99% אפילו לא הסתכלת על העיצוב וגם אם כן, בכלל לא משנה לך אם הוא יפה או לא) אתה הגבת מרגשות אישים של כעס, תתבגר... אבל כמו שאמרתי, כל עוד ומגיבים יפה (והגבת יפה...) אז לא אכפת לי

דרך אגב, בסלנג פשוט, קוראים למה שעשיתי הרגע:
Ownage
תודה, יום טוב

ישן 21-01-06, 21:19   # 8
talyigal
הוסטסניון

מיני פרופיל

talyigal לא מחובר  

ציטוט:
לא חמודי, פה זה לא מתאים. דעה היא דבר יפה, הבעיה היא התנסחות. אם מישהו יגיד שזה לא יפה, בכיף, תראה, אנשים רבים הגיבו פה ואמרו שזה לא לטעמם, או כל דרך התנסחות יפה אחרת. אתה גם אמרת את זה (למרות שאתה 99% אפילו לא הסתכלת על העיצוב וגם אם כן, בכלל לא משנה לך אם הוא יפה או לא) אתה הגבת מרגשות אישים של כעס, תתבגר... אבל כמו שאמרתי, כל עוד ומגיבים יפה (והגבת יפה...) אז לא אכפת לי

דרך אגב, בסלנג פשוט, קוראים למה שעשיתי הרגע:
Ownage
תודה, יום טוב
חח טוב תשמע במקרה וזה היה עיצוב יפה סתם הייתי דופק את עצמי אבל כאשר רוב האנשים אמרו לך שזה עיצוב לא יפה אין לך יכולת להגיד דבר כזה, אני לא צריך להתגבר כי מה שאתה בעצם אמרתה על האתר שלי משפיל רק את עצמך....אתה אמרתה באשכול שלי שבעצם הדעה של הבן אדם שאמר שהאתר שלי מורכב משתי מערכות, סקרים וחיפוש...אתה הסכמתה איתו בעצם כאשר אני כתבתי שזה ממש לא נכון אתה אמרתה שהוא כתב דעה ואני לא יכול להתמודד עם זה....אז זה בעצם משפיל רק אותך במקרה ואתה חושב שהאתר שלי מורכב משתי מערכות אני לא ירחיב יותר פה, את השאר במקרה ואתה רוצה להמשיך בפרטי..זהו אני גמרתי פה!

נ.ב כאשר התלוננת על הבן אדם לא אמרת שום דבר בקשר לצורת התנסחות אלה לפי מה שראיתי כתוב, "אני חושב שזה כן עיצוב יפה! איך אתה מדב." או משהו כזה...נו באמת...להגיד עיצוב לא יפה! זה לא גס זה האמת תמודד...זה מה שבעצם אמרתה בעצמך..

נ.ב2: אני לא יכעס כי זה תכנות של משהו אחר שהוא גם מתכנת תותח שהייתה מת לדעת רבע מהידע שלו...ועוד משהו ההערה הייתה שהאתר שלי בנוי משתי מערכות...זה הערה??? במקרה ואתה מסכים לזה אז באמת אין לי מה להגיד לך ועוד אתה כותב בכרטיס שלך מתכנת??טוב...בהצלחה..

Last edited by talyigal; 21-01-06 at 21:38..

ישן 21-01-06, 22:13   # 9
Eye-Soft
Permanently Banned

מיני פרופיל

Eye-Soft לא מחובר  

ציטוט:
חח טוב תשמע במקרה וזה היה עיצוב יפה סתם הייתי דופק את עצמי אבל כאשר רוב האנשים אמרו לך שזה עיצוב לא יפה אין לך יכולת להגיד דבר כזה, אני לא צריך להתגבר כי מה שאתה בעצם אמרתה על האתר שלי משפיל רק את עצמך....אתה אמרתה באשכול שלי שבעצם הדעה של הבן אדם שאמר שהאתר שלי מורכב משתי מערכות, סקרים וחיפוש...אתה הסכמתה איתו בעצם כאשר אני כתבתי שזה ממש לא נכון אתה אמרתה שהוא כתב דעה ואני לא יכול להתמודד עם זה....אז זה בעצם משפיל רק אותך במקרה ואתה חושב שהאתר שלי מורכב משתי מערכות אני לא ירחיב יותר פה, את השאר במקרה ואתה רוצה להמשיך בפרטי..זהו אני גמרתי פה!

נ.ב כאשר התלוננת על הבן אדם לא אמרת שום דבר בקשר לצורת התנסחות אלה לפי מה שראיתי כתוב, "אני חושב שזה כן עיצוב יפה! איך אתה מדב." או משהו כזה...נו באמת...להגיד עיצוב לא יפה! זה לא גס זה האמת תמודד...זה מה שבעצם אמרתה בעצמך..

נ.ב2: אני לא יכעס כי זה תכנות של משהו אחר שהוא גם מתכנת תותח שהייתה מת לדעת רבע מהידע שלו...ועוד משהו ההערה הייתה שהאתר שלי בנוי משתי מערכות...זה הערה??? במקרה ואתה מסכים לזה אז באמת אין לי מה להגיד לך ועוד אתה כותב בכרטיס שלך מתכנת??טוב...בהצלחה..
חחח, דיי, הוכחת את הטענה שלי. הגבת מכעס ולא מרצון להביע דעה.
אהה ו"ואני גם חושב שאתה חוצפן וחסר יכולת לשליטה עצמית" זה ממש קשור לדעה שלו. חוצפן זה הכל בדעה... כל מילה בסלע.
דרך אגב, לעולם, אבל לעולם אל תזלזל בידע של מישהו לפני שאתה יודע מה הידע שלו (במקרה הזה, שלי).

ישן 21-01-06, 21:56   # 10
Ori
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

Ori לא מחובר  

ציטוט:
גם היכולת לקבל ביקורת זה משהו שצריך לשלוט עליו.

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום