|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Guest / אורח
|
אה ותגידו זה טוב לפלאש כאילו אם אני מסתכל מהצד רואים חשוך ?
|
![]() |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כן..
לא מומלץ בכלל לקנות מחשב נייד אם אתה לא צריך את הניידות שלו אז תקנה באותו כסף מחשב ביתי, זה יצא לך מאוד מאוד יקר שבכסף הזה תוכל לקנות מחשב ביתי ממש ממש ממש טוב! מציע לך. בהצלחה בבחריה. |
![]() |
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תלוי למה הוא צריך את זה...
בכל מיקרה לי יש מחשב ניד עם אינטרנט חינם ל3 שנים שואלים למה?! אני בכיתה כתומה :P רוצים לדעת מה זה כיתה כתומה?! אני יסביר בקצרה. כיתה של 40 תלמידים מקסימום. עכשיו אנחנו לומדים הכל על המחשב יש למורה מקרן ומהמקרן אנחנו רואים כולם. :P זכיתי ![]() |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() --------------------------- ולפותח האשכול, על השאלות שלך: כן במידהו אתה מסתכל על המסך מהצד רואים שחור, כמו כל מסך LSD :| עכבר אתה יכול לחבר, לא חייב יציאת USB, יש שם גם אפשרות לחבר מקלדת, יש בצד. בעיקרון, אני? אחד שיש לו נייד, אני לא רואה שימוש במחשב, סתם כסף תאמין לי, (תלוי למה אתה צריך) אתה איש עסקים שצריך נייד ולהסתובב אתו? במידה ולא, הייתי ממליץ לך לקנות מחשב ביתי באותו כסף הרבה יותר טוב בקיצור, לפלאש ולפוטושופ אני לא חושב שיתאים, כי המחשבים האלה אדישים מאד, (1.4 GHZ) יעלה בסביבות של ה4 אלף, (3.2 GHZ) אין לי מושג עם יש בישראל ![]() אבל עולה 6000$ תתעניין קצת, יש את זאפ, אחלה של אתר בדוק את המהירות שאתה צריך ואת השימוש שלך http//zap.co.il שיהיה לך בהצלחה בבחירה (מקווה שיצא רק לטובה) |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יש מקומות יותר זולים.. ואני אישית מעדיף את דותן, לא יודע למה אבל ה - 1.7 גיגה הרץ שלהם נתן לי יותר ביצועיים מאשר Intel P4 2.4Ghz... ומחשבים ניידים דיי טובים לדעתי במיוחד אם אתה רוצה לעבוד בכמה מקומות ולא לבזבז זמן יקר. יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
תיקונים
ציטוט:
תיקון של מחשב נייד אם אין אחריות הוא פי כמה וכמה יותר יקר מתיקון של מחשב שולחני עקב עלויות חלקים גבוהות וגם עבודה של טכנאי (אם תמצא טכנאי שיטפל במחשב) או של מעבדת שרות. עכבר אפשר לחבר ב USB Last edited by חבר3; 20-01-06 at 00:53.. |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
עבודה עם פוטושופ
ציטוט:
מה גם שאם עובדים חזק על הפוטושופ (הרבה שכבות וכו') צריכים כמות זיכרון גדולה, לפחות חצי גיגה אם לא 1Gb מה שמייקר את המחשב הנייד בהרבה. . Last edited by חבר3; 20-01-06 at 00:54.. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כדאי לך לקנות מחשב נייד מאוד נוח מאשר מחשב גדול שעושה הרבה רעש
|
![]() |
![]() |
# 20 |
Guest / אורח
|
אז שווה לקנות מחשב נייד כן או לא ?
ומאיזה חברה אתם ממליצים ? ו guy.net היתכוון שצריך למחשב נייד גיגה זיכרון ראם ? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|